2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Suan bati gorevinde sivastayim canim 6 yil yuksekovadaydik yani ama bazi dogu illerine aile goturulmuyor biz yuksekovadayken lojmnda kalabilioduk simdi aile ile gelmek yasak

Benim akrabam asker hakkari den geldi tayin olarak ailesini goturmustu.ve ablamda asker eşi. aynı şekilde çok tehlikeli yerlerde kaldılar oda hep gitti
Ya canim iste yuksekovayada ev goturuluordu gittim ama 2 senedir aile goturulmuor degisio yni duruma gore tek ev goturulen yer olsunda giderim heryere

laiyka Z Zelichka hadess
Kızlar sizlere bir sorum var iki tane uyku seti alacağım ama karar veremiyorm sizce aynısını mı almalı yoksa farklı model mi olsun? İkiside erkek benimkilerin yan yana iki beşik var aynı olursa daha uyumlu olur diye düşünüyorum, giysilerini şimdiye kadar hep farklı seçtim ama bazı şeyleri aynı oluyor elbet.

Realmomy camım bende asker eşiyim (jandarma) 13 yıllık evliyim ama hiç doğuya gitmedik evlendiğimizden beri eşim bekarken 4 yıl gitmiş Elazığ’a eğer ilk doğunuz yüksek ovasaysa muhtemelen eş götürülen yere gidersiniz şimdi çoğu yer eş götürülebilir yer.batmanda mardinde Bitlis Tayvan’da atkadaşlarımız var eş götürülür yerdeler şuan bi arkadaşım vadaydı baştan eşli gittiler sonra terör olaylarından dolayı ev götürülemez yer olarak değiştirdiler geri memlekete geldi kadın tekrar evini toplayıp.bi arkadaşımın Şırnak’a çıktı merkeze eş götürülemez yerde.neresiydi hatırlamıyorum ama merkeze bağlı bi birlikti hatta birlik şuan afrinde

Ya insallah giderimm yaaa ilk yerimiz yuksekovaydi canim esim dio ev gorurulen yerleri yazicam hep die ama tercih disi gelmesinden korkuorum gecen yil bi arkadasi.bu yuzden birakti meslegi

Ben de giysilerini ayrı aldım hep ama uyku seti aynı olabilir bence. Nerden almayı planlıyorsun ben de daha almadım.

Ben de giysilerini ayrı aldım hep ama uyku seti aynı olabilir bence. Nerden almayı planlıyorsun ben de daha almadım.
Ben görümcemin oğluna 4 yıl önce kidboo almıştım, o zaman hello baby idi şimdiki e bebek'ten ve fiyatı 260TL idi 4 yıl öncesi. Şimdi internet fiyatları daha uygun geliyor birde bizim iki tane almamız lazım.
Dinoboo ve taç fiyat olarak internette daha uygun, kidboo zaten çok pahalı.
Bu haftadan sonra karar veririm ama sanırım gittigidiyordan alacağım en uygun fiyatları orada buluyorum.

Kızlar bişey soracağım benim göğüslerim acaip kaşınıyor. Karnım falan kaşınmıyor ama göğüslerim hem normalden çok daha sıcak dokununca hem de çok fena kaşınıyor. Lierac düzenli kullanmasam da kullanıyorum birde dün lansinoh aldım kaşındığı için faydası olur mu diye ( lansinohta baya pahalıymış ) dün gece öyle bir kaşımışım ki tahriş olmuş. Böyle olan var mı ?

benimde çok kasiniyor ama ara ara öyle herzaman değil kasiyinca kan oturuyor sanki

Canim kasimamaya calis. Dolapta zeytinyagi bekletip soguk soguk surebilirsin cok uyarmadan. Kasintiyi yatistirir.

İnanmıyorum ya kaç haftalıkken söyleyip kaç haftalıkken yanılmış doktor canım ben şok ben iptal eskiden duyuyordum yanılanlar ama hala yanılıyormu ya pesss
15 te demis 18 de degismis .15 cinsiyet icin gec değil aslinda ben 12 de ogrendim oğlan olduğunu .

Canim kaşırsan cok çatlar Soguk su tutuo sonra nemlendirebilirsin.Bir de sutyenden kaynakli olabilir .Daha rahat sutyen dene .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…