2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Seninkinden farklı mi bilmiyorum.benim kızında da öyle demisti.10 gün geriden geliyor diye.ama Allah'a şükürler olsun bir sorun çıkmadı.insallah bişey cikmaz

Canim sonradan toparliyor genelde bebekler moralini yuksek tut .
kızlar gecelik sabahlık falan aldınız mı ya ?
bakıyorum bakıyorum sadece bakıyorum yani
Evet 1 gecelik 2 pijama aldim canim .Paylasmistim hatta .Pijamalardan biri ve gecelik Feyza nin tavsiye ederim cok kaliteli .

zamanla toparlar kendi haftasına gelir canım benim

Canim sonradan toparliyor genelde bebekler moralini yuksek tut .

Evet 1 gecelik 2 pijama aldim canim .Paylasmistim hatta .Pijamalardan biri ve gecelik Feyza nin tavsiye ederim cok kaliteli .
kuzu çiçekli olandı dimi yanlış hatırlamıyorum beğendin mi onu ? bende çok beğendim ama bazı arkadaşlar çok renkli dedi ne alakaysa sinir olmuştum

kuzu çiçekli olandı dimi yanlış hatırlamıyorum beğendin mi onu ? bende çok beğendim ama bazı arkadaşlar çok renkli dedi ne alakaysa sinir olmuştum
Evet onu hastane icin almadim alti tayt çünkü .Eve gecince kanamam azalinca giymeyi düşünüyorum .Çok şık ziyarete gelenlerin yaninda da giyilebilecek tarzda bir sey .

Allah acil şifalar versin inşallah ,evladını sana bağışlasın...

Evet onu hastane icin almadim alti tayt çünkü .Eve gecince kanamam azalinca giymeyi düşünüyorum .Çok şık ziyarete gelenlerin yaninda da giyilebilecek tarzda bir sey .
kendi sayfanda paylaştın dimi bakayım bir tekrar ama geceliğimi beğenmedim demiştin ?

Kızlar ben bu iki yatak arasında kaldım. Mavi olan sunny baby 25 kg gri olan kraft olan 15 kg taşıyor. Sizce hangisi, arada çok fiyat farkı yok

Eklentiler

• IMG_0097.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_0098.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 50
Forse naptın canım sonuç ne oldu? Holteri çıkardılar Dr bekliyorum ben

Ben de çıkatttım sabah da sonuçlar hakkında bişi demedi hemşire zaten çıkaran kişi. Doktor bir hafta sonra kontrole gel demişti, tansiyon takibi de yapıyorum çünkü bir haftalık. Pazartesi gidicem kontrole.

Sen göründün mü doktora tekrar peki? İnşallah bişey yoktur canım

Kızlar ben bu iki yatak arasında kaldım. Mavi olan sunny baby 25 kg gri olan kraft olan 15 kg taşıyor. Sizce hangisi, arada çok fiyat farkı yok
Bencede mavi olan daha mantıklı, üstündeki alt açma kısımları tam çıkıyor mu? Sen iki bebek koyacağın için o kısmı çıkarman gerekecek gibi.

Canım kurup salladın mı hiç? Bazı park yataklar gıcırtı yapıyormuş

Geldiği gün kurduk canım hiç bie ses filan yok. Ayrıca sallanma için aparatı da var o henüz takılı değil. Gerek duyarsam takarım. Baya sağlam fiyatına göre de iyi canım ben 500 TL ye almıştım 2 ay olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…