- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #31.301
Ben geçen hafta hepsi buradadan 14 parça ürün aldım, eşimin iş yerine yolladım 14 kargo gelmişO zaman siparis vereyim .Tek sorun urunleri farkli saticilardan bulduğum icin 3 5 tane kargo gelecek olmasi .Esimin is yerine gidiyor direk .Goze batmasini istemiyorum.
O zaman bende yenidoğan şampuanı alayım bunu daha ileri aylarda kullanırım olmazsa, zaten çantalı set almakla büyük hata etmişim. Gerçi ben şu an küçük çaplı bir bebek bakım mağazası açacak kadar ürün aldım, ikiz olunca biraz abarttım sanki.Canim yenidogan sampuani olan farkliydi ben de bi ondan girdim bir de senin attigin gorseldekinden .Vucut icin de kullanayim diye.
Göğüs ucu kreminin ise yaramasi icin dogumdan 1 ay once kullanilmaya başlamalıyız .Arastirmalarim sonucu bu kaniya vardim .Ben de hepsinden alcam .Göğsü yara olup emziremeyen anneleri gördükçe korkuyorum. Yeter ki bebegim emsinGöğüs kalkanı kullanırken krem ve göğüs pedide kullanılıyor mu? Ben lansinoh göğüs pedi ve kremi aldım, göğüs kalkanıda almayı düşünüyorum ama kullanımlarını pek bilmiyorum, ne görürsem alıyorum bakalım nasıl kullanacağım
Ben de saydim 5 satici cıktı. Mustelalari ayni saticidan alip otekileri iptal ettim .Bir de su avent i filan girersem 2 kargo goze batmaz .Hayir kargoya laf etmiyorlar da esim yokken baskasi alip bakiyor gecende parfüm paketimi acmislar sinir oldumBen geçen hafta hepsi buradadan 14 parça ürün aldım, eşimin iş yerine yolladım 14 kargo gelmişneyseki alacak şey kalmadı kurtuldum alışverişten.
Yok canım tek bu var temizleyici olarak, saç ve vücut temizleyici diyor buna. Bundan başka bir tane vücut losyonu, bir tane bebe yağı, birde pişik kremi var.
Kızlar nasıl olmuş? bi şeye benzemiş mi? daha devam ediyorum..rütuşları var, her şeyi bitti gibi... harfleri oluşturuyorum onları yapıştırıcam bulutlara ve yıldızlarla hazır olmuş olacak kapı süsümüz.
Çok sinir bozucu ya kargo açmaları falan, bende sinir olurum yani. Benim eşim bile kargolarımı açmadan bana getiriyor.Göğüs ucu kreminin ise yaramasi icin dogumdan 1 ay once kullanilmaya başlamalıyız .Arastirmalarim sonucu bu kaniya vardim .Ben de hepsinden alcam .Göğsü yara olup emziremeyen anneleri gördükçe korkuyorum. Yeter ki bebegim emsin
Ben de saydim 5 satici cıktı. Mustelalari ayni saticidan alip otekileri iptal ettim .Bir de su avent i filan girersem 2 kargo goze batmaz .Hayir kargoya laf etmiyorlar da esim yokken baskasi alip bakiyor gecende parfüm paketimi acmislar sinir oldum
Bende şimdi sizden duydum yenidoğan şampuanıda almaya karar verdim.Anladım canım demek şampuan yazmamışlar bu ürüne temizleyici diye geçiyor. Ben alırken çekinmiştim gentle shampoo yazanı aldım.
Evet esim bile acmazken onlar aciyor .Korkumdan ozel ihtiyaçlarımı giremiyorum.Çok sinir bozucu ya kargo açmaları falan, bende sinir olurum yani. Benim eşim bile kargolarımı açmadan bana getiriyor.
Olmus canim hic boyle ugraslarim yoktur .Gecen bebek hediyeliklerini kendim yapayim dedim sonra vazgectim
Ben de kapı susu sordum 100 tl dediler yuh artik .Aynisini arkadasim 60 a yaptirmis ama kendi memleketindeValla annesinin eliyle bu kadar oldu. Daha harfleri yapışacak bitmiş halini de atarım görsele.
Sağolasın inat ettim çok para olmasa kıyıp alırdım zormuş uğraşması hakikaten o kadar para istemeleri normal :/
Hahahah aynen ya göğüs pedide aldım bir tek krem daha almadım. Bir işe yararlar umarım.Göğüs kalkanı kullanırken krem ve göğüs pedide kullanılıyor mu? Ben lansinoh göğüs pedi ve kremi aldım, göğüs kalkanıda almayı düşünüyorum ama kullanımlarını pek bilmiyorum, ne görürsem alıyorum bakalım nasıl kullanacağım
Ben de kapı susu sordum 100 tl dediler yuh artik .Aynisini arkadasim 60 a yaptirmis ama kendi memleketinde
Bende şimdi sizden duydum yenidoğan şampuanıda almaya karar verdim.
Çok güzel olmuş bence canım eline sağlık hem el emeğin oldu hem masrafı daha az oldu :)Ben bu yaptığım modelleri sordum biri 142 tl bir başkası 160 tl dedi. Valla bi kapı süsüne de o kadar vermem, cocuğuma daha gerekli bişeyini alırım diye giriştim bende.
Iyi dusunmussun ben de vermem tas catlasin 60Ben bu yaptığım modelleri sordum biri 142 tl bir başkası 160 tl dedi. Valla bi kapı süsüne de o kadar vermem, cocuğuma daha gerekli bişeyini alırım diye giriştim bende.
Yağ kullanılmasını tavsiye etmiyorlar zaten. Gözenekleri tıkıyor cilt dengesini bozuyor vs vs ben sadece şampuan almayı planlıyorum.İyi yapmışsın canım, ben de çanta seti fazla buldum yağ kullanmıycam zaten. Doğal hindistan cevizi yağı kullanıcam.. Bu mineral yağlar petrolden üretiliyomuş :/ mustelada olmayabilir de dalinlerde filan varmış.
Aynen annesinin elinden oldu, koparır atarmış oynarken sonra ulaşınca :)))))Çok güzel olmuş bence canım eline sağlık hem el emeğin oldu hem masrafı daha az oldu :)
Pazarlık da yapmıyorlar yahu direkt şu diyorlar :)Iyi dusunmussun ben de vermem tas catlasin 60
Yağ kullanılmasını tavsiye etmiyorlar zaten. Gözenekleri tıkıyor cilt dengesini bozuyor vs vs ben sadece şampuan almayı planlıyorum.
Evet canım çok masraflı hesaplayınca dünya para tutuyor hevesle de alıyoruz.kızlar masraflar çok fena ya alınacak bir sürü şey var hep 50-100 tl arası şeyler... vallahi bebeğin bu kadar masraflı olacağını bilsem bir yıl daha ertelerdim aşılamayı. bir de ben bebek arabası oto koltuğu falan ikinici el kullanıcam onlar da olsa hepten batmıştım.
bebişime istediğim gibi harcama yapamıyorum, hep aklımda tilkiler...
Büyüyünce kopartabilirlerde valla canım çocuk sonuçta :)Aynen annesinin elinden oldu, koparır atarmış oynarken sonra ulaşınca :)))))
Pazarlık da yapmıyorlar yahu direkt şu diyorlar :)
Aynen hades'cim , bende bilmiyordum hamile kalınca zibilyon tane şey öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?