2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

O zaman siparis vereyim .Tek sorun urunleri farkli saticilardan bulduğum icin 3 5 tane kargo gelecek olmasi .Esimin is yerine gidiyor direk .Goze batmasini istemiyorum.
Ben geçen hafta hepsi buradadan 14 parça ürün aldım, eşimin iş yerine yolladım 14 kargo gelmiş neyseki alacak şey kalmadı kurtuldum alışverişten.

Canim yenidogan sampuani olan farkliydi ben de bi ondan girdim bir de senin attigin gorseldekinden .Vucut icin de kullanayim diye.
O zaman bende yenidoğan şampuanı alayım bunu daha ileri aylarda kullanırım olmazsa, zaten çantalı set almakla büyük hata etmişim. Gerçi ben şu an küçük çaplı bir bebek bakım mağazası açacak kadar ürün aldım, ikiz olunca biraz abarttım sanki.

Göğüs ucu kreminin ise yaramasi icin dogumdan 1 ay once kullanilmaya başlamalıyız .Arastirmalarim sonucu bu kaniya vardim .Ben de hepsinden alcam .Göğsü yara olup emziremeyen anneleri gördükçe korkuyorum. Yeter ki bebegim emsin
Ben geçen hafta hepsi buradadan 14 parça ürün aldım, eşimin iş yerine yolladım 14 kargo gelmiş neyseki alacak şey kalmadı kurtuldum alışverişten.
Ben de saydim 5 satici cıktı. Mustelalari ayni saticidan alip otekileri iptal ettim .Bir de su avent i filan girersem 2 kargo goze batmaz .Hayir kargoya laf etmiyorlar da esim yokken baskasi alip bakiyor gecende parfüm paketimi acmislar sinir oldum

Yok canım tek bu var temizleyici olarak, saç ve vücut temizleyici diyor buna. Bundan başka bir tane vücut losyonu, bir tane bebe yağı, birde pişik kremi var.

Anladım canım demek şampuan yazmamışlar bu ürüne temizleyici diye geçiyor. Ben alırken çekinmiştim gentle shampoo yazanı aldım.

Olmus canim hic boyle ugraslarim yoktur .Gecen bebek hediyeliklerini kendim yapayim dedim sonra vazgectim

Çok sinir bozucu ya kargo açmaları falan, bende sinir olurum yani. Benim eşim bile kargolarımı açmadan bana getiriyor.

Olmus canim hic boyle ugraslarim yoktur .Gecen bebek hediyeliklerini kendim yapayim dedim sonra vazgectim

Valla annesinin eliyle bu kadar oldu. Daha harfleri yapışacak bitmiş halini de atarım görsele.
Sağolasın inat ettim çok para olmasa kıyıp alırdım zormuş uğraşması hakikaten o kadar para istemeleri normal :/

Ben de kapı susu sordum 100 tl dediler yuh artik .Aynisini arkadasim 60 a yaptirmis ama kendi memleketinde

Hahahah aynen ya göğüs pedide aldım bir tek krem daha almadım. Bir işe yararlar umarım.

Ben de kapı susu sordum 100 tl dediler yuh artik .Aynisini arkadasim 60 a yaptirmis ama kendi memleketinde

Ben bu yaptığım modelleri sordum biri 142 tl bir başkası 160 tl dedi. Valla bi kapı süsüne de o kadar vermem, cocuğuma daha gerekli bişeyini alırım diye giriştim bende.

Bende şimdi sizden duydum yenidoğan şampuanıda almaya karar verdim.

İyi yapmışsın canım, ben de çanta seti fazla buldum yağ kullanmıycam zaten. Doğal hindistan cevizi yağı kullanıcam.. Bu mineral yağlar petrolden üretiliyomuş :/ mustelada olmayabilir de dalinlerde filan varmış.

Ben bu yaptığım modelleri sordum biri 142 tl bir başkası 160 tl dedi. Valla bi kapı süsüne de o kadar vermem, cocuğuma daha gerekli bişeyini alırım diye giriştim bende.
Çok güzel olmuş bence canım eline sağlık hem el emeğin oldu hem masrafı daha az oldu :)

Iyi dusunmussun ben de vermem tas catlasin 60

Yağ kullanılmasını tavsiye etmiyorlar zaten. Gözenekleri tıkıyor cilt dengesini bozuyor vs vs ben sadece şampuan almayı planlıyorum.

Çok güzel olmuş bence canım eline sağlık hem el emeğin oldu hem masrafı daha az oldu :)
Aynen annesinin elinden oldu, koparır atarmış oynarken sonra ulaşınca :)))))
Iyi dusunmussun ben de vermem tas catlasin 60
Pazarlık da yapmıyorlar yahu direkt şu diyorlar :)
Yağ kullanılmasını tavsiye etmiyorlar zaten. Gözenekleri tıkıyor cilt dengesini bozuyor vs vs ben sadece şampuan almayı planlıyorum.

Aynen hades'cim , bende bilmiyordum hamile kalınca zibilyon tane şey öğrendim.

Evet canım çok masraflı hesaplayınca dünya para tutuyor hevesle de alıyoruz.
Benim pek masrafım olmadı henüz. Annemlerin ilk torunu olunca sanırım fazla kıymetli, kuzenlerim kardeşim annem dünya kadar kıyafet aldılar ben bişey almadım desem yeridir, 2-3 parça almışımdır 1 yaşına kadar kıyafeti var diyebilirim. Ben beğendim onlar aldı, aynı şekilde şampuanı emziği biberonu vs de arkadaşım sordu ve aldı. Bi başka arkadaşım neye ihtiyacın varsa onu alayım dedi. Bebek çantasını onunla sipariş verdim. Beşik annemlerden, bebek arabası kayınvalidemden olacak ancak henüz alınmadı onlar. Sepet beşik arkadaşımda vardı o verdi az kullanmış zaten. Gecelik takımı ve pijama takımı emzirme sütyeni gibi benim ihtiyaçlarımı ve hastane için yine bebeğe gerekli olan beziydi, hastane çıkışıydı, temizleme pamuğu gibi şeyleri görümcemler aldılar. Başka bi arkadaşım mevlüt kıyafetini almak istediğini söyledi bigün gidip seçelim senin zevkin olsun dedi. Komşularım bebek elbisesi patik yelek gibi bir sürü şey örmüşler, arkadaşımın annesi pazen battaniye emzirme önlüğü kirli torbası gibi şeyler dikmiş annemle göndericekmiş, teyzem mama takımı bile almış. Kapı süsünüde kendim yapmak istiyorum onun dışında ufak tefek şeyler kalıyor sanırım yaptığım listeye göre eğer bişeyi unutmadıysam.

Aynen annesinin elinden oldu, koparır atarmış oynarken sonra ulaşınca :)))))

Pazarlık da yapmıyorlar yahu direkt şu diyorlar :)

Aynen hades'cim , bende bilmiyordum hamile kalınca zibilyon tane şey öğrendim.
Büyüyünce kopartabilirlerde valla canım çocuk sonuçta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…