- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #31.581
Canım ben de zayıfım ve zayiflarda hiç göbek kalmıyor ben ilk bebegimde 10 günluk lohusa halimle kuaföre gitmiştim kimse yeni doğum yaptığıma inanmadı zerre göbek kalmadı sadece bebekten önceki gibi sıkı değildi biraz yumuşaktı onu da ara ara hafif göbek sporları yaptım hatta eğlence gibi bebekle beraber oynar gibi her kalktığımda onu öpüyordum falan erken dönemde yapınca anında toparladı ama tek tavsiyem ne kadar erken yaparsan o kadar iyi ama sezeryan doğum yapanlara 4-5 ay spor yasak galiba benim normaldi diye sorun olmadı
Buna aşırı benzer bişey aldım. Nefes alabilen önden kopcali. Normal doğumdan sonra hemen, sezaryen olursa da acitmadiginda hemen takcam. Göbekten çok korkuyorum çünkü çok zayifim yeni yemek yemiş solucan gibi kalmak istemiyorum. Bu korselerin çok çeşitleri var askili olan var külot şeklinde olan var tayt gibi bacaklara uzanan da var. Çok ugrastirmasin diye kolay takılıp çıkarılabilir bişey tercih ettim.
Yok canım maalesef sadece bunun gibi var farklı yazan yokHiç göremedim bebeği ya mutlaka bebeğin bir yeridir tabii de belli değil. Bu ekranda yazmıyor o değerler bı kağıt daha çıkmıyor mu yanında? Aynı böyle ultrason kağıdı ama sayılar değerler var.
Herhangi bir terzi yapar onu canım sen önden git sor ne lazımsa al malzemelerini dolgusunu kumaşını falan ölçülerini ver terziler hemen yapar canimEvet kalitesiz dediğin gibi küçük bir ilçedeyim bi araştırayım en iyisi teşekkür ederim cevabın için
Mavi rengi güzelmişKızlar model nasıl sizce ?
Böyle bebegin olduğu yer ağrıyor otururken batıyor acıyor orası snra ayağa kalkıyorum geri geçiyorSürekli mi yoksa ilk defa mı böyle canım nasıl bi karın ağrısı ki acaba
Erkek olsaydi evet benim için mavi olabilirdi :)Mavi rengi güzelmiş
Gobege çok yatkınım canım inşallah soyledigin gibi kalmaz. Spor da yaparız inşallahCanım ben de zayıfım ve zayiflarda hiç göbek kalmıyor ben ilk bebegimde 10 günluk lohusa halimle kuaföre gitmiştim kimse yeni doğum yaptığıma inanmadı zerre göbek kalmadı sadece bebekten önceki gibi sıkı değildi biraz yumuşaktı onu da ara ara hafif göbek sporları yaptım hatta eğlence gibi bebekle beraber oynar gibi her kalktığımda onu öpüyordum falan erken dönemde yapınca anında toparladı ama tek tavsiyem ne kadar erken yaparsan o kadar iyi ama sezeryan doğum yapanlara 4-5 ay spor yasak galiba benim normaldi diye sorun olmadı
Canım ben her ay temizlikçi ablam var onu alıyorum. Perdeleri yılda 2 veya 3 kez yıkıyor geldikçe. En son 1 ay önce almıştım perdeleri falan yıkadı koltukları salon halısını sildi. Bebeğin mobilyalarını ben temizlememiştim kurulunca o arap sabunuyla sildi. Bende mutfak yatak odası çekmeceleri gibi ince işleri yaptım o gün yavaş yavaş. Bir de doğuma yakın alırım belki arada bi kere daha alırım eğer hiçbişey yapamazsam. Sen de doğum öncesi al bence yorma kendini.Oyhh esim temizlik yapiyordu peşinde dolanirken yoruldum .Simdi de perde attik .Haftada sadece 2 3 kez perde atabiliyoruz makine birini tek aliyor bir bitmedi perde isi .
Siz nasil yapiyorsunuz kizlar temizliği ?
Ohhh ellerinize sağlık canım bugün eşim yerleri süpürdü sildi sağ olsun toz alma ve banyo temizliği bendeydi ben tozu yarıda bıraktım tembellik yapıyorumOyhh esim temizlik yapiyordu peşinde dolanirken yoruldum .Simdi de perde attik .Haftada sadece 2 3 kez perde atabiliyoruz makine birini tek aliyor bir bitmedi perde isi .
