- 12 Nisan 2009
- 8.333
- 29.410
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #30.461
ben anlayamadim nubunu göremedim ama 16.haftada belli olur artık olmadimiKızlar sizce erkekmi?:)
Bacak arası ultrason canım doktor erkeğe benziyor dediben anlayamadim nubunu göremedim ama 16.haftada belli olur artık olmadimi
Benim kv 6 aylıkken bebeğime sarımsaklı patlıcan salatası vermeye kalkmıştı :) Erkek bebekmiş canı çekermiş :) Oğlum 2 yaşını geçti hala patlıcanın tadını bilmez. Patlıcan 2 yaş sonrası veriliyor normalde. İçinde nikotin var ayrıca. Ama gel de anlat. Bir de ilk banyosunda tuzlama meselesi var. Ben buna çok karşı çıktım. İnternette bir sürü yazı var bunun üzerine. Bebek ölümüne kadar gidiyor bu konu. Daha 1 haftalık bebeğin cildini tuzlu suyla yıkamak akıl karı değil bence. Kokmasınmış :) Ben izin vermedim ama sonra evdeki tuzluğu aradım bulamadım. Kaşla göz arası bütün tuzluğu boşaltmış banyo suyuna. tuzluğu ertesi gün banyo dolaplarının içinde bulmuştum. Eşimle fena kavga etmiştik onu hatırlıyorum.
Uzak buraya evet.
Eşimle ilişkimizde birbirine uzak. Uzak olmasa ufacık bir şey için vurmazdı.
Eşim benle konuşmaz. Konuşarak halledemeyiz beni ciddiye almıyor çünkü. Sessiz kalınca da sorin çözülmüyor.
Bacak arası ultrason ama ben bişey anlayamadımKızlar sizce erkekmi?:)
alttan görüntüleme daha net sonuç verir bana 13 te erkek demisti dr degismedi Sağlıkla kucaginiza almanız dileğiyleBacak arası ultrason canım doktor erkeğe benziyor dedi
Ben normal dogum yaptim, 6 saat suni sanci cektim, hasta onlugu ile durdum ve onlada dogurdum onden bagcikli bisiydi, ztn surekli alttan acilmaniz olup olmadigina bakiliyor vs nst ye baglaniyorsunuz, dogum sonrasinda size hasta pedi veriliyor isterseniz ustune hasta bezi takabilirsiniz, 2 saat ozel odada musehade de bekletildim, ilk emzirme vs orda oldu ama sadece 1 refakatci aliniordu, sonrasinda odama ciktim, odaniza ciktiginizda bebeginizde tetkikleri bitip yaniniza geliyor, o andan itibaren istediginiz gibi giyinebilirsiniz cekim vs de olabilir 1 saat arayla dr kontrole geliyor, ebeler emzirme teknikleri,beslenme,yeni dogan sariligi vs hakkinda bilgi veriyor, ebe esliginde emziriyorsunuz yardim ediyorlar, ben sabah 6 da dogum yaptim aksam 5 gibi taburcu oldum, totalde 1 gunum orda gecti, normal dogumda bulundugum hastanede bu sekilde oldu...Önceden Doğum yapmış anneler bakabilir mi??
Hastaneye giderken ne giymeliyiz?
Sancı çekerken ameliyat önlüğü mü oluyor üstümüzde yoksa kendi kıyafetlerimiz mi?
Doğumdan sonra özenerek aldığımız güzel geceliğimizi giyebiliyor muyuz hemen yoksa kanama vs oluyor mu? Sonra mı giymek gerek?
Tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi,gecelik pijama almam gerek ne alsam ve ne giyilir bilemiyorum hiç
Kızlar park beşik önerisi olan varmı?
Amin İnşallah canım cinsiyet partisi yapmak için tam kesinleşmesini bekledik üzerine şehir dışı seyahate gittik falan kaldı öyle meraktan delirdik:))Gozun aydin canim .Sen niye ogrenememistin ki simdiye kadar ?
Canim allah islah etsin yuvaniza huzur versin .Sakin olmaya calis bebek her seyi hissediyor.Onu umursama bu ona yeter .Karisi tarafindan umursanmamak hic bir erkegin kaldiramayacagi bir sey.
Sizde inşallah:))teşekkür ederimalttan görüntüleme daha net sonuç verir bana 13 te erkek demisti dr degismedi Sağlıkla kucaginiza almanız dileğiyle
Benimde doğumu suni sanciyla başlattılar ve önlük verdiler bütün gün onla takıldım günün sonuda sezaryan oldum geldigimde pijima giymistim kan faln öyle abartılı değildi ertesi gün üstüme sabahlik alıp çıkmıştım ama herkesde durum değişir yanimda yedek vardi ihtiyac olamadiÖnceden Doğum yapmış anneler bakabilir mi??
Hastaneye giderken ne giymeliyiz?
Sancı çekerken ameliyat önlüğü mü oluyor üstümüzde yoksa kendi kıyafetlerimiz mi?
