- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #30.701
Buda guzelmis ya karar vermek cok zorBen bu tarzı beğeniyorum ama yaptirmadim daha
Dün hastanede aynı böyle bir kapı süsü gordum hoş duruyordu.Ben buna benzer bir sey yaptircam.
Eki Görüntüle 2136365
o sayfa 250 tl dedi çok pahalı geldi bana ama malzemesini satan sayfalarda varBuda guzelmis ya karar vermek cok zor
Evet canim aynen oyle .Canim ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar demişler kayinvaliden seni dusunurmu çalışıyor yorulmasin etmesin 7 aylık karni burnunda ..
Birde üslup önemli işte boşver takılma iyiki eslerimiz var onlar düşünüyor bizi onlar düşünsün yeter napalim
Yok artik ya cok pahali cidden .Benim yaptircagim 60 Tl dedi adam pazarlik da yapar.o sayfa 250 tl dedi çok pahalı geldi bana ama malzemesini satan sayfalarda var
Yükleme 50 mi 75 mi yapıldı canım ona göre aralık değişiyor. Bana 75 yüklemişlerdi o yüzden sınır daha yüksekti ama rakamı hatırlayamadım.Kendi doktorum iyi dedi ama ne biliyim bana biraz yüksek geldi normal 140 ı geçmesin derler ama başka böyle yüksek çıkan var mı burda dr unuz ne dedi
Hayırlı kandiller kızlarr.. lütfen sizde kayınvalidelerinizn yaptığını yapmayın bebeklerinizi kız-erkek, bereketli-bereketsiz diye ayırmayın.. cinsiyeti biz belirlemiyoruz Allah takdir eder bize nasip olur..
Ah ah canım okadar takiliyorki insanlar kayinvaliden demesede başkası diyor ben hep benim iyiki iki kızım var ben tek kızım onlar ne güzel hep birbirlerine Yoldaş olacak can olacaklar derdim yani maalesef insanlar birsey diyince sende karşı atak yapma durumu hissediyorsun maalesef şimdi oğlum olacak kızlarimin yanında oğlum olacağını duyunca seviniyorlar kızlarım çok bozuluyor bu dünya hayatı boyunca sanırım bu cinsiyet durumu sürer gider
Canım benim kayınvalidem de dün bizdeydi ilk çayını ben verdim, ama sonra hiç kalkmadım kendi aldı hatta bana da çay koyup getirdi. Başkasının yanında da olsa kalkmazdım eğer yapamayacak durumdaysam. Yapacak durumda olduğumda da benden isteme tarzına bakarım, seninki de ona dönmüş. Neden bağırıyorsa ta içerlerden. Eşine de verebilirdi tepsiyi. Sana hizmet ettirecek gayreti kendilerinde buluyorlar çünkü onlara da öyle yapmışlar zamanında.Dogum yaklaştıkça kv ler bizi germeye devam ediyor .Biz dun gittik .O kadar yorgunluğun ustune sirf davet etti diye haftaici gitmeye tamam dedik .Yemek yedik baska misafir de var mutfaktan sesleniyor bana x x x efendim diyorum bisey demiyor. Esim bakmaya gitti seni çağırıyor dedi .Niye çağırıyormus bi tahmin edin ...
Cay tepsisini elime tutusturuverdi .Ben de bunun icin mi çağıriyordun bagira bagira dedim sinir oldum .Esim agir miydi diyor.Onemli olan agir olmasi degil .Cay dağıtmaktan gocunacak değilim .Ortalığı bunun için yikmadi sinirlerimi bozdu .
Kızlar kapı süsü fikri olan var mı hala karar veremedim biraz fikir verir ymisiniz bana
Bende bu işlerin içindeyim tamam aynası çerçevesi özel ama yinede çok ..Evet senin model o fiyatlarda doğru çokta güzel hayir bi kapı susune 250 versek okadar ihtiyaç var yazık günahYok artik ya cok pahali cidden .Benim yaptircagim 60 Tl dedi adam pazarlik da yapar.
