2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canim aynen oyle .

Kendi doktorum iyi dedi ama ne biliyim bana biraz yüksek geldi normal 140 ı geçmesin derler ama başka böyle yüksek çıkan var mı burda dr unuz ne dedi
Yükleme 50 mi 75 mi yapıldı canım ona göre aralık değişiyor. Bana 75 yüklemişlerdi o yüzden sınır daha yüksekti ama rakamı hatırlayamadım.

Hayırlı kandiller kızlarr.. lütfen sizde kayınvalidelerinizn yaptığını yapmayın bebeklerinizi kız-erkek, bereketli-bereketsiz diye ayırmayın.. cinsiyeti biz belirlemiyoruz Allah takdir eder bize nasip olur..

Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Doğacak çocuklarımıza sağlık sıhhat versin.

Biz de görüyoruz gördüğümüzden etkilenip aynılaşıyoruz. Mümkün olduğunca daha bilinçli olmamız lazım canım. Savunmaya geçince değişmiyorlar. Kesin net söylemler olacak ki dan diye vurulsunlar fikirlerinden. Onlarla aynı tarzda savaşırsak çekişir dururuz.

Canım benim kayınvalidem de dün bizdeydi ilk çayını ben verdim, ama sonra hiç kalkmadım kendi aldı hatta bana da çay koyup getirdi. Başkasının yanında da olsa kalkmazdım eğer yapamayacak durumdaysam. Yapacak durumda olduğumda da benden isteme tarzına bakarım, seninki de ona dönmüş. Neden bağırıyorsa ta içerlerden. Eşine de verebilirdi tepsiyi. Sana hizmet ettirecek gayreti kendilerinde buluyorlar çünkü onlara da öyle yapmışlar zamanında.
Kızlar kapı süsü fikri olan var mı hala karar veremedim biraz fikir verir ymisiniz bana

Keçe ile yapılan tarzlar güzel .ben de elimde hobi olarak bi model üzerinde başladım güzel olacak gibi.. Ama hazırları çok pahalı 140-160 arası fiyat veriyorlar.

Forse evet canim .Ya da yaninda olurum dagitir misin diye sorar .Te ordan kaldirip sonra onun icin çağırdığını ogrenmek kizdirdi .Hayır aksam vakti isten geliyorum .Ogrencilerim agir hepsini bilip boyle yapmasi .

Yok artik ya cok pahali cidden .Benim yaptircagim 60 Tl dedi adam pazarlik da yapar.
Bende bu işlerin içindeyim tamam aynası çerçevesi özel ama yinede çok ..Evet senin model o fiyatlarda doğru çokta güzel hayir bi kapı susune 250 versek okadar ihtiyaç var yazık günah

Kızlar kapı süsü fikri olan var mı hala karar veremedim biraz fikir verir ymisiniz bana
Canm ben oglumda simli evalardan boyle bisey yapmistim simdi yanina kardesi icinde uygun bisi yaptim e tabi 3 sene once bu tarz modaydi simdi cok daha farkli seyler var, hastanede hazir olanlardan kullandik...

Ay bu kvlerin hepsi bi degisik. Benim de bikac gundur para muhabbetlerinden biraz canim sikkin. Kvde de durduk yerde eltimin cocugunun fotolarini cekip bana gonderiyo ay babannesi onu cok sever babannesi ona kurban olur. İyi de bana ne teyzecim git cocugun anasina soyle benlik bisey yok.

kızlar gecelik sabahlık falan aldınız mı ya ?
bakıyorum bakıyorum sadece bakıyorum yani
Bende ayni senin gibiydim cnm,oglumda gecelik almistim hic rahat edemedim, simdi pijama takimi siparis ettim daha rahat olucagini dusunuyorum, gerekirse ikisinide kullanirim duruma gore soyle bir model aldim ben...

Abartcam de inatla heves alınıyor valla ben abartmıycam diye kaç tane liste yapmıştım yalan oldu Benimki kız olduğunu öğrendi bişey almadı, isim önerdi sadece geldiğinde hastane çıkışı aldı. Onuda kızada erkeğede uygun olsun diye pembeli almadı o ısrarla erkek diyor :)

Canim hemen tükenmiyor benim yaralarım bir ay sürmüştü yarısı gitmişti sadece her gün kullanıyordum ayrıca bayağı yetiyor yani bebeğe zararının olmaması da insanı rahatlatiyor biraz
Doktora kontrole gidicem kızlar dua edin bize kızım iyi olsun.
Normalde 15 günde bi kontrole giderdim. Bu sefer 1 ayı geçti özledim bebeğimi
Güzel haberlerle gel cnm :)
Prensesine doy o zaman annesi iyice hasret giderin:)

Slm kızlar günlerim çok yoğun ve koşuşturmacali geçiyor hiç bişeye yetişemiyorum sanki
Günün nasıl bittiğini anlamıyorum bile..
Ev işleri çamaşır bulaşık kızımın arkasını eşimin arkasını topla derken zaman geçiyor dinleyemiyorum bile bazen..
Sizlerde de öyle mi ?

Forse evet canim .Ya da yaninda olurum dagitir misin diye sorar .Te ordan kaldirip sonra onun icin çağırdığını ogrenmek kizdirdi .Hayır aksam vakti isten geliyorum .Ogrencilerim agir hepsini bilip boyle yapmasi .
Anlayış başka bi boyut aslında kız annesi erkek annesi olmaya bakmıyor. Benim anneminde gelini var. Kız temizliğe yardım edeyim dese aman kızım yorulma çalışıyorsun der, bulaşıkları toparlıyım dese aman dur kızım işten yeni geldin kendi evinin işi yetiyor zaten sana der. Benim çok arkadaşımda melek gibi kayınvalideler var benimkine şaşkınlıkla bakıyorlar. Bu kayınvalide olmakla değil insanlıkla anlayışla ilgili biraz ne yazık ki..

Nasıl bi kapı süsüne başladın canım bende yapmak istiyorum modele karar veremedim bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…