2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorun hamileliğini bilmitormu canım başka doktora mı gittin? Bir de enfeksiyonun vereceği zarar ile antibiyotiğin zararı çok fark ediyor olabilir bence yine de rahatlamak için sorun derim.

Tamam canim tesekkur ederim ben de su an urun seciyorum siparisi bir an once tamamlasam iyi olacak

Rica ederim canım.

Bu arada çamaşırlarını rende sabunla yıkayacak arkadaşlar makinanın su alma gözüne değil de direkt çamaşırların arasına dökerseniz üst bölmeyi tıkamazsınız. Aşağıda eriyince bozulmaz diye düşünüyorum. Bunu tamircilerde öneriyor.
 
Ben 1 buçuk aydır aynı kilodayım ki ikiz benim. Ama 2 hafta önce gittiğimde kiloları haftalarıyla uyumluydu. Gerçi benide tedirgin ediyor biraz. Haftaya gidicem doktora ama kötüye yormamak lazım aslında çok kilo almaktan iyidir.
 
Kızlar ben de Sunveno nun çantalarından istiyorum aliexpresste uygun Türkiye de İnstagram üzerinden satanlar da oradan alıyor. Ben daha önce aliexpressten birşey sipariş vermiştim eşimi zar zor ikna ederek. Ve sipariş ettiğim ürün gelmedi, aradan iki yıldan fazla zaman geçti :) satıcıyla iletişim kurmayı denedim ama çeviri çok iyi değildi tam anlaşamadık. Kargo takip numarası vermişlerdi o numaradan sorgulama yaptığımda ulaşamadım vs o sebeple eşim oradan bir daha birşey almamı istemiyor. Ama o çanta çok aklımda :) instagramdan satan sayfa 210 lira dedi bir de kargo ücreti olacak. Ne dersiniz değer mi? Yoksa o fiyata gidip deri bir slırt çantası mı alsam?
 

Eklentiler

  • 9CB346B6-1F9E-4E32-B368-29BDB2FBDA4D.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 55
Kizlar bu arada göğüs kalkani onermisti bir kac arkadas bahsettikleri ürün avent mi ? Eger buysa göğüs ucu kremiyle beraber siparis verip aradan cikarmak istiyorum .Son aya bisey birakmak istemiyorum.
 
Bence degmez o paraya mayoral in cantalari var ustelik bebek bakim cantasi gibi de durmuyor çok şıklar. Ben spor canta tercih ettim ama arada goz atiyorum diğerlerine de .
 
45 le başladım 52 yim desek 7 kilo işte. bebek de 28+0 da 1250 gr olmuştu. benim kilo alımım 16-24. haftalar arasında oldu sonra zınk diye kesildi. decavit, demir, d vit ve omega içiyorum.
 
Cok tesekkur ederim canim.
Canim benimki 40 beden biraz büyük oldu ama çok değil üstüme tam otursa daha güzel olurdu bence ama 38 de küçük gelebilir o yüzden risk almak istemiyorum değişim için
Olur cnm inşallah rahat bir kıyafet
Evet kestirmeyi düşünüyorum bayağı uzun durdu ayaklarıma takılıyor rahat edemem kestirmezsem topuklu giyilse o kadar uzun durmaz da bu durumda topuklu hem riskli hem Allahtan belim ağrıyor bir de daha da tetikler:))
 
Canim bence çok pahalı değmez o kadar para ya civilde çok güzel çantalar gördüm 150. 180 arasiydi onlara bak istersen
Talihsizlik olmuş senin için sanırım saticiya çok dikkat etmemişsn umarım pahalı bişey değildi
İstersen benim aldığım linki sana atarm cnm ordan sipariş verirsin ben sorun yaşamadım çantam dün geldi hem de kısa sürede geldi 20 güne yakın..
 
Arkadaslar bebeklerinize pisik için hakiki zeytinyaginida öneririm çok iyi geliyor ben krem kullanmamistim
 
Evet bu e bebekten 75 e almıştım indirime girmiş.
 
bence 200 liraya burdan çok güzel çanta alırsın
 
kızlar masraflar çok fena ya alınacak bir sürü şey var hep 50-100 tl arası şeyler... vallahi bebeğin bu kadar masraflı olacağını bilsem bir yıl daha ertelerdim aşılamayı. bir de ben bebek arabası oto koltuğu falan ikinici el kullanıcam onlar da olsa hepten batmıştım.
bebişime istediğim gibi harcama yapamıyorum, hep aklımda tilkiler...
 
Nevesta'cım set aldıysan illa şampuanı vardır ama bu görseldeki temizleme jeli gibi geldi bana temizler ve yumuşatır diyor aşağıda..
Yok canım tek bu var temizleyici olarak, saç ve vücut temizleyici diyor buna. Bundan başka bir tane vücut losyonu, bir tane bebe yağı, birde pişik kremi var.
 
Yok canım tek bu var temizleyici olarak, saç ve vücut temizleyici diyor buna. Bundan başka bir tane vücut losyonu, bir tane bebe yağı, birde pişik kremi var.
Canim yenidogan sampuani olan farkliydi ben de bi ondan girdim bir de senin attigin gorseldekinden .Vucut icin de kullanayim diye.
 
Evet bu e bebekten 75 e almıştım indirime girmiş.
Göğüs kalkanı kullanırken krem ve göğüs pedide kullanılıyor mu? Ben lansinoh göğüs pedi ve kremi aldım, göğüs kalkanıda almayı düşünüyorum ama kullanımlarını pek bilmiyorum, ne görürsem alıyorum bakalım nasıl kullanacağım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…