2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim yüzümde çok akne oldu. Böyle ılan var mı ne yapabilirim sinir oluyorum.
Birde benim doktorum daha hiç doğumdan bahsetmedi bana. Sadece hemoroid ve fissür ameliyatımdan dolayı sezeryan olman lazım demişti ben ilk haftalarda sorunca. Şimdi 28. Haftaya girmek üzereyim 2 hafta sonra mayısın ilk haftası kontrolüm. Bişey demezse sorsam mı acaba? Birde 30. Haftası dolan tek gebeler kontrollerinizi 2 haftada bir mi yaptı doktorunuz

Canim ben daha 30 olmadim ama 27deki kontrolde dr bundan sonra 30da gelirsin sonra 32,34 diye devam ederiz demisti.

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin Rabbim sizlere sabır ve hayırlı ömür kılsın bebeğinde sağlıkla gelsin inşallah fani dünyada hepimiz ölümlüyüz işte doğanlar kadar ölenler de var yattığı yer nur dolsun inşallah babanın...

Benim Dr da doğumdan pek bahsetmiyor. 28 de gördü beni 32 de gel bı daha dedi. Sanırım sıklaştırmak için erken biraz.

36 dan sonra iki haftada bir çağırıyor olabilir ben 35 ve 36 da dogurdugum için o zamanları goremedim

Açılman doktor kontrolünde mi anlaşıldı canım inşallah vaktiyle sağlıkla gelir bebişin
aynen ama mesane boşken ve vajinal tam ölçüm oluyormuş.benim mesanem baya doluydu idrar testi vercem die sıkışıktım.o yüzden pek önemsemediler ayına göre geçerli ölçüsü dediler canım İnşallah hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza Allah a emanetler

kızlar selam..göbekte çatlama başladığını nasıl anlıyorsunuz? baldırlar ergenlikte oluşan çatlaklar gibi mi oluyor yoksa kırmızı çizgiler halinde mi başlıyor?

kızlar selam..göbekte çatlama başladığını nasıl anlıyorsunuz? baldırlar ergenlikte oluşan çatlaklar gibi mi oluyor yoksa kırmızı çizgiler halinde mi başlıyor?
Oyle bir belli ediyor ki kendini fay hatti gibi
Benim göbeğim catlamadi daha.ama korkuyorum

Oyle bir belli ediyor ki kendini fay hatti gibi
Benim göbeğim catlamadi daha.ama korkuyorum
bi anda mı oluşuyor yavaş yavaş mı oluşuyor? sabahleyin ütü yaparken yanlışlıkla ütü karnıma değdi yandı biraz şimdi göbeğimde düz bir çizgi var ütüden dolayı mı yoksa çatlak başlangıcı mı emin olamadım sizce çatlak olablir mi? kırmızı bir çizgi

Benim kalcalarim hafif catladi hizli buyudugumuz bir haftada .Kirmizi cizgi seklinde .Utu kaynakli olabilir ama utunun degdigi yer mi sadece ona nak canim.

benimde bu haftalarda başladı sivilcelenmem yüzümde özellikle çene bölgemde ve altında sinir oluyorum

Benim bu cumartesi randevum var 27 haftalikti en son gittiğimde 30 da gidicem simdi bskalim yine 3 haftada bir mi yapicak kontrolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…