2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kendi doktorum iyi dedi ama ne biliyim bana biraz yüksek geldi normal 140 ı geçmesin derler ama başka böyle yüksek çıkan var mı burda dr unuz ne dedi

Canım açlık 70-95
1. Saat üst sınır 180
2. Saat üst sınır 140

Benim 1. Saatim 181di, açlık ve 2. Saatim normaldi. Sadece 1 rakam geçti diye bana şeker var dediler. Endokrine gönderdi gğnde 6 kez şeker bakıyorum daha hiç yükselmedi. Benim babamda şeker var ablamda gebelikte şeker çıkmıştı o yüZden 50lik değil 75gr yükleme yaptırdı. Azıcık dikkat etmek lazım maalesef

Kendi doktorum iyi dedi ama ne biliyim bana biraz yüksek geldi normal 140 ı geçmesin derler ama başka böyle yüksek çıkan var mı burda dr unuz ne dedi
Ne kdr şeker yüklemesi yapıldığıyla değişiyor değerler. Ben 50’lik yaptırdım 158 çıktı. 140 geçtiği için diyete başladım. Doktorum doğurana kdr böyle dedi ama insüline falan gerek görmedi.

Teşekkürler bende alıcam sonradan göğüsucu yarası çok sıkıntı yaşatıyo anneye önemli bişey
evet lansinoh çok güzel bir krem yara için gece uyku hali falan insan yikamadan emzirebiliyor o sebeple emziredebilirsin krem varken o yuzdende süper bir krem

KIzlar bişe sorucam şeker yüklemesine dr iyi dedi sonuca ama ilk bi saat ölçüma 157 biraz yüksek geldi bana bi fekriniz var mı acaba benim gibi çıkıp dr u iyi diyen var mı???
merhaba daha oncede ben yazmistim ama yorum gelmemisti. benim 140 cikti sinirda benim doktorumda baya bi yasak listesi koydu bana da fazla abartti gibi geldi bilemedim.

Kızlaarr hayırlı kandiller Rabbim ettğmz dualarmzı kabul etsin inşallah bebişlerimzi sağ sağlim kucağmza almayı nasip etsin Rabnim isteyen herkesede bu duyguyu tatttırsın inşallah hepimz birbirmze dua edelim
Amin inşallah canım herkesin duası kabul olsun hayırlı kandiller

Üst değerler baya yüksekmiş ben okadar bilmiyodum. Banada 75 lik yapıldı. Teşekkürler :)) bi sorun yok ama yinede dikkat etmeliyiz

Benda 75 lik yaptırdım 157 çıktı o zaman normal değerim üst sınır 180 miş. Sanırım yinede dikkat etmek lazım tşekkürler

evet lansinoh çok güzel bir krem yara için gece uyku hali falan insan yikamadan emzirebiliyor o sebeple emziredebilirsin krem varken o yuzdende süper bir krem
Bu aylarda başlayıncada çatlağı baya azaltıyomuş şimdiden sürelim inşş bayanlar :))

merhaba daha oncede ben yazmistim ama yorum gelmemisti. benim 140 cikti sinirda benim doktorumda baya bi yasak listesi koydu bana da fazla abartti gibi geldi bilemedim.
Aslında bende 140 biliyodum sınırı fakat şeker miktarıda önemli siz kaçlık içtiniz ben 75 lik içtim

kızlar kızım olucak demiştim bi kaç gün önce çok şükür sevindikte eşimle ikimiz lakin kaynanam saçmalıo kocaman karı kız olcak hee sağlıklı olsun demiş tek eşime yazmadı bile ben cinsiyet videosunu attım bana yazdı öle.2 gün aonra eşime yazmış kızın ismi ne olcak söle.eşim sölemiyor saklıyoruz polemik olmasın die.isim önerileri sunuo bol bol.ilk bebeğimiz ve o mu koycak ismi.üstelik kızımın ismi ne olcak falan bile demio kızın ismi ne dio hee sağlıklı olsun diooğlum olcak benim diodu saçma sapan erkek giysileri almıştı basit basit.durum hiç hoşuna gitmedi hanfendinin.üstelik bi tane oğlu var ve ilk kız torunu olcak bizimki.erkek torunu var.bu kadın nie böle yapıo anlamıom bu neyin kafası.sinirlerimi çok bozuo Allah tan yurtdışında

Canım takma eski insanlarda erkek düşkünlüğü var biliyoruz özelliklede kadınlarda abartmış bu durumuz. Senin çocuğun ister kız yaparsın ister erkek ona ne :))) hayırlı olsun kızın

Aman kuzum takma kafana sizin kızınız işte boşver o kızım demeyiversin. Ben o kadar alıştım ki kayınvalidemden böyle şeylere. Bizimkide dünya kadar erkek yeleği örmüş önceden, kız olduğunu duyunca onları önceden örmüştüm şimdi gözlerim görmüyor öremem bişey ben oğlumun oğlu olur sanıyordum dedi. Bende ben örerim kızıma gerek yok dedim geçtim. Biz ismide söyledik. İnatla kabul etmiyor kendi isim sunuyor. Eşim hayır kızımın ismi belli dedikce sinirleniyor hırslanıyor, hiç saygı yok sizde ben büyüğüm sormanız lazım diye söyleniyor. Durup durup göbeğin erkek göbeği doktor yanılmıştır elbise alıp durma diye konuşuyor. Daha neler neler. Sinirleniyordum ama kendisiyle 10 gün geçirince gülüp geçmeye başladım :) sende takma kafana mübarek kandil günü sıkma canını bol bol dua et kızını sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :) kızlar için ne güzel elbiseler minnoş minnoş kıyafetler var onun aldıklarına mı kaldın, alırsınız yavaş yavaş çevredende hediye gelir kendini üzdüğüne değmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…