2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok artık! daha neler duyacağız. Bi de büyük deyip güvensen yandın demek ki. Neden yapma denileni inatla yaparlar tuz neymiş yahu? Bizim kadar batıl inançlı toplum yok. Yumurta kabuğunla yıkama 40 çıkarma gibi küçük ritüeller olsa neyse ama çoğu şaka gibi :))

O zaman konuşmadan evlendiniz sanırım.
Kardeş o zaman Allah'ın kulu olduğunu hatırlat merhamete gelsin.

Ben normal dogum yaptim, 6 saat suni sanci cektim, hasta onlugu ile durdum ve onlada dogurdum onden bagcikli bisiydi, ztn surekli alttan acilmaniz olup olmadigina bakiliyor vs nst ye baglaniyorsunuz, dogum sonrasinda size hasta pedi veriliyor isterseniz ustune hasta bezi takabilirsiniz, 2 saat ozel odada musehade de bekletildim, ilk emzirme vs orda oldu ama sadece 1 refakatci aliniordu, sonrasinda odama ciktim, odaniza ciktiginizda bebeginizde tetkikleri bitip yaniniza geliyor, o andan itibaren istediginiz gibi giyinebilirsiniz cekim vs de olabilir 1 saat arayla dr kontrole geliyor, ebeler emzirme teknikleri,beslenme,yeni dogan sariligi vs hakkinda bilgi veriyor, ebe esliginde emziriyorsunuz yardim ediyorlar, ben sabah 6 da dogum yaptim aksam 5 gibi taburcu oldum, totalde 1 gunum orda gecti, normal dogumda bulundugum hastanede bu sekilde oldu...

Amin İnşallah canım cinsiyet partisi yapmak için tam kesinleşmesini bekledik üzerine şehir dışı seyahate gittik falan kaldı öyle meraktan delirdik:))

Benimde doğumu suni sanciyla başlattılar ve önlük verdiler bütün gün onla takıldım günün sonuda sezaryan oldum geldigimde pijima giymistim kan faln öyle abartılı değildi ertesi gün üstüme sabahlik alıp çıkmıştım ama herkesde durum değişir yanimda yedek vardi ihtiyac olamadi

Canm nstye kacinci haftadan itibaren giriyoruz. sen gecen defa kactan itibaren girdn

Canm nstye kacinci haftadan itibaren giriyoruz. sen gecen defa kactan itibaren girdn
Cnm tam net hatirlamamakla birlikte 32 yada 34 sonrasiydi diye hatirliyorum, ama bir problem vs olusursa dahada erken olabilir ben bu zaman araliginda girdim totalde 5,6 kez nst olmustur, son haftalar haftada 1 e kadar dusuyor kontrol durumu dr dan once nst ye giriyordum sonuclada dr a giriyordum o sekilde devam.etti..

Hasta önlüğü arkası açık olan şey mi canım? Onunla nasıl durucaz nasıl yürüyüş vs yapıcaz?

Hasta önlüğü arkası açık olan şey mi canım? Onunla nasıl durucaz nasıl yürüyüş vs yapıcaz?
Cnm hamileler icin onden bagcikli oluyor, arkasi tamamen kapali ve kisa kolluydu benmki, normal hasta onlugu yada ameliyat onlugu gibi dusunme, hem uzun, hemde bi yerin acilmiyor bu farkli yani nisa da oyleydi cicekli falan bisiydi diger hastaneleri bilemem tabi ama ole olmali oralarda da..

Amin İnşallah canım cinsiyet partisi yapmak için tam kesinleşmesini bekledik üzerine şehir dışı seyahate gittik falan kaldı öyle meraktan delirdik:))
Ay cinsiyet partisi yapan bir tanıdığım bugun dr un yanıldığını ogrendi.

Ona göre davranışlarında sorun yok.
Öyle sorun olduğunu düşünse bana trip yapmaz.

Anneme anlattım sorunu o da babana ve kayinbabana anlat dedi.
senın ne durumda olduğunu tahmin ede biliyorum, ama yaşamayı bir kadının en son isteyceyı şey bu, ve sen yaşadın allah sana sabır kocanada merhamet versin, boyle bir durumda ben ne yapardım hıc bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…