2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız ben beşiği 70*110 ölçüsünde aldım içinde uyku seti de var fakat pek beğenmedim ama o ölçülerde nette uyku seti bulamıyorum bulan varsa bana yardımcı olabilir mi

benim kağıtlarımda EDD diye geçiyor. AUA nın altında. kilonun üstünde.
Bende yok sanırım canım öyle şeyler yazmıyor
Özel hastane olacak bide sence burda bebek nerde bide resim çıkarmış

Eklentiler

• F600C397-4489-418E-88E4-C05042440275.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 75
Beşikle birlikte satılanlar genelde naylon oluyor. Benim annem yaptırdı hepsini kumaşı beğen al diktir bence sende imkanın varda canım

Kızlar kaç gündür bebeğinin hareketlerini hissetmiyorum. Neden olabilir
Canim bendeki gebelik programında bebegin bu haftalardan sonra daha cok uyuyacak ve hareket periyodu degisecek diyordu.Panik yapmadan dinle bakalim cikolata ye ayaklarini yuksege uzat sonra sola yatmayi dene
Carsafa bakcaksin yazdigin boyutta var .

Neyse gidince sorayim
Ben birdaha burda özel doktora gitmiycem sadece paraya odaklılar ya sinir oluyorum ne bir bilgi ne birşey ezbere şeyleri söylüyor duruyor. Eşim video ya çekmese ne dediklerini hiç duymuyorum çok hızlı konuşuyor videodan sonra bakınca ne dediğini duyuyorum ki bebeğide hiç güzel göstermiyorlar ay sinir oldum sana dertlendim

Evet kalitesiz dediğin gibi küçük bir ilçedeyim bi araştırayım en iyisi teşekkür ederim cevabın için
Bak canim mesela bu urun 70×130 sebebi yana katlama payi

Benim doktordan yana sorunum yok cok sukur eski dr um da iyiydi .Hatta gidince guven veriyor paniklemiyorum dogum konusunda .

Bak canim mesela bu urun 70×130 sebebi yana katlama payi
Eki Görüntüle 2138328

Benim doktordan yana sorunum yok cok sukur eski dr um da iyiydi .Hatta gidince guven veriyor paniklemiyorum dogum konusunda .
Ay iyi bari canım senin adına çok sevindim ama ben yaşadığım şehirde mecbur kaldım resmen annem bile hastaneyi gördü bunun neresi özel devlet hastaneleri buradan daha güzel dedi.

Bebek kıyafetleri çok narin oluyor çoğunlukla 30 da yıkayın, nadiren çok kirlilerde 40 ve çarşaf nevresim gibi ürünleri 60 da yıkayın

Ay iyi bari canım senin adına çok sevindim ama ben yaşadığım şehirde mecbur kaldım resmen annem bile hastaneyi gördü bunun neresi özel devlet hastaneleri buradan daha güzel dedi.
Sanssizlik canim .Ben de kendi memleketimde olsam tek hastane tek dr sansim vardi.

Bende yok sanırım canım öyle şeyler yazmıyor
Özel hastane olacak bide sence burda bebek nerde bide resim çıkarmış
Hiç göremedim bebeği ya mutlaka bebeğin bir yeridir tabii de belli değil. Bu ekranda yazmıyor o değerler bı kağıt daha çıkmıyor mu yanında? Aynı böyle ultrason kağıdı ama sayılar değerler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…