- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #31.281
Doktorun hamileliğini bilmitormu canım başka doktora mı gittin? Bir de enfeksiyonun vereceği zarar ile antibiyotiğin zararı çok fark ediyor olabilir bence yine de rahatlamak için sorun derim.Kızlar ben bugün doktora gittim. Enfeksiyonum geçmemiş tekrar antibiyotik yazdi. Ben zaten yeni kullanmıştim antibiyotigi doktorum da biliyo bunu. Ben serum yerken hemşire getirdi receteyi doktora soracaktım sezeryana çıkmış konuşamadim da. Bebegime bi zarari olurmu kullansammi kafam karıştı
Tamam canim tesekkur ederim ben de su an urun seciyorum siparisi bir an once tamamlasam iyi olacak
Ben 1 buçuk aydır aynı kilodayım ki ikiz benim. Ama 2 hafta önce gittiğimde kiloları haftalarıyla uyumluydu. Gerçi benide tedirgin ediyor biraz. Haftaya gidicem doktora ama kötüye yormamak lazım aslında çok kilo almaktan iyidir.Kızlar yaaa kilo almıyorum????
Şuana kadar 5kilo aldım daha ve 2haftadır hala aynıyım. Tedirgin oluyorum artık bebek de almıyor o zaman tartı aynı kiloyu gösterdiğine göre???
Kontrolüm 8mayısta gitsem mi doktora önceden. Benim gibi olan var mı?
Bence degmez o paraya mayoral in cantalari var ustelik bebek bakim cantasi gibi de durmuyor çok şıklar. Ben spor canta tercih ettim ama arada goz atiyorum diğerlerine de .Kızlar ben de Sunveno nun çantalarından istiyorum aliexpresste uygun Türkiye de İnstagram üzerinden satanlar da oradan alıyor. Ben daha önce aliexpressten birşey sipariş vermiştim eşimi zar zor ikna ederek. Ve sipariş ettiğim ürün gelmedi, aradan iki yıldan fazla zaman geçti :) satıcıyla iletişim kurmayı denedim ama çeviri çok iyi değildi tam anlaşamadık. Kargo takip numarası vermişlerdi o numaradan sorgulama yaptığımda ulaşamadım vs o sebeple eşim oradan bir daha birşey almamı istemiyor. Ama o çanta çok aklımda :) instagramdan satan sayfa 210 lira dedi bir de kargo ücreti olacak. Ne dersiniz değer mi? Yoksa o fiyata gidip deri bir slırt çantası mı alsam?
45 le başladım 52 yim desek 7 kilo işte. bebek de 28+0 da 1250 gr olmuştu. benim kilo alımım 16-24. haftalar arasında oldu sonra zınk diye kesildi. decavit, demir, d vit ve omega içiyorum.Toplamda kaç kilo aldın canım sen? Ben 55le başladım şu an 60ım. İki haftadır da aynıyım. En son 2hafta önce gittik doktora 986gr çıktı bebiş. Gelişimi iyi dedi doktor.Tedirgin oldum ama ben. Vitamin kan ilacı vs kullanıyor musun sen?onlar da etkiliyor diyorlar. Ben sadece kan şurubu kullanıyorum. Hap yutamıyorum.
Cok tesekkur ederim canim.Güle güle giy çok güzel olmuş canım. Ben de aynı yerden sipariş verdim. 38beden bebe mavisi ama baya bol geldi. Değişim yaptım. Şimdi 36bedeni gönderecekler. İnş o olur. Seninki kaç beden pot durmamış sende? Eteğinin uçlarından kestirecek misin?
Ayyy pıtırcık 30 haftadasın oy maşallah ya çok heyecan şeyediyomMerhaba kızlar... bugün işler yoğun ancak fırsatım oldu... hepimiz için güzel bir hafta olsun... bakalım bu hafta benimde randevum var bebişim nasıl oldu merak ediyorum bende...
