2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bu cumartesi randevum var 27 haftalikti en son gittiğimde 30 da gidicem simdi bskalim yine 3 haftada bir mi yapicak kontrolu
Ayy ben genelde 5 haftada bir gidiyorum. İşte bu detaylı şeker falan için öyle oldu hep. Uzun olunca da insan sabırsızlanıyor. Durduk yere de kendim gitmek istemiyorum. Olmazsa 28. Haftada gidip kan uyuşmazlığımı da sorarım haftaya

Bir de kızlar profesyonel yenidoğan fotosu çektirecek olan var mı? Hiç fiyat aldınız mı bununla ilgili ? Ben hamile ve doğum sonrası aile fotosunu siyah beyaz istiyorum stüdyoda. Birde yenidoğan fotosu ayrı istiyorum.

Bence 28. Haftada git kan uyusmazligini sor yaptirabilir sikinti varsa da yoksa da bana doktorum 3 hafta sonra geldiginde kan uyusmazligina bakariz demisti ben dayanamadim 27+6 da gittim son gun kan testimi gosterdim sonuç iyiydi ama doktorum yinede yaptırdı iğneyi genelde doğum sonrası iğne yapılıyormuş ama 28. Haftada yaptırdı bana

Canım iki üç hafta önce üstümü değişirken aynada görünce farkettim çatladığımı ne zaman başladığını bilmiyorum ama bi tane çizgi şeklinde değil maalesef

Canim genelde paket oluyor gebe fotosu yenidogan fotosu seklinde .Ben bebisimin yenidogan fotolarini makinemle çekip albüm yaptircam

kızlar selam..göbekte çatlama başladığını nasıl anlıyorsunuz? baldırlar ergenlikte oluşan çatlaklar gibi mi oluyor yoksa kırmızı çizgiler halinde mi başlıyor?
Canım benim göbeğimin yanında çok küçük çatlamış ben farketmedim annem ablam farketti hergün kontrollerdeyim artık çatlamım diye. Böyle mor gibi oluyo tam kırmızı değil

kızlar selam..göbekte çatlama başladığını nasıl anlıyorsunuz? baldırlar ergenlikte oluşan çatlaklar gibi mi oluyor yoksa kırmızı çizgiler halinde mi başlıyor?
Benim göbeğimde şuan bir sıkıntı yok ama, sol bacağımda basen kısmında 4- 5 tane kırmızı çizgiler var yaklaşık 2 aydır.

Teşekkür ediyorum bilgi için sağolasın.

Kızlar fotoğraf Çekimi için bahar tacı ve bileklik,hastane için de taç ve terlik yaptırdım. Nasıl sizce? Bebe mavisi melek kol şifon elbise giycem çekimde inş.
Cok tatli cnm gule gule kullan, eminim cok yakisir, bu arada bende elbiseme kemer yaptim degisik bi hava verdi tacina ayni sekil ciceklerden, birde cekimden sonra bende elbiseyi kestiricem, evde birkac tur attim hic yurunmuyor Allah korusun dusmeyelim..

Kızlar karnın agrıyor ya oturunca bebek ne sekıl oturursam oturayım batıyor bana çok agrıyor dırek belım ve karnım napsam bılemedım ya

Ben bu ay sonu tasincam, beyaz esyam perdem gardolabim yok onlari alicam. Daha bebisin hic mobilyasi onlari alcam yerlestircem. Coook calismam lazim coook
Allah kolaylık versin canım :)
3 4 gün önce göbek deliğinin altında kırmızı çizgi gördüm acaba kasidim falan mı dedim 10 dk sonra baktım çizgi aynı duruyor ve hala aynı dedim eyvahlar olsunnn başladık birde göbek deliğinin 5cm yanında var iyice yüklendim kreme artık arkası gelirde napalım :))

Kızlar karnın agrıyor ya oturunca bebek ne sekıl oturursam oturayım batıyor bana çok agrıyor dırek belım ve karnım napsam bılemedım ya
hayatım gerinme hareketimi yapıyor acaba... gerinme hareketi yapınca bende çok rahatsız oluyorum nefesi bile zor alıyorum

Çok teşekkürler canım. Senin aldıkların da çok güzel güle güle giy inş. Çekimden sonra neden kestiriyorsun canım çekimde rahat edebilecek misin yürürken filan sıkıntı olmasın çekim ne zaman bu arada. Benim 10gün sonra nasipse. 30.haftada olucam daha karnım az çıktı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…