2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu arada benim 2. Doz tetanoz aşısı 22 martmis geçmiş günü sağlık ocaginin verdiği kartta gordum simdi

Canım takma eski insanlarda erkek düşkünlüğü var biliyoruz özelliklede kadınlarda abartmış bu durumuz. Senin çocuğun ister kız yaparsın ister erkek ona ne :))) hayırlı olsun kızın
sağok canım amin İnşalla. canım eski kafa falan değil ya kokoş modayı trendi bilir yeni devire uyar.saçmalıo sadece düşünce yapısı aşırı saçma.biz severek evlendik oğluna istemeye gelcekleri zaman yapma ben sana yurtdışından bulcam demiş ordan belli zaten saçmalaması.bi konu açılır konuşurız benim komşunun oğlu boşanıo manken gibi olsa ne boşadı gitti dio bana laf sokuo fiziğim tipim yerinde Allah a şükür daha ne istio bilmiyorum saçma kadın.

napim onun aldığını ya durumunuz var şükür alıoz çeşit çeşit.daha yenice alışverişe başladık eşim sevinerek aeçtiği elbise çekti attı başlafçdık die.saftirik abartmayın dio kendi bi bavul doldurdu cinsiyet belli olmadan saçma sapan onu hiç görmüo

Hayırlı cumalar kızlar
Bebeğinizin hareketleri ne durumda? Benimki iki gündür çok artmış durumda 10 dk da bir bir kaç tekme geliyor. Dışarıdan da görünüyor. Gece uyanıyorum yine hareketli hiç uyumuyor galiba bu kadar hareket etmesi normal mi merak ettim. Aslında doktor suyun fazla hareketli olur demişti ama çok artmış durumda normal midir

umrumda değil ama ister istemez sinir oluom bu çocugun bitane babannesi olcak yaptına bak şam babannesi

Kızlar bu arada benim 2. Doz tetanoz aşısı 22 martmis geçmiş günü sağlık ocaginin verdiği kartta gordum simdi
Geç gidilmesi sorun değil canım zaten en az bir ay sonraya ikinci dozu yazıyorlar. Bana 2. Dozu 2 Nisan demişti ben o tarihte gelemeyeceğimi söyledim, 24 Nisa’nda da aile hekimi çağırmıştı o gün de yaparız hiç sorun değil dedi hemşire.

Kırk yıl düşünsem doğacak çocuğun cinsiyeti için bereketli bereketsiz diye savunulacak bir taraf olacağı aklıma gelmezdi. Savunmak zorunda mı canım cinsiyeti?

Erkek anasıyım çok şanslıyım , yok kız anasıyım çok şanslıyım böyle cinsiyetçi söylemler de bana çok yakışıksız geliyor. Allah evlatlara sağlık versin erkek ya da kız iyi nesiller yetişsin. Mübarek kandil günü kusura bakmayın da bu tip mesajları görünce hani KV kere laf ediliyor ya bu nesil bu halde anca 2-3 nesil sonra düzelir çünkü hala cinsiyetçi söylemlerden kaçınamıyoruz.

Evet öyleymiş cnm şimdi yaptırdım diğeri eylulde yapilicak 3. Doz ama sarılık aşısını yaptırmadım ağır olur dedi hemşire pazartesiye kaldı o

Ah ah canım okadar takiliyorki insanlar kayinvaliden demesede başkası diyor ben hep benim iyiki iki kızım var ben tek kızım onlar ne güzel hep birbirlerine Yoldaş olacak can olacaklar derdim yani maalesef insanlar birsey diyince sende karşı atak yapma durumu hissediyorsun maalesef şimdi oğlum olacak kızlarimin yanında oğlum olacağını duyunca seviniyorlar kızlarım çok bozuluyor bu dünya hayatı boyunca sanırım bu cinsiyet durumu sürer gider

Dogum yaklaştıkça kv ler bizi germeye devam ediyor .Biz dun gittik .O kadar yorgunluğun ustune sirf davet etti diye haftaici gitmeye tamam dedik .Yemek yedik baska misafir de var mutfaktan sesleniyor bana x x x efendim diyorum bisey demiyor. Esim bakmaya gitti seni çağırıyor dedi .Niye çağırıyormus bi tahmin edin ...
Cay tepsisini elime tutusturuverdi .Ben de bunun icin mi çağıriyordun bagira bagira dedim sinir oldum .Esim agir miydi diyor.Onemli olan agir olmasi degil .Cay dağıtmaktan gocunacak değilim .Ortalığı bunun için yikmadi sinirlerimi bozdu .

Kızlar kapı süsü fikri olan var mı hala karar veremedim biraz fikir verir ymisiniz bana

Canim ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar demişler kayinvaliden seni dusunurmu çalışıyor yorulmasin etmesin 7 aylık karni burnunda ..
Birde üslup önemli işte boşver takılma iyiki eslerimiz var onlar düşünüyor bizi onlar düşünsün yeter napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…