2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tabikide sağlıklı olsun yeter. Aile ona göre alışveriş yapıyo falan kendini hazırlıyo, bebek farklı doğunca zor olur tabi evlat evlattır :)) banimde çevremde çok var öyle yanlış cinsiyetli sonradan öğrenen ama onların hepsi 15 sene önce falan şuanda çok olcağını zannetmiyorum an azından 6. Ayda gerçeği söylüyorlar

Günaydın kızlar hastanedeyim şeker yüklemesi için 79 mg lik gazozu indirdim mideye bakalım inşş çıkmaz şeker. Kağıtta 4 ölçüm yazıyo inşş 3 saat beklemem burda. Şarjımda az

Cnm hastaneden hastaneye degisiyor olabilir ama keske hepsi onden bagcikli olsa, anne adaylari rahat etse,bende senn gibi bekliyordum arkadan hatta annemlerle gorunce sasirdik aa ne guzel falan dedik sans iste ozel dogum hastanesiydi benmki
Benim ki de özel doğum hastanesi cnm hâlâ oraya gidiyorum umarım degistirmislerdir dediğin gibi olmuştur:) daha rahat olur dediğin gibi diğeri çok iğrenç her yer acıkta kalıyor
Günaydın kızlar hastanedeyim şeker yüklemesi için 79 mg lik gazozu indirdim mideye bakalım inşş çıkmaz şeker. Kağıtta 4 ölçüm yazıyo inşş 3 saat beklemem burda. Şarjımda az
Günaydın cnm güzel haberlerle gelirsin inşallah

Geçmiş olsun canim insallah bisey olmaz
Cinsiyet ogrenene kadar catliyoruz sonrasi cok hizli geciyor.

Günaydın kızlar :) pek yazamıyorum bu aralar hala kayınvalidem bizde. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Benimde kayınvalidem kız olduğuna inanmıyor bu kız gibi değil göbeğin aynı erkek zaten rüyamda erkek gördüm diyor 2 farklı doktor kız dedi 3 farklı ultrasonla baktılar. Yarın yine sorucam doktora bakalım ne diycek. Cinsiyeti tabi ki önemli değil sağlıklı olsun yeter ama bi dünya hazırlık yaptık beşiği bile ona göre bebişimin :)

Musab tabiki rüyanda görmüşsün bide

Kızdır o kız, =) rüya karın şekli vs kesinliği olan şeyler değil sonuçta, sen kendin rüyanda görsen bir ihtimal derim de=)

Bence yok ayrintilida her sey acik görünüyor .

Ilk isminin icinde mu hecesi olacagi icin mu mu iki kez zor soyleniyor .Bunu da eledik aksam detayli konustuk esimle .
Aaa niye elediniz ya.
ben koyamazsam
afilim sen koy bari.
bende okadar rüyamda görmek istiyorum
musab ismini belki vicdana gelir ruyanda görmüşsün koyalım ,diye ama yok arkadaş bi türlü goremiyorum

canım 3 farklı Dr kız dediyse kizdir ben ilk kizimda Karnım yaygindi popom sismisti ikinci kizimda Karnım sivriydi kız oldu hiç takılma şekle kişiye göre değişiyor şimdi Karnım sivri erkek

Kizlar suan esi askeri personel olup doguda gorev yapan var mi ev goturulebilir yer
Canım doğu dediğin yer neresi? Benim 20 yaşında kız kardeşim 4 yıldır şırnak silopide tek başına öğretmen. Asker polis birçok arkadaşım da doğuda. Daha önce bulundunuz mu doğuda bir yerde? Doğu derken şırnak mı mardin mi sivas mı van mı erzurum mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…