2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sunny baby delmon 618 kodlu olanı benim seçtiğim 70x120 499 en düşük. İçine bu ebatta yatak almak daha kolaydır diye düşündüm. Yatak visco mu aldınız, sert sünger yatak bulamadım park yatak için

Canım üzme kendini ya 2 haftalık farkın normal olduğunu söylüyorlar. Bir başka doktorun da fikrini al istersen

Sunny baby delmon 618 kodlu olanı benim seçtiğim 70x120 499 en düşük. İçine bu ebatta yatak almak daha kolaydır diye düşündüm. Yatak visco mu aldınız, sert sünger yatak bulamadım park yatak için

Sünger aldım ben gg' dan. yaz olacak terletir mi bilmiyorum ama kılıfı var çarşafta girince sıkıntı olmaz sanırım. 7 cm lık sünger .kışa alt kata koyacağımız için pamuk şilte yaptırcam alttan soğuk almasın diye

Göründüm evet hafif taşikardi varmış hamilelik ve demir eksikliği kaynaklı olabilirmiş kalpte bir sorun gözükmüyormus. Çok rahatsızlık verirse ilaç başlayacak. Ama ben iyiyim böyle şimdilik istemiyorum

KIzlar bişe sorucam şeker yüklemesine dr iyi dedi sonuca ama ilk bi saat ölçüma 157 biraz yüksek geldi bana bi fekriniz var mı acaba benim gibi çıkıp dr u iyi diyen var mı???

Üzülme canım geriden gelmesi bebeğinde bi sıkıntı olduğu anlamına gelmez benim kımşum üç hafta geriden geliyodu bebeği şuan doğdu gayet iyi sağlıklı bebek inşş seninde bebişin bir şeyciği yoktur

Geçmiş olsun canım benim, zaten ilaçlık durumumuz yoktur da bu sayılarla. Sadece ileride kontrol amaçlı durumumuzu bilelim yeter. Sağlıklı bir yetişkin senelik kontrollerini yapması zaten gerekli ama biz de bu gelir çalışma vs. şartlarında her sene tarama mümkün değil.

Mavi olandan benimde vardı.cok ses yapıyor ileriki zamanlarda.ben park besikleri pek sevemedim .
Aynı markadan mı bahsediyorsunuz acaba?

KIzlar bişe sorucam şeker yüklemesine dr iyi dedi sonuca ama ilk bi saat ölçüma 157 biraz yüksek geldi bana bi fekriniz var mı acaba benim gibi çıkıp dr u iyi diyen var mı???
Ben daha seker yüklemesi yaptırmadım ama 157 iyi dedi ise iyi sevindim. Ben pasta börek yedikten 1.5 saat sonra parmaktan kan testi yaptım 160 çıkmıştı.. Korkmuştum açıkçası şeker çıkar mı diye.

Aynı marka değildi canım ama fazla gicirtiliydi.belki markadan markaya değişebilir.

Bana da doktorum istersen doğumdan sonra yaptıralım dedi, her ihtimale karşı yinede istersen yaptır dedi. 30 tl ücreti var cnm benim gittiğim hastanede
Haftaya cumada ben gidicem bakalmne dicek doktor iģneyle ilgili yorum yapmamisti bunla ilgili bizdede var uyusmazlik

Ben aynı almak istiyorum.farkli olursa hoş durmaz gibi geliyor bana.Aslan burcuyum ben her şey nizami uyumlu olmalı gibi geliyor.bu takımdan yaptıracağım muhtemelen

Eklentiler

• Screenshot_20180411-223615.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 68
Ya insallah giderimm yaaa ilk yerimiz yuksekovaydi canim esim dio ev gorurulen yerleri yazicam hep die ama tercih disi gelmesinden korkuorum gecen yil bi arkadasi.bu yuzden birakti meslegi
Hayırlısı olsun canım ama mesleği bırakacak bi sebep değil bence allah herkese kolaylık versin

Canım üzülme sakin ol bu hafta böyledir belki ama ileriki haftalarda yakalar haftasını merak etme

Kilosu ne kadar çıktı ki canım bende 24. haftanın son gününde ayrıntılı yaptırmıştım 23 haftalık çıkmıştı kilosu da 580 grdı. Bende endişelenmiştim dün tekrar kontrole gittim 27+2 ydim ama 27+3 çıktı ve kilosu da 1161 gr olmuş bi anda atak yapıp haftasını yakalayabiliyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…