Siz nasil yapiyorsunuz kizlar temizliği ?
Canim guvenilir birini bulsam alcam da temizlikci alinca da pesinde dönmek zorunda kaliyorum .Daha cok yoruluyorum .Annem geliyor 2 3 ayda bir paklayip gidiyor.Normal temizligi de esimle yürütüyoruz bir sekilde bakalim dogumdan sonra nasil olcak .Canım ben her ay temizlikçi ablam var onu alıyorum. Perdeleri yılda 2 veya 3 kez yıkıyor geldikçe. En son 1 ay önce almıştım perdeleri falan yıkadı koltukları salon halısını sildi. Bebeğin mobilyalarını ben temizlememiştim kurulunca o arap sabunuyla sildi. Bende mutfak yatak odası çekmeceleri gibi ince işleri yaptım o gün yavaş yavaş. Bir de doğuma yakın alırım belki arada bi kere daha alırım eğer hiçbişey yapamazsam. Sen de doğum öncesi al bence yorma kendini.
Sağol canim size de kolay gelsin.Insan ayakta cok duramiyor ki hele ki egilip dogrulma isi oldukca zor .Ohhh ellerinize sağlık canım bugün eşim yerleri süpürdü sildi sağ olsun toz alma ve banyo temizliği bendeydi ben tozu yarıda bıraktım tembellik yapıyorum
O yazlik kışlık sorunu bizde de var .2 haftadır yapcaz yapamadik .Bazanin altina koyuyordum mevsim dışındakileri .Simdi bazanin altı bebisin kiyafetleriyle dolu .Mayista gelcek odamiz da .Afilim92 evet iyi bir temizlikçi bulmak zor oluyor ben de baya uğraştım değiştirdim şimdi şükür 1 senedir rahatım. Çalışırken de anahtarı bırakıyordum o temizleyip gidiyordu akşama kadar. Sağolsun. Ufak temizlikleri ben kendim hallediyorum süpürme toz gibi şükür şimdilik. Ama bu aralar yazlık kışlık değiştirmem lazım. Eşimin de 60 gün yoğun çalışması lazım proje sonu. Gece 9 10 gibi geliyor eve. Bir çare bulacağız artık.
Canim..AdaisyLove @Efsane anne nevesta81 Afilim92
Arkadaşlar merhaba. Dualarınız ve destekleriniz için çok tesekkürler. Rabbim bu acıları size yaşatmasın inşallah.pazar günü bebeğimizin birini kaybettik. Diğer bebeğimiz hala küvezde ve durumu çok kritik, herkes keşke 27 haftayı bir doldursaydı diyor. Buraya girip yazı yazmak istemiyorum çünkü hepiniz annesiniz, sizin üzülüp bebeklerinizin etkileneceği hiçbirşeyi istemem. Size negatif etki vermek istemiyorum. Siz güzel şeylerden konuşun. Sevgiler size
Kuzum benim basin sağolsun .AdaisyLove @Efsane anne nevesta81 Afilim92
Arkadaşlar merhaba. Dualarınız ve destekleriniz için çok tesekkürler. Rabbim bu acıları size yaşatmasın inşallah.pazar günü bebeğimizin birini kaybettik. Diğer bebeğimiz hala küvezde ve durumu çok kritik, herkes keşke 27 haftayı bir doldursaydı diyor. Buraya girip yazı yazmak istemiyorum çünkü hepiniz annesiniz, sizin üzülüp bebeklerinizin etkileneceği hiçbirşeyi istemem. Size negatif etki vermek istemiyorum. Siz güzel şeylerden konuşun. Sevgiler size
Canımsın Allahım sabır sağlık sıhhat versin diğer evladınla sınamasın sizi onu size bağışlasın inşallah dualarım seninleAdaisyLove @Efsane anne nevesta81 Afilim92
Günlerdir aklımdasın. Gerçekten çok üzüldüm ama küvezdeki bebeğin iyi olacak tüm kalbimle diliyorum. Onun için güçlü olmalısın. Biz senin için buradayız.AdaisyLove @Efsane anne nevesta81 Afilim92
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?