2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yurtdışından yetisiyor desene boşver takma

Hadi erkekler neyse de kadınların da böyle erkek erkek diye tutturması beni deli ediyor. Benimde kızım olacak inşallah. Ve eşim de bende çok mutluyuz çünkü önceliğimiz hep kızdı. Rabbime şükrediyorum kız anası olmayı nasip etti. BEnce kaynananın dediklerini duyma bi kulağından girsin ötekinden çıksın. Zira pek kayda değer konuşmuyor.

Bereketli kadınların kızı olurmuş çünkü onlar nesil yetistirecek de kayinvalidene Urmicca erkek çocuğu olan adam yetistirir kızı olan nesil yetistirir :) benim iki kızım var kayinvalidemde erkek çocuğunu çok sever ama sağolsun yinede niye erkek dediğini duymadım

Günaydın kızlar hayırlı cumalar kandiliniz mübarek olsun

Bugün evdeyim ama saolsun küçük Oğluşum sabahın köründe uyandırdı nerdeyse bütün işlerim bitti şimdi çay keyfi yapıyorum

Hayırlı kandiller kızlar bende dün tetenoz oldum kolum gece ağrıdı baya sağa dönerek yatarım normalde kolumun üzerine yatamadim sola döndüm oğlum alttan durttu rahat edemedim :)

Kızlar birazdan sağlık ocağına gidicem sarılık iğnesi yapilicak 2. Doz hepatit b 22 nisanda da tetanoz 2. Doz yapilicak. Sarılık iğnesi yaptıran var miydi ?

Kızlar birazdan sağlık ocağına gidicem sarılık iğnesi yapilicak 2. Doz hepatit b 22 nisanda da tetanoz 2. Doz yapilicak. Sarılık iğnesi yaptıran var miydi ?
Ben hiç yaptırmadım.simdi buda mı çıkmış ya.neden yaptırılıyor acaba.herkese mi yapiyorlar yoksa gerekli görülenlere mi

Ben hiç yaptırmadım.simdi buda mı çıkmış ya.neden yaptırılıyor acaba.herkese mi yapiyorlar yoksa gerekli görülenlere mi
Benimki hamilelikle ilgili değil. Gebelik öncesi rahatsızlanıp gastroentrologa gitmiştim. O da birşey yok ama önlem amaçlı hepatit b aşısı yazıyorum demişti. Hamile kalınca da devam etmemde bir mahsur olmadığını söyledi,ediyorum.

Benm sarılığa bagışıklığm yokmuş geçirmemişim ama doktor yaptır demedi. Doģumdan sonra yaptırırsın dedi. Ama sağlık ocağındaki hemşire de yaptırırsam bir sorun olmicağını söylemisti

günaydın kızlar,hayırlı kandiller hayırlı cumalar inşallah..bişey soracaktım ben lohusasepeti sitesinden alışveriş yapan varmı acaba?güzel modeller var gibi ordan mı alsam diyorum da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…