- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #31.621
Kolay gelsin canım, ben hiç perde tül ütülemem, ıslakken asarım kuruyunca dümdüz olur. Aldığım yer öyle yapmamı söylemişti işe de yarıyor uğraştırmıyor :)Gunaydin kizlar guzel bir gun olur insallah .Hastaneye gidecek olanlar guzel haber alir ,laiyka nin bebegi guclenerek büyür insallah
Okula gitcem cocuklarin provasi var onlari calistircam .Esim 3 perde çıkardı onun gelmesine yakin yikayip utuleyecegim .Insallah cok zorlanmam .
Sağol kuzum .Evet tullere gerekmiyor da guneslikler var maalesef ve hepsi cok buyukKolay gelsin canım, ben hiç perde tül ütülemem, ıslakken asarım kuruyunca dümdüz olur. Aldığım yer öyle yapmamı söylemişti işe de yarıyor uğraştırmıyor :)
Canim gecmis olsun spreyi kendi doktoruna sormadan kullanma gargara yapabilirsin. Havalarin ısınmasıyla burnum her gun kanamaya basladi benim de .Tam öğlen sıcağında ise gidiyorum.Günaydın kızlar
Koca kış hasta olmadım hep dikkat ettim. Misafir ağırla et derken halsizdim sürekli. Şimdi misafirler bitti tam dinlenicem derken 3 gündür çok kötüyüm. Boğazlarım acıyor, hapşuruk, burun tıkanıklığı vs. Dün doktora gittim. Bi gargara verdi bi burun açıcı sprey verdi. Hamileliklerde kullanımı önerilmez yazıyor ilaç prespektüsünde. Doktora ısrarla sormuştum oysa. Şimdi kullanıp kullanmamakta tereddütlüyüm
Başınız sağolsun Allah yaşayan bebeğinize güç kuvvet sağlık versin insallah... Hepimizin başına gelebilir ve burada sadece sevinçli haberleri paylasmiyoruz lütfen rahatlayacaksan gel konuş bizle anlat durumunu. Hayat güllük gulistanlik değil canım.AdaisyLove @Efsane anne nevesta81 Afilim92
Arkadaşlar merhaba. Dualarınız ve destekleriniz için çok tesekkürler. Rabbim bu acıları size yaşatmasın inşallah.pazar günü bebeğimizin birini kaybettik. Diğer bebeğimiz hala küvezde ve durumu çok kritik, herkes keşke 27 haftayı bir doldursaydı diyor. Buraya girip yazı yazmak istemiyorum çünkü hepiniz annesiniz, sizin üzülüp bebeklerinizin etkileneceği hiçbirşeyi istemem. Size negatif etki vermek istemiyorum. Siz güzel şeylerden konuşun. Sevgiler size
merhaba. ben de 3 hafta önce çok kötü bir grip -nezle neyse ondan geçirdim. ateşim yoktu ama boğazım çok ağrıyordur ve burnum iki taraflı olarak tıkanmıştı zerre nefes alamıyordum. bana da doktor burnumu rahatlamak için iladin diye açıcı sprey verdi. çünkü okyanus suları tuzlu sular fayda etmiyordu. 2 tane kadın doğumcu da ki biri riskli gebelik uzmanıydı iladin kullanmanda sıkıntı yok dedi sadece 5 günü geçirmemek gerekiyor. geçmiş olsun ben de hala tam olarak atlatamamış olmakla birlikte bol bol su içmek, ıhlamur hibisküs gibi hafif bitki çayları bi de papatya kaynatıp buharını solumanın azıcık da olsa faydasını görmüş olabilirim.Günaydın kızlar
Koca kış hasta olmadım hep dikkat ettim. Misafir ağırla et derken halsizdim sürekli. Şimdi misafirler bitti tam dinlenicem derken 3 gündür çok kötüyüm. Boğazlarım acıyor, hapşuruk, burun tıkanıklığı vs. Dün doktora gittim. Bi gargara verdi bi burun açıcı sprey verdi. Hamileliklerde kullanımı önerilmez yazıyor ilaç prespektüsünde. Doktora ısrarla sormuştum oysa. Şimdi kullanıp kullanmamakta tereddütlüyüm
Başın sağolsun canım, Allah diğer bebeğine sağlıklı ömür versin. Hepimizin başına gelebilecek birşey biz sadece acını paylaşıyoruz keşke elimizden daha falzasi gelse. Çok dua ettim bebeğini Allah sana bağışlasın diye.AdaisyLove @Efsane anne nevesta81 Afilim92
Arkadaşlar merhaba. Dualarınız ve destekleriniz için çok tesekkürler. Rabbim bu acıları size yaşatmasın inşallah.pazar günü bebeğimizin birini kaybettik. Diğer bebeğimiz hala küvezde ve durumu çok kritik, herkes keşke 27 haftayı bir doldursaydı diyor. Buraya girip yazı yazmak istemiyorum çünkü hepiniz annesiniz, sizin üzülüp bebeklerinizin etkileneceği hiçbirşeyi istemem. Size negatif etki vermek istemiyorum. Siz güzel şeylerden konuşun. Sevgiler size
AdaisyLove @Efsane anne nevesta81 Afilim92
öncelikle başınız sağolsun. allah diğer bebişe güç kuvvet versin. yaşadıklarınız her an herkesin başına gelebilir. hiç kimse geleceği garanti edemez. evlat olması da olmaması da hep büyük imtihanlar içeriyor. allah size de sabır ve güç versin inşallah bu günleri sadece anı olarak hatırlaaycağınız güzel günler görürsünüz.AdaisyLove @Efsane anne nevesta81 Afilim92
Sağol canım bi doktoruma sorayım o zaman ona göre kullanmaya başlıyayım. Hiç nefes alamıyorum çünkü. Sana da geçmiş olsun neden sürekli kanaman oluyor normalmiymişCanim gecmis olsun spreyi kendi doktoruna sormadan kullanma gargara yapabilirsin. Havalarin ısınmasıyla burnum her gun kanamaya basladi benim de .Tam öğlen sıcağında ise gidiyorum.
