2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım 25+4 de 697 gr çıktı cnm,yakalar mı dersin normal seviyeyi

Ben aynı almak istiyorum.farkli olursa hoş durmaz gibi geliyor bana.Aslan burcuyum ben her şey nizami uyumlu olmalı gibi geliyor.bu takımdan yaptıracağım muhtemelen
Güzelmis hem sade hem şık. Bende aslan burcuyum sadece uyku setlerini aynı almayı düşünüyorum bende.

Canım 25+4 de 697 gr çıktı cnm,yakalar mı dersin normal seviyeyi
Bencede yakalar canım sıkma canını benimde ilk haftalarda bi ara geride çıkmıştı. O hafta nasıl süt yoğurt peynir ceviz yemiştim korkudan şimdi 8 gün önde gidiyoduk 1 ay önce bakalım yarın kontrole gidicem merak içindeyim. Sende canını sıkma beslenmene biraz daha dikkat et stresten uzak durmaya çalış inşallah yakalar gününü

Saol canim ya evet van dogunun parisi :) yuksekovaya giderken filan gezioduk bakalim canim insallah iyi bi yer olsun esim basimizda olsun da
Hayırlısı olsun canım inşallah eş götürülen yer denk gelir. Hamilelerin duası kabul olur derler bak kaç kişiyiz dua ederiz size bol bol :)

Kızlar kötü grip oldum burnum hem tıkalı hem akıyo boğazım şiş acıyo öksürük başladı 1 haftadır çocuklar hastaydı bana geçti sanırım nasıl rahat atlatabilirim bi akıl verin

Ölçümler kaç cnm kaç kılo hancı haftayla uyumlu bebişbebiş.. Ultrason cıhazından kaynaklı olabılır başka bir doktora da sakın kendını uzme

Kızlar kötü grip oldum burnum hem tıkalı hem akıyo boğazım şiş acıyo öksürük başladı 1 haftadır çocuklar hastaydı bana geçti sanırım nasıl rahat atlatabilirim bi akıl verin
Geçmiş olsun canım ben ne zaman kendimi halsiz hissetsem üstümde bi kırgınlık olsa hemen ıhlamur demledim bu yıl ve bol portakal mandalina yedim sırf grip olmuyayım diye. Ama sende artık işe yaramayabilir hastalığa yakalandıysan. Yine de daha kolay toparlamanı sağlar. Fırsat buldukca dinlenmeye çalış, duş al, c vitamini ve ıhlamur, tavuk suyu çorba öksürük içinde ballı süt. Doktora gitmeden atlatmak istiyorsan pek bi alternatif yok ne yazık ki aklıma gelenler bunlar.

Sağolasın canım denicem hepsini ıhlamur demlemiştim zaten ama çabuk geçeceğinden emin değilim zaten hamilelikte çabuk kapılıyo hastalık ve geç atlatılıyo inşallah çabuk geçer yoksa çok zorlanıyorum şuan

Kızlar bugün ilk kez bebek arabası baktıkta zor bişeymiş buda ya ebebekte kraft ürünlerinde indirim varmış bu iki ürüne baktık 1.si 1500 indirimli. Digeride indirimli 1724 tl 2.ürün 360 derecede döndürülebiliyomuş. Kraft indirimdeyken bunlardan almak mantıklı gibi geldi ama bilemedm

Canım hangisi daha iyi bide lansinoh ne kadar acaba bende alıcam bu aralar ama kaşıntım yok
Yani çoğunluk lansinohta karar kılmış iyi olduğu konusunda bende onu aldım ama 10 ml si 30 lira 40 lık olanı da varmış kalmamıştı o da indirmlerdr 45 50 civarı var ama yoğun bi kıvamda çabuk tükenecek gibi geldi bana.

Eğer iyileşmezsen mutlaka doktora git canım ihmal etme hasta olman bebek açısından daha kötü ama umarım atlatırsın havalarda güzel zaten

Ben aldım canım hatta hamile olduğumu öğrenir öğrenmez ilk aldığım o olmuştu :) hatta yenidoğan için ilk doğduğunda sarmaya organik aldım birini yumuşacık.
Memnunsun yani. Kampanya yapmış aslında ahım şahım bir indirim değil ama bana uygun alacağım sanirim

Kendi doktorum iyi dedi ama ne biliyim bana biraz yüksek geldi normal 140 ı geçmesin derler ama başka böyle yüksek çıkan var mı burda dr unuz ne dedi

Canım akakçe de aratsana ürünü twist 1500 civarına var orda daha uyguna bulabilirsin tedarikçilerden.

Teşekkürler bende alıcam sonradan göğüsucu yarası çok sıkıntı yaşatıyo anneye önemli bişey

Kizlar oglum dun hastaydi ateai vardi sabaha kadar sabhta gecti istahi pek yok azar azar yediriorum dun hic dogru duzgun bise yemeisti bugunde aksam 12de uyyan cocuk oturdugu yerde uyudu kaldi 9 bucukta aksama dogru bi halsizlikte vardi bole napayim kizlar yaaa normal mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…