Canim bence çok pahalı değmez o kadar para ya civilde çok güzel çantalar gördüm 150. 180 arasiydi onlara bak istersenKızlar ben de Sunveno nun çantalarından istiyorum aliexpresste uygun Türkiye de İnstagram üzerinden satanlar da oradan alıyor. Ben daha önce aliexpressten birşey sipariş vermiştim eşimi zar zor ikna ederek. Ve sipariş ettiğim ürün gelmedi, aradan iki yıldan fazla zaman geçti :) satıcıyla iletişim kurmayı denedim ama çeviri çok iyi değildi tam anlaşamadık. Kargo takip numarası vermişlerdi o numaradan sorgulama yaptığımda ulaşamadım vs o sebeple eşim oradan bir daha birşey almamı istemiyor. Ama o çanta çok aklımda :) instagramdan satan sayfa 210 lira dedi bir de kargo ücreti olacak. Ne dersiniz değer mi? Yoksa o fiyata gidip deri bir slırt çantası mı alsam?
Evet bu e bebekten 75 e almıştım indirime girmiş.Kizlar bu arada göğüs kalkani onermisti bir kac arkadas bahsettikleri ürün avent mi ? Eger buysa göğüs ucu kremiyle beraber siparis verip aradan cikarmak istiyorum .Son aya bisey birakmak istemiyorum.
Eki Görüntüle 2137962
bence 200 liraya burdan çok güzel çanta alırsınKızlar ben de Sunveno nun çantalarından istiyorum aliexpresste uygun Türkiye de İnstagram üzerinden satanlar da oradan alıyor. Ben daha önce aliexpressten birşey sipariş vermiştim eşimi zar zor ikna ederek. Ve sipariş ettiğim ürün gelmedi, aradan iki yıldan fazla zaman geçti :) satıcıyla iletişim kurmayı denedim ama çeviri çok iyi değildi tam anlaşamadık. Kargo takip numarası vermişlerdi o numaradan sorgulama yaptığımda ulaşamadım vs o sebeple eşim oradan bir daha birşey almamı istemiyor. Ama o çanta çok aklımda :) instagramdan satan sayfa 210 lira dedi bir de kargo ücreti olacak. Ne dersiniz değer mi? Yoksa o fiyata gidip deri bir slırt çantası mı alsam?
Aventin evetKizlar bu arada göğüs kalkani onermisti bir kac arkadas bahsettikleri ürün avent mi ? Eger buysa göğüs ucu kremiyle beraber siparis verip aradan cikarmak istiyorum .Son aya bisey birakmak istemiyorum.
Eki Görüntüle 2137962
Yok canım tek bu var temizleyici olarak, saç ve vücut temizleyici diyor buna. Bundan başka bir tane vücut losyonu, bir tane bebe yağı, birde pişik kremi var.Nevesta'cım set aldıysan illa şampuanı vardır ama bu görseldeki temizleme jeli gibi geldi bana temizler ve yumuşatır diyor aşağıda..
Evet bu e bebekten 75 e almıştım indirime girmiş.
O zaman siparis vereyim .Tek sorun urunleri farkli saticilardan bulduğum icin 3 5 tane kargo gelecek olmasi .Esimin is yerine gidiyor direk .Goze batmasini istemiyorum.Aventin evet
Canim yenidogan sampuani olan farkliydi ben de bi ondan girdim bir de senin attigin gorseldekinden .Vucut icin de kullanayim diye.Yok canım tek bu var temizleyici olarak, saç ve vücut temizleyici diyor buna. Bundan başka bir tane vücut losyonu, bir tane bebe yağı, birde pişik kremi var.
Göğüs kalkanı kullanırken krem ve göğüs pedide kullanılıyor mu? Ben lansinoh göğüs pedi ve kremi aldım, göğüs kalkanıda almayı düşünüyorum ama kullanımlarını pek bilmiyorum, ne görürsem alıyorum bakalım nasıl kullanacağımEvet bu e bebekten 75 e almıştım indirime girmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?