Doğumdan sonra özenerek aldığımız güzel geceliğimizi giyebiliyor muyuz hemen yoksa kanama vs oluyor mu? Sonra mı giymek gerek?
Tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi,gecelik pijama almam gerek ne alsam ve ne giyilir bilemiyorum hiç
Canm nstye kacinci haftadan itibaren giriyoruz. sen gecen defa kactan itibaren girdnBen normal dogum yaptim, 6 saat suni sanci cektim, hasta onlugu ile durdum ve onlada dogurdum onden bagcikli bisiydi, ztn surekli alttan acilmaniz olup olmadigina bakiliyor vs nst ye baglaniyorsunuz, dogum sonrasinda size hasta pedi veriliyor isterseniz ustune hasta bezi takabilirsiniz, 2 saat ozel odada musehade de bekletildim, ilk emzirme vs orda oldu ama sadece 1 refakatci aliniordu, sonrasinda odama ciktim, odaniza ciktiginizda bebeginizde tetkikleri bitip yaniniza geliyor, o andan itibaren istediginiz gibi giyinebilirsiniz cekim vs de olabilir 1 saat arayla dr kontrole geliyor, ebeler emzirme teknikleri,beslenme,yeni dogan sariligi vs hakkinda bilgi veriyor, ebe esliginde emziriyorsunuz yardim ediyorlar, ben sabah 6 da dogum yaptim aksam 5 gibi taburcu oldum, totalde 1 gunum orda gecti, normal dogumda bulundugum hastanede bu sekilde oldu...
Cnm tam net hatirlamamakla birlikte 32 yada 34 sonrasiydi diye hatirliyorum, ama bir problem vs olusursa dahada erken olabilir ben bu zaman araliginda girdim totalde 5,6 kez nst olmustur, son haftalar haftada 1 e kadar dusuyor kontrol durumu dr dan once nst ye giriyordum sonuclada dr a giriyordum o sekilde devam.etti..Canm nstye kacinci haftadan itibaren giriyoruz. sen gecen defa kactan itibaren girdn
Ben normal dogum yaptim, 6 saat suni sanci cektim, hasta onlugu ile durdum ve onlada dogurdum onden bagcikli bisiydi, ztn surekli alttan acilmaniz olup olmadigina bakiliyor vs nst ye baglaniyorsunuz, dogum sonrasinda size hasta pedi veriliyor isterseniz ustune hasta bezi takabilirsiniz, 2 saat ozel odada musehade de bekletildim, ilk emzirme vs orda oldu ama sadece 1 refakatci aliniordu, sonrasinda odama ciktim, odaniza ciktiginizda bebeginizde tetkikleri bitip yaniniza geliyor, o andan itibaren istediginiz gibi giyinebilirsiniz cekim vs de olabilir 1 saat arayla dr kontrole geliyor, ebeler emzirme teknikleri,beslenme,yeni dogan sariligi vs hakkinda bilgi veriyor, ebe esliginde emziriyorsunuz yardim ediyorlar, ben sabah 6 da dogum yaptim aksam 5 gibi taburcu oldum, totalde 1 gunum orda gecti, normal dogumda bulundugum hastanede bu sekilde oldu...
Cnm hamileler icin onden bagcikli oluyor, arkasi tamamen kapali ve kisa kolluydu benmki, normal hasta onlugu yada ameliyat onlugu gibi dusunme, hem uzun, hemde bi yerin acilmiyor bu farkli yani nisa da oyleydi cicekli falan bisiydi diger hastaneleri bilemem tabi ama ole olmali oralarda da..Hasta önlüğü arkası açık olan şey mi canım? Onunla nasıl durucaz nasıl yürüyüş vs yapıcaz?
Ay cinsiyet partisi yapan bir tanıdığım bugun dr un yanıldığını ogrendi.Amin İnşallah canım cinsiyet partisi yapmak için tam kesinleşmesini bekledik üzerine şehir dışı seyahate gittik falan kaldı öyle meraktan delirdik:))
Ayy ben kiza benzettim sanki cikinti degil de dudak var gibi geldi.Sizde inşallah:))teşekkür ederim
senın ne durumda olduğunu tahmin ede biliyorum, ama yaşamayı bir kadının en son isteyceyı şey bu, ve sen yaşadın allah sana sabır kocanada merhamet versin, boyle bir durumda ben ne yapardım hıc bilmiyorum.Ona göre davranışlarında sorun yok.
Öyle sorun olduğunu düşünse bana trip yapmaz.
Anneme anlattım sorunu o da babana ve kayinbabana anlat dedi.
senın ne durumda olduğunu tahmin ede biliyorum, ama yaşamayı bir kadının en son isteyceyı şey bu, ve sen yaşadın allah sana sabır kocanada merhamet versin, boyle bir durumda ben ne yapardım hıc bilmiyorum.
maşallah seninkilerde büyümüş, aramızda 2 hafta var neredeyse böyle giderler inşallah kuveze girmelerine gerek kalmaz diye dua ediyorum hep.Ay negüzel maşallah onlara. Benimkiler daha 800-850grcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?