2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm benim başınız sağolsun. Rabbim diğer yavrunu size bagislasin ins. Nasıl ki seçimlerimiz paylasiliyorsa üzüntümüzde paylaşılıyor.

canım basın sağolsun Allahım kalan bebeğine ömür versin inşallah Dualarimiz sizinle

Başın sağolsun canım
Diğer bebeğin sağlıkla direnir büyür inş. Allahtan gelene çare yok Her zaman dua ediyoruz senin için.

laiyka canım ne denir bilmem sözün bittiği yer rabbim diğerine sağlık versin sizede sabırlar versin başınız sağolsun çok üzüldüm canım

Başın sağolsun canım allah diğer bebeğine uzun ömürler versin inşş sağlıkla çıkarsınız hastaneden dualarımızdasın

Başınız sağolsun arkadaşım Allah sizlere sabır ve diğer bebeğinizle beraber sağlık afiyet versin. Ona uzun ömürler nasip etsin inşallah, dualarımız seninle.. Her ne kadar burada bir çok şeyi paylaşsak da ancak dualarımızla yanında olabiliyoruz. Allah'a emanet olun, ne zaman istersen de yaz buraya canım kalbimiz seninle.

laiyka canım başım sağolsun çok üzüldüm.. rabbim diğer bebeğini size bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarımız sizinle..

Canim benim yaaa basin saolsun tarifi zor bi durum... ama ole dusunme bize yaz anlatarak rahatlamaya ihtiyacin varr diger evladinda sıkı sıkı tutunur hayata dualarimiz onunla insallab .... hep aklimizdasin ve duamizdasin canimm benimmm

Canım başın sağolsun ne denir ki.Allah diğer bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.insallah bir an önce toparlar kendini.hep aklımızdasın.

Başınız sağolsun inşallah diğer bebek sağlıkla devam eder.

laiyka imtihan dünyasındayız her yasadığımızın bi sebebi var bunun sende bilincindesin diye düşünüyorum Allah büyük umudunu yitirme bebeğin zaten melekti kanatlanıp uçtu. annesini ve babasını yanına almadan Cennete gitmek istemeyecek biliyomusun? Diğer meleğin bu dunyada sevgisiyle kokusuyla sana derman olsun inşallah Rabbim onun acısını gostermesin ciğerin yanmasın daha fazla. Bende 2 bebeğimi kaybettim ama karnımdaydı küçüktüler. İsyan etmedim hiç. Aynı değil kesinlikle! Biliyorum... Vardır bir hayır de diyorum... Allah taşıyamayacağı yükü vermez kulunun sırtına. Seni tanımıyorum ama çok güçlüsün biliyorum.. Bırakma kendini. Aklımız, kalbimiz ve dualarımız seninle. Buraya yazmaktanda geri durmanı anlayabiliyorum ama yapma, ne zaman dökülmek istersen gel, hep gel. Allaha emanet olun. Rabbim bebeğinizi size, sizide bebeğinize bağışlasın. O "Ol" deyince olur. Ol desinde inşallah sağlıkla büyütün...

Canım benim.rabbim cennetine alsın minik bebeği.sana ailene de sabırlar versin.diger minik bebegine de saglikli hayirli bereketli omurler nasip etsin.rabbim o minik bebek ahirette sizlere şefaatçi olsun insallah.cok uzuldum.sana ve ailene allahin sabırlar versin.sen güçlü bir annesin .

laiyka canım çok üzüldüm başınız sağolsun, çok zor bir durum. Allah diğer bebeğine sağlıklı uzun bi ömür versin, onun acısını yaşatmasın size. Dualarımız sizinle, bebeğin kısa sürede toparlıycak eminim. Sende her fırsatta gir lütfen, hem bizi haberdar et,çünkü aklımızın bi köşesindesin hem dertlerini anlat ki rahatlayabilesin. Burda iyi kötü zamanları paylaşmak için varız, başımıza ne geleceğini hiç birimiz bilmiyoruz bu hayatta. Allah tüm bebeklere annelere sağlık uzun ömür versin.

Gunaydin kizlar guzel bir gun olur insallah .Hastaneye gidecek olanlar guzel haber alir ,laiyka nin bebegi guclenerek büyür insallah
Okula gitcem cocuklarin provasi var onlari calistircam .Esim 3 perde çıkardı onun gelmesine yakin yikayip utuleyecegim .Insallah cok zorlanmam .

laiyka canm basın sagolsun Allahm diger bebegini sana bağışlasin insallah onla birlikte eve gidicegn gunler en kisa zamanda gelir. Çok uzuldum

Canim cok üzüldüm Rabbim güç versin inşallah diğer bebeğin sağlıkla buyur hepimiz aynı yoldayiz seni çok iyi anlıyorum Allahtan ümit kesilmez bol bol dua edelim inşallah bebeğin cabucak toparlanir büyür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…