Evet 2. Model canım. Dönüyor.Tiwist 2.modelmi oluyo canm
Bende ayni senin gibiydim cnm,oglumda gecelik almistim hic rahat edemedim, simdi pijama takimi siparis ettim daha rahat olucagini dusunuyorum, gerekirse ikisinide kullanirim duruma gore soyle bir model aldim ben...kızlar gecelik sabahlık falan aldınız mı ya ?
bakıyorum bakıyorum sadece bakıyorum yani
Forse evet canim .Ya da yaninda olurum dagitir misin diye sorar .Te ordan kaldirip sonra onun icin çağırdığını ogrenmek kizdirdi .Hayır aksam vakti isten geliyorum .Ogrencilerim agir hepsini bilip boyle yapmasi .
Abartcam de inatla heves alınıyor valla ben abartmıycam diye kaç tane liste yapmıştım yalan oldunapim onun aldığını ya durumunuz var şükür alıoz çeşit çeşit.daha yenice alışverişe başladık eşim sevinerek aeçtiği elbise çekti attı başlafçdık die.saftirik abartmayın diokendi bi bavul doldurdu cinsiyet belli olmadan saçma sapan onu hiç görmüo
Canim hemen tükenmiyor benim yaralarım bir ay sürmüştü yarısı gitmişti sadece her gün kullanıyordum ayrıca bayağı yetiyor yani bebeğe zararının olmaması da insanı rahatlatiyor birazYani çoğunluk lansinohta karar kılmış iyi olduğu konusunda bende onu aldım ama 10 ml si 30 lira 40 lık olanı da varmış kalmamıştı o da indirmlerdr 45 50 civarı var ama yoğun bi kıvamda çabuk tükenecek gibi geldi bana.
Güzel haberlerle gel cnm :)Doktora kontrole gidicem kızlar dua edin bize kızım iyi olsun.
Normalde 15 günde bi kontrole giderdim. Bu sefer 1 ayı geçti özledim bebeğimi
Anlayış başka bi boyut aslında kız annesi erkek annesi olmaya bakmıyor. Benim anneminde gelini var. Kız temizliğe yardım edeyim dese aman kızım yorulma çalışıyorsun der, bulaşıkları toparlıyım dese aman dur kızım işten yeni geldin kendi evinin işi yetiyor zaten sana der. Benim çok arkadaşımda melek gibi kayınvalideler var benimkine şaşkınlıkla bakıyorlar. Bu kayınvalide olmakla değil insanlıkla anlayışla ilgili biraz ne yazık ki..Forse evet canim .Ya da yaninda olurum dagitir misin diye sorar .Te ordan kaldirip sonra onun icin çağırdığını ogrenmek kizdirdi .Hayır aksam vakti isten geliyorum .Ogrencilerim agir hepsini bilip boyle yapmasi .
Nasıl bi kapı süsüne başladın canım bende yapmak istiyorum modele karar veremedim bi türlüAllah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Doğacak çocuklarımıza sağlık sıhhat versin.
Biz de görüyoruz gördüğümüzden etkilenip aynılaşıyoruz. Mümkün olduğunca daha bilinçli olmamız lazım canım. Savunmaya geçince değişmiyorlar. Kesin net söylemler olacak ki dan diye vurulsunlar fikirlerinden. Onlarla aynı tarzda savaşırsak çekişir dururuz.
Canım benim kayınvalidem de dün bizdeydi ilk çayını ben verdim, ama sonra hiç kalkmadım kendi aldı hatta bana da çay koyup getirdi. Başkasının yanında da olsa kalkmazdım eğer yapamayacak durumdaysam. Yapacak durumda olduğumda da benden isteme tarzına bakarım, seninki de ona dönmüş. Neden bağırıyorsa ta içerlerden. Eşine de verebilirdi tepsiyi. Sana hizmet ettirecek gayreti kendilerinde buluyorlar çünkü onlara da öyle yapmışlar zamanında.
Keçe ile yapılan tarzlar güzel .ben de elimde hobi olarak bi model üzerinde başladım güzel olacak gibi.. Ama hazırları çok pahalı 140-160 arası fiyat veriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?