2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben de zayıfım ve zayiflarda hiç göbek kalmıyor ben ilk bebegimde 10 günluk lohusa halimle kuaföre gitmiştim kimse yeni doğum yaptığıma inanmadı zerre göbek kalmadı sadece bebekten önceki gibi sıkı değildi biraz yumuşaktı onu da ara ara hafif göbek sporları yaptım hatta eğlence gibi bebekle beraber oynar gibi her kalktığımda onu öpüyordum falan erken dönemde yapınca anında toparladı ama tek tavsiyem ne kadar erken yaparsan o kadar iyi ama sezeryan doğum yapanlara 4-5 ay spor yasak galiba benim normaldi diye sorun olmadı

Yok canım maalesef sadece bunun gibi var farklı yazan yok
Ama Memlekette acile gitmiştim ağır üşütmüştüm orda bi kağıt vermişlerdi bahsettiğin gibi onda var sanırım ama geçmiş zaman martta

Eklentiler

• 9A93EE8F-E40A-4439-B554-B3FA9F6E10AE.webp
    15 KB · Görüntüleme: 80
Evet kalitesiz dediğin gibi küçük bir ilçedeyim bi araştırayım en iyisi teşekkür ederim cevabın için
Herhangi bir terzi yapar onu canım sen önden git sor ne lazımsa al malzemelerini dolgusunu kumaşını falan ölçülerini ver terziler hemen yapar canim

Oyhh esim temizlik yapiyordu peşinde dolanirken yoruldum .Simdi de perde attik .Haftada sadece 2 3 kez perde atabiliyoruz makine birini tek aliyor bir bitmedi perde isi .
Siz nasil yapiyorsunuz kizlar temizliği ?

Gobege çok yatkınım canım inşallah soyledigin gibi kalmaz. Spor da yaparız inşallah

Oyhh esim temizlik yapiyordu peşinde dolanirken yoruldum .Simdi de perde attik .Haftada sadece 2 3 kez perde atabiliyoruz makine birini tek aliyor bir bitmedi perde isi .
Canım ben her ay temizlikçi ablam var onu alıyorum. Perdeleri yılda 2 veya 3 kez yıkıyor geldikçe. En son 1 ay önce almıştım perdeleri falan yıkadı koltukları salon halısını sildi. Bebeğin mobilyalarını ben temizlememiştim kurulunca o arap sabunuyla sildi. Bende mutfak yatak odası çekmeceleri gibi ince işleri yaptım o gün yavaş yavaş. Bir de doğuma yakın alırım belki arada bi kere daha alırım eğer hiçbişey yapamazsam. Sen de doğum öncesi al bence yorma kendini.

Ohhh ellerinize sağlık canım bugün eşim yerleri süpürdü sildi sağ olsun toz alma ve banyo temizliği bendeydi ben tozu yarıda bıraktım tembellik yapıyorum

Canim guvenilir birini bulsam alcam da temizlikci alinca da pesinde dönmek zorunda kaliyorum .Daha cok yoruluyorum .Annem geliyor 2 3 ayda bir paklayip gidiyor.Normal temizligi de esimle yürütüyoruz bir sekilde bakalim dogumdan sonra nasil olcak .
Ohhh ellerinize sağlık canım bugün eşim yerleri süpürdü sildi sağ olsun toz alma ve banyo temizliği bendeydi ben tozu yarıda bıraktım tembellik yapıyorum
Sağol canim size de kolay gelsin.Insan ayakta cok duramiyor ki hele ki egilip dogrulma isi oldukca zor .

Afilim92 evet iyi bir temizlikçi bulmak zor oluyor ben de baya uğraştım değiştirdim şimdi şükür 1 senedir rahatım. Çalışırken de anahtarı bırakıyordum o temizleyip gidiyordu akşama kadar. Sağolsun. Ufak temizlikleri ben kendim hallediyorum süpürme toz gibi şükür şimdilik. Ama bu aralar yazlık kışlık değiştirmem lazım. Eşimin de 60 gün yoğun çalışması lazım proje sonu. Gece 9 10 gibi geliyor eve. Bir çare bulacağız artık.

O yazlik kışlık sorunu bizde de var .2 haftadır yapcaz yapamadik .Bazanin altina koyuyordum mevsim dışındakileri .Simdi bazanin altı bebisin kiyafetleriyle dolu .Mayista gelcek odamiz da .

AdaisyLove @Efsane anne nevesta81 Afilim92

Arkadaşlar merhaba. Dualarınız ve destekleriniz için çok tesekkürler. Rabbim bu acıları size yaşatmasın inşallah.pazar günü bebeğimizin birini kaybettik. Diğer bebeğimiz hala küvezde ve durumu çok kritik, herkes keşke 27 haftayı bir doldursaydı diyor. Buraya girip yazı yazmak istemiyorum çünkü hepiniz annesiniz, sizin üzülüp bebeklerinizin etkileneceği hiçbirşeyi istemem. Size negatif etki vermek istemiyorum. Siz güzel şeylerden konuşun. Sevgiler size

Canim..
Canımmm
çok üzüldüm canım basın sağolsun lütfen bu şekilde düşünme bizimle içindekileri paylaş bir nebze rahatlarsin burda sadece güzel şeyler konuşulmadı konusulmayacak da iyi günlerde birbirimize destek olurken kötü günlerde daha çok olmalıyız
Cennette seni bekleyen bir meleğin var..
Allahım kalan bebeğini sana bağışlasın inşallah
Çok çok dua edecem sana kuzum
Bebeğin iyi olacak inşallah hayata tutunacak bu haftalarda doğan bebeklerin yaşama şansı çok çok yüksek
Lütfen hemen pes etme güçlü olmaya çalış yaşadığın acının tarifi yok biliyorum hissedebiliyorum lütfen bebeğin için güçlü ol hepsi geçecek inşallah geçecek

E
Kuzum benim basin sağolsun .
Rabbim kalan bebegini sana bağışlasın. Onun icin dua etmeye devam edelim .Lutfen yaz seni cok merak ettik .Nasil ki sevinclerimizi paylaşıyorsak üzüntülerimizi de paylasiyoruz .

Canımsın Allahım sabır sağlık sıhhat versin diğer evladınla sınamasın sizi onu size bağışlasın inşallah dualarım seninle

laiyka basiniz sagolsun, siz cok guclusunuz insaAllah kalan bebeginize Rabbim omur versin, dualarimiz sizinle hayirli haberler vermek nasib olsun ins..

Günlerdir aklımdasın. Gerçekten çok üzüldüm ama küvezdeki bebeğin iyi olacak tüm kalbimle diliyorum. Onun için güçlü olmalısın. Biz senin için buradayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…