2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım orda çok kablon var senin. Bende sağ göğüs, sol göğüs, bir de iman tahtasının altında üç elektrot var toplam. Biraz yapışkanlarin kopmasından korkuyorum yedek verdi ama nasıl takılacağını göstermedi.

Ne kullanıyorsunuz oyle bir problem mi var ?

Evet canım. Ben de sordum pil biterse kablo çıkarsa vs diye.. Pil bitmez : D kabloda üstüne yatmazsan çıkmaz dedi :)
Bugün bi de doktordan gelirken arkamdan birisi beni hamile gördüğü halde köpeğine topu fırlattı koşup alması için arkamdan hızla gelen top peşinde koşan köpek görmeyeyim mi. Bi an baya ürktüm Allah'tan Golden cinsiydi hemen kendime geldim.

Ne kullanıyorsunuz oyle bir problem mi var ?
Nabız normalden azcik yüksek çıkıyor canım. Bazen yani her zaman değil. Kadın doğumcu da ne olur ne olmaz kardiyolojiye görün dedi. Kardiyoloji de 24 saat kalp ritmini kaydeden bir cihaz taktı, o kadar. Sonucunda hiçbir şey çıkmayacak muhtemelen ama sorumluluk almak istemiyorlar tabii.

Ay tam taşikardi sebebi inşallah hiçbir sorun çıkmaz ikimizde de. Zaten çok da yüksek değil nabizlar hamilelikte olabilirmiş böyle.

Anladim insallah bisey olmaz canim normale doner nabzın.

Ay tam taşikardi sebebi inşallah hiçbir sorun çıkmaz ikimizde de. Zaten çok da yüksek değil nabizlar hamilelikte olabilirmiş böyle.

Aynen canım Zaten hopladıysa o ara hoplamıştır nabız da :)

Afilim92 Kontrol olsun diye nabız 120 lere varınca NasilYarDiyeyim ün dediği gibi doktor kardiyologa yönlendirdi. Ben kendim söyledim doktoruma nabzım yüksek diye.. bir defa bile tansiyon, kilo ölçmüş değiller, o pek gerek görmedi normal dedi. Aile hekimim daha çok uyardı o konuda nabız 100 ü geçince kardiyologa görün diye.. Allah'tan bilinçliyiz..

Canim benimki de doğum pozisyonunda duruyo. Kv filan daha erken son haftalarinda donmeliydi diyo. Bana da bu haftalarda erken gibi geliyo dogum pozisyonunda olmasi. Daha çok döner bence buna kafani takma

doktor kiloya haftayla uyumlu seninki iri kemikli cok kilolu olmicak ama kemiklero saglam vs dir esprili yanit verdi :))) bnm bas asai donmesi cokda bisey ifsde etmio ama iyi olmus tabi sezaryen gbi duruo cunku dogum. igne ve hap kullandgm icin

Cnm gebelik şekeri çok sık rastlanan bir durum. Bende de çıktı 158 ile. 4 gündür her öğümden sonra 1. Ve 2. Saatte aletle şekerimi ölçüyorum. 140’ı geçmemesi gerekiyor. Diyetisyene gitmedim ama tatlı hamur işi gibi şeyleri kestim. Sadece 2 kere geçtim. Doktor sonuçtan memnun kalırsa doğurana kadar böyle devam yada insülin verecekmiş. Bu bahaneyle sağlıklı besleniyorum kilo bile verebilirim :)
Benim doktorumda ilk hedefimiz 28 dedi sonra 32. Kimse istemez küvez ama 28. Hafta önemliymiş.

O nasıl olmuş aylık kontrolde anlaşılmıyor mu daha erkenden? Hangi cinsiyeti yanlış bilmişler acaba?
Doktor hep erkek demiş kız 6. Ayda kontrole gitmiş bebek kız demişler şok olmuş valla bu devirde böyle şeyler nasıl oluyo çok enteresan

Ben de zaman zaman korkmuyor değilim ama 12de erkek dedi 16 da pipi fotomuz var yine de garantilemek icin ayrintilida iki kez sordum dr a
Ya bende anlam veremiyorum nasıl yanlış söylüyorlar. banada hep kız dediler ama enson ayrıntılıda doktor kıza benzyo çıkıntısı var ama erkekte daha sivri olur dedi ama insan yinede korkuyo yani bu devirde yüzde yüz sonuç istiyo insan tabi benzhissediyorum kızım olcak analar biler :)))

Doktor hep erkek demiş kız 6. Ayda kontrole gitmiş bebek kız demişler şok olmuş valla bu devirde böyle şeyler nasıl oluyo çok enteresan

Bebek erkek olup da kız denilen sonra düzeltilen duyduğum oldu ama, erkek denip kız olarak düzeltilen hiç duymamıştım. Gördüklerini nasıl yorumluyorlar şaşırtıcı vallahi.

Bebek erkek olup da kız denilen sonra düzeltilen duyduğum oldu ama, erkek denip kız olarak düzeltilen hiç duymamıştım. Gördüklerini nasıl yorumluyorlar şaşırtıcı vallahi.
Aynen öyle ilk haftalar normal de altı aya kadar hiç mi anlamıyorlar. Umarım bize öyle bişesolmaz

Aynen öyle ilk haftalar normal de altı aya kadar hiç mi anlamıyorlar. Umarım bize öyle bişesolmaz

Yani artık Allah'a emanet :) Kız olsun erkek olsun fark etmez ama sağlıklı olsun yeter ki. Bilmek de ayrı bir konu yani. Ben detaylıda doktoruma kesin mi diye sorduğumda % 99 dedi. Yani bir ihtimal de olsa yanılma payı bırakması ilginç geldi o yüzden size de sordum hangi cinsiyette yanıldılar diye, bizimkisi erkek :)

Canım çok geçmiş olsun.Insallah aklı başına gelmiştir.

doktor kiloya haftayla uyumlu seninki iri kemikli cok kilolu olmicak ama kemiklero saglam vs dir esprili yanit verdi :))) bnm bas asai donmesi cokda bisey ifsde etmio ama iyi olmus tabi sezaryen gbi duruo cunku dogum. igne ve hap kullandgm icin
bende sezeryan yapacağım kilosu haftasiyla uyumluysa sorun yok boşver kiloya çok takılma sağlıklı olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…