2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ne kadarda benziolar sigara harici bizdr dugunde bileziklerini kendimjz aldik onlar takti kendisi almis gbi. esimin abisine hayvan satarlar para yagdirirlar oluk oluk bize zirnik yok nie cunku benmki memurmus. ama soran yok dugun kredisi esya kredisi araba kredisi simdi bebis gelcek die arabai satip kredi kaptcaz satmayin diyorlar cok musrifmisiz. ayniymisiz valla cnm okadsr benziolarki annesine bu kadsr benzemese yuzu valla evlatlik derm bnde esime :)

laiyka canım başın saolsun, allah diğer evladına uzun mutlu, sağlıklı ömürler versin inşallah..

Hepimiz burda seni ve miniğini merak ediyoruz, güzel haberlerini vermek için yazarsın inşallah..

Sen ne kadar güçlü bir annesin Rabbim inşallah kalan evladına uzun ömürler versin,fazla bir şey söyleyemeyeceğim içim yangın yeri oldu ...

Burnumda damar catlamisti 2 sene once dr yakmisti.Sonra daha kötü oldu baska dr a gittim o da kremle durdururuