2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim kaşırsan cok çatlar Soguk su tutuo sonra nemlendirebilirsin.Bir de sutyenden kaynakli olabilir .Daha rahat sutyen dene .
Ayy olabilir dün dışardaydım hep sütyen takmıştım o mu sıktı acaba eski sütyenlerim bana oluyor ama demekki farketmeden sıkıyor. Çarşıya gidip emzirme sütyenine geçsem iyi olacak. Siz genelde bedenlerini nasıl seçtiniz 1 beden mi 2 beden mi büyük almalı?

Slm kızlar bende hastaneye geldim geçen hafta kan vermiştim kan uyusmazligi vardı bizde bugün sonuç göstermeye geldim sıkıntı çıkmadı ama doktorum yinede iğne yaptırdı. Genelde doğumdan sonra yapılıyormuş ama 28. Haftada yapılabiliyormuş yalnız canım baya yandi.

Geçmiş olsun canım. Bizde de var kan uyuşmazlığı ama doğumdan sonra yapılacak sanırım aşı. Birde aşı ücretli mi ne kadar ücreti ?

Canim bazi yerlere askerler eslerini goturemior goreve filan cikiolar insallah bizide gotururde yaaa 4 sene azda deil
Ev götürülebilir yerleri yazsın tercih olarak ki evlisiniz zaten ona gore atarlar sizide bir yere. Bizde Adıyamandayız ama batı olarak geçiyor askere. Bi kaç seneyede biz gideceğiz nasipse. Allah hayırlısını nasip etsin sizede.

Amin canim insallah yaaa dua edin kizlar sizede insallah iyi yerler cikar

Geçmiş olsun canım. Bizde de var kan uyuşmazlığı ama doğumdan sonra yapılacak sanırım aşı. Birde aşı ücretli mi ne kadar ücreti ?
Bana da doktorum istersen doğumdan sonra yaptıralım dedi, her ihtimale karşı yinede istersen yaptır dedi. 30 tl ücreti var cnm benim gittiğim hastanede

Canim bazi yerlere askerler eslerini goturemior goreve filan cikiolar insallah bizide gotururde yaaa 4 sene azda deil
Canım van ı doğu olarak yazarsanız çok tavsiye ederim asker eşleri arkadaşlarım da var bende polis eşiyim gayet memnunuz buradan bir doğu olarak belki fikir olur size de. Allah hayırlısını versin inşallah.

Canım van ı doğu olarak yazarsanız çok tavsiye ederim asker eşleri arkadaşlarım da var bende polis eşiyim gayet memnunuz buradan bir doğu olarak belki fikir olur size de. Allah hayırlısını versin inşallah.
Saol canim ya evet van dogunun parisi :) yuksekovaya giderken filan gezioduk bakalim canim insallah iyi bi yer olsun esim basimizda olsun da

Canım ben daha almadım ama herşeylerini ayrı almak istiyorum

Bence asaf .çok asil geliyor bana .sanırım ben de kuzeyin yanına asaf ismini koyacağım .kuzey asaf kulağa hoş geliyor dimi canım

Canım hangisi daha iyi bide lansinoh ne kadar acaba bende alıcam bu aralar ama kaşıntım yok

Ben toplam 6,5 kilo aldım. Bu halimle hem bedeni (göğüs çevresi ölçüsü) hem cup (kap) kısmının birer beden büyük olanını aldım ancak oldu.

Kızlar bugün 25+5 haftalığız Ve kontrolde doktor oğlumda gerilim geriliği olduğunu söyledi.kilosu düşük,haftası geri ve fl ölçümü 2 hafta geriden geliyormuş.Nolur benim ve oğlum İçin dua edin.Çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…