2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Saol cnm, ben cekimde uzun istiyordum etek kismini ayakkabi gozukmesin daha hos gozukuyor diye, ama sonrasinda giyecegim icin bir karis kadar kestiricem, bende onumuzdeki haftalar dusunuyorum suan 26 dayim ama karnim ilkine gore daha fazla elbiseylede baya kabarik duruyor, birde ztn zor bir hamilelik geciriyorum son haftalarda mumkun degil bir yere cikamam o yuzden bu onumuzdeki haftalarda yapariz diye dusunuyorum, birde istanbul tam isinmadi biliyorsun az daha isinsa diorum cunku biz aile cekimide yapicaz 2 bucuk yasinda oglusum var, lale zamanida gecsin istemiyorum cok hos bir goruntu olur diye dusunuyorum bakalim artik kismet ins gonlumuze gore olur

kontrolden geldim suyun fazla, kafasi biraz buyuk, bebekte 1 hafta onden gidiyor dedi. 942gr. Onden gitmesi iyi bise sanarken seker belirtisi olabilir dedi. Seker yuklemesi yapmaliyiz dedi. Sirti donuk oldugundan yuzunude goremedik pek mutlu donemedim dr dan her gittigimde kafam karisiyor !

Erken seçim bizim olasi doğum tarihlerimize rastlıyor Dr belki bayramdan sonra tatile falan çıkarsa diye geriliyordum. Cikamayack. Bu da benim kazancim
Tahmini dogum tarihimi bile bilmiyorum dr la acil konusmam lazim .Dr degistirince bir bocalama yasadim .Sezeryanda erken oluyor tamam ama Allah korusun suyum azalirsa vs vs .

Tahmini dogum tarihimi bile bilmiyorum dr la acil konusmam lazim .Dr degistirince bir bocalama yasadim .Sezeryanda erken oluyor tamam ama Allah korusun suyum azalirsa vs vs .
Tahmini tarihi dr söylemedi bana ultrason kağıdında yazıyor o. Zaten bu kadar erken onlar da bilemez suyun azlığını vs oluşacak komplikasyonları falan. Kabaca 38. haftani hesap et ondan sonra doğum riskin yüksek işte.

Ay dur usg kagidina bakayim oglusun suratına bakmaktan hic birini okumuyorum zaten anlamiyorum da

Ben neyseki seçimden önce doğurmuş olacağım gibi görünüyor. Benim dr. Tatil falan yapmıyor zaten o açıdan sıkıntı yokta ben ikametimi almamıştım simdi bebekleri bırakıp uzak semtte oy kullanamam. Cuma koşa koşa gidip ikamet adresimi değiştireceğim. Hem bebislerde bu adreste görünsün istiyorum. Oy pusulalarına yetişir umarım.

Canim ben ilkini 37 artı 6 da doğurdum
Doktor bunun için ilk zamanlar temmuzun başı falan dedi ama 39 haftalık oluyoruz tam olarak olması gereken zaman ne zaman ki
tarihmi oydu yoksa erkenmi oldu doğum sezeryan için 38+5 gibi tarih veriliyor

tarihmi oydu yoksa erkenmi oldu doğum sezeryan için 38+5 gibi tarih veriliyor
Ya aslında acil sayılır tahmini doğum tarihim 13 mayısti
Çok fazla kg aldım ve inanılmaz ödemim oldu tansiyonum da hep yükseliyordu doktor biraz korktu ve beklemek istemedi o tarihe aldik 28 Nisan a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…