Bende ıhlamur bol meyve limon vs tüketiyorum canım ama çok işe yaramadı özellikle halsizlik çok etkiliyor şu an beni sürekli uyuyasım var.merhaba. ben de 3 hafta önce çok kötü bir grip -nezle neyse ondan geçirdim. ateşim yoktu ama boğazım çok ağrıyordur ve burnum iki taraflı olarak tıkanmıştı zerre nefes alamıyordum. bana da doktor burnumu rahatlamak için iladin diye açıcı sprey verdi. çünkü okyanus suları tuzlu sular fayda etmiyordu. 2 tane kadın doğumcu da ki biri riskli gebelik uzmanıydı iladin kullanmanda sıkıntı yok dedi sadece 5 günü geçirmemek gerekiyor. geçmiş olsun ben de hala tam olarak atlatamamış olmakla birlikte bol bol su içmek, ıhlamur hibisküs gibi hafif bitki çayları bi de papatya kaynatıp buharını solumanın azıcık da olsa faydasını görmüş olabilirim.
Günaydın kızlar
Kızlar model nasıl sizce ?
Aynı model bende de var merak etme. İneği yok ama hiçbişeyi dr yok hayatta insan hiçbişey mi birikyirmez evlatlarım okucak evlencek diye. Ha bide günde 1 paket sigarası var. Eşim haftasonu gidelim dedi tmm ddm gittik haber vermeyelim dedi tmm ddm annesi kapıyı açar açmaz niye aramadan geldiniz de ben yün yıkamıştım da bilmem ne ddm gidelim bari annen yün yıkamış ddm yok işte ondan değil yıkamazdım da bilsem. Zaten 5 kuruşları yok maaşlarını da en sevdikleri oğluna veriyorlar kredisine benim düğünümde bile zırnıkları yok ayıp olmasın diye biz bilezik aldık onlar almış gibi taktılar. Şimdi de en küçük torunları geliyor sigara içeceğine 2 yelek bati örse razıyım. Zerre fikir düşünce görgü medeniyet yok. Eşim bu aileden nasıl olmuş bilmiyorum. Kendileri de zaten eşimle dalga geçiyor anne sen bunu nerden aldın falan diyorlar. Benim aileme o kadar zıtlar ki utanıyorum bazen hepsinden. Ayy bak benim de geçen haftaki bastırdığım sinirim aklıma geldi sen yazıncakizlar dun bir postada ben çıldırdım.
bi kac kez kurtaj oldum ozamanlar kayinvalidem yanima gelmedi uzakti baktigi hayvanlar vardı ve inegi dogum yapcakti onu tercih etti (ilk inege tercih edilisim inek kadsr olamadim benim bebis dusuodu o doguruyordu daha degerliydi tabi:))
simdilerde yine inek dogum yapmak uzereymis bende dun sakayla karisik iyi bari benden once doguruyor cakismayiz anne dedim kinayeli. senden once dogursa nolcak senin zamanina en verimli zamani geliyor sut veriyor kim sagacak demesin mi bana iyice sinirlerm tepeme firladi. anne ben alinmam gelme sen inegi sağ dedim yok yok yinede gelirim napalim artik dedi sanki minnet ediyormjs gbi dunden beri icime dert oldu nasil sinir oluyorum. birde yün temizlemis bilmem ne cocuga dosek yatak yapcakmis bana yaptiklarini bile kullanmiyorum yorganlardan beyaz beyaz killar cikiyor ben cocuguma hic kullanmam. bide trip atiyor esime ben biseyini yapamicakmiyim ben kafama koydum yatagini yapcam olcu verin bana diye. daha igne almadi durumlarida yok cok gormuyorum da patladm sinirden valla buraya dokeyim icimi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?