2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay maşallah ne güzel gelişimi iyi gitsinde doğuma kadar dönmezse mecburi sezaryen olur artık annesi, bebişin halinden memnun desene.

maşallah seninkilerde büyümüş, aramızda 2 hafta var neredeyse böyle giderler inşallah kuveze girmelerine gerek kalmaz diye dua ediyorum hep.
Ay sizin ikizleriniz var demi cinsiyetleri ne durumları nasıl hazırlıklar tamamlandimi
2 kiloyu geçince kuveze gerek kalmıyor inşallah gerek kalmaz

Ay sizin ikizleriniz var demi cinsiyetleri ne durumları nasıl hazırlıklar tamamlandimi
2 kiloyu geçince kuveze gerek kalmıyor inşallah gerek kalmaz
Evet canım iki erkek bebis bekliyoruz. Hazırlıkları tamam değil aslında çalıştığım için bir de eve geç geliyorum derken sadece alışverişlerini yaptım. Tek eksik oto koltuğu ana kucağı ve park yatak icin yatak kaldı. Haftaya hastane çantası hazırlayacağım.

maşallah ne güzel :) erken doğum diyormu doktor artık 7 aya girdik

Allah islah etsin ne denir ki. Zekasal sıkıntılara care yok. Allah dillerini bağlasın konusamasinlar :)

kizlar bebeğimin hareketlerini derinden hissediodum son 3 gundur dayanamadm doktora gttim.
bebisim bas asai pozynu almis dogum pozynunu 28+4 gunlugum erken donmus sanki bu erken dogumu tetkikler mi acaba ya bide 1.160 gr dedi zayf gbi geldi ne diosunuz?

Doner insallah arkadasinki oyleydi doguma kisa bir sure kala döndü belli olmaz kilosuna gore değişir canim .Doğunca bol bol gorcez insallah .Benim tosbik de elini kulagina koymustu en son .

ben hareketleri çok net ve midemde hissediyorum benimki donmemis demekki :) doktorun ne dedi kilosu için evet az gibi geldi banada ama sağlıklı olsunlar da kiloyu aliyorlar benim küçük kızım 2.360 doğdu ama emerek çok güzel toparladı kilosunu aldı sağlıkla gelsinler inşallah

Yaaa ne uyuz bişey benimde arkadaşım aradı geçen gün arkadaşının 6. Ayda cinsiyeti farklı demiş şok olmuş kızs
Ben de zaman zaman korkmuyor değilim ama 12de erkek dedi 16 da pipi fotomuz var yine de garantilemek icin ayrintilida iki kez sordum dr a

Ben sezeryan doğum yaptım bana verdikleri önlük çok iğrençti arkadan çıt citli idi çok da kilo almistim tam kapanmadı bu yüzden de tekerlekli sandalyeye oturup öyle çıktım ameliyathaneye

Ben sezeryan doğum yaptım bana verdikleri önlük çok iğrençti arkadan çıt citli idi çok da kilo almistim tam kapanmadı bu yüzden de tekerlekli sandalyeye oturup öyle çıktım ameliyathaneye
Cnm hastaneden hastaneye degisiyor olabilir ama keske hepsi onden bagcikli olsa, anne adaylari rahat etse,bende senn gibi bekliyordum arkadan hatta annemlerle gorunce sasirdik aa ne guzel falan dedik sans iste ozel dogum hastanesiydi benmki

NasilYarDiyeyim canım nasıl gidiyor? Kablolarla bu gece nasıl uyumayı düşünüyorsun? Ben bugün bi iki deneme yaptım hiç uyunmuyor sola yatamıyorum çünkü, yasak, düz de uyumak zor.
Biraz yürümek dışında hareketli bi gün geçirmedim, yemek yapmak da yasak dedi ateş için herhalde.. bakalım sonuç ne çıkacak

Allah Allah bana bu söylediklerini hiç söylemediler. Hatta normalde ne yapıyorsan aynısını yap evde yatma ya da kendini fazladan yorma iyi olcsun diye dediler. Sadece yüzüstü yatma dediler o da zaten göbekten dolayı mümkün degil.
Bı araştırayım internetten.
Bugün iki saat uyukladim. Çok rahatsız etmiyor. Ama soluma da döndüm sagima da

Solda göğüs altında 4 tane kablo var ya onlar için soluna kesinlikle yatma dedi bana. Normal yaptıklarını yap dedi ama yemek yapma dedi ısı için olduğunu düşündüm.
Ben uyursam ilaçtan uyurum yoksa düz yatarken zor uykuya dalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…