2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

walla benim 3. bebişim ama hepsinin heyecanı başka oluyor... benim normalde 7 temmuz görünüyor SATa göre ama bıdık önden gittiği için sanırım haziranda gelicek bilemiyorum ki hayırlısı

benimde 3. bende haziranda bekliyorum hayırlısı artık :)

Kızlar ikinizinde 3. Bebeğiymiş size sorayım bari, dün sordum kimse görmedi:)

Benim göğüs üzerinde çil gibi kahverengi lekeler oluştu göğsümün beyaz yerlerinde.. Bunlar sonradan tamamen geçiyor mu? Bir de göğüs ucu kahverengimsi koyulaştı ya iyice , bu da eski rengine dönüyor mu acabası:) merak ediyorum çünkü artık vücudumu tanıyamıyorum ne kadar normale dönecek bilmiyorum.

Ay sezaryen olursa bizim 8 hafta kaldı elim ayağıma dolaşıyor daha çocuğun adı belli değil hiçbir şey hazır değil
Aynen cnm 2 ay kadar bi süre kaldı benim ultrasonda önde gidiyor şuan 30 haftalik olmam lazım ultrasona göre, ama ben sat tarihini baz alıyorum 28+5 deyim cumartesi kontrolüm var 30 haftadan gün almış olucam. Benimde eksiklerim var cnm önemli şeyleri tabi aldim ama doğumdan sonrada tamamlanabilir çok sıkıntı yapmıyorum şuan hastane çantasının eksikleri var onları tamamlicam.

Bende de aynısı oldu bende keseledim kendimi resmen çıkmıyor.

Benimde nedense acelem yok hamilelik iyi geldi bana bir süre daha böyle kalabilirim :) doğumdan korkmamında etkisi vardır mutlaka
Ben daha izne cikip gönlümce dinlenemedim ya izne çıkınca hayallerim var :)
gelsin yaaa sağ salim kucağımıza alalım yavrularimizi çok merak ediyorum tipini falan :))))
Ayrıntılıdaki görüntünün cok benzeri oluyor .Benim de gözümün önünde hep o görüntü var .Keske son zamanlarda tekrar ayrintili olsa yuz hatlari netlesmis oluyor

Çilleri bilmiyorum ama kahverengilik doğumdan sonra geçiyormuş çocuğu olan arkadaşlarım öyle söylüyor zamanla geciyormus

Benimki de önde çıkıyor ultrasona göre 25 Haziran'da doluyor günü ama sezaryen olursa galiba satı baz aliyorlar

ozaman benimki tosalak bişey olacak bakalım yarın kontrol var göreceğiz inşallah

Açılman doktor kontrolünde mi anlaşıldı canım inşallah vaktiyle sağlıkla gelir bebişin

Hafif dolgulu babetler var ya cnm onlardan giyebilirsin hem rahat oluyorlar hem de seni yormaz hem de sık durur
Ben ne giyeceğimi bilmiyorum doğum günü evde olacak halılar da var :)

Gunaydinnn...bugun dr randevumuz var 5 haftadir ozledik kizimizi. Seker yuklemeyi konusuruz sanirim biraz endiserim var o konuda iyimi kotumu tam ikna olmus degilim.
Yaptıracak mısın canım bende 2 hafta sonra gidicem çok kararsızım bi yaptırcam diyorum bi yaptrmycam... doktor dönüşü güzel haberlerle gel inşallah♡

canım kahverengi lekeler var bendede beyaz yerine doğru hamilelikte oldu önceden yoktu benim önceki hamileliklerimde koyu renk çok koyu değildi bunda daha koyu yani gördüğün yaşadığın hersey düzeliyor eski haline dönüyor merak etme ama ne zaman dönüyor hatırlamıyorum

Benimki de önde çıkıyor ultrasona göre 25 Haziran'da doluyor günü ama sezaryen olursa galiba satı baz aliyorlar
Evet cnm sat tarihine gore ilerliyorlar normal doğumdan 10 gun once alınıyor bebekler. Hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde kucagimiza alalım da eşya fln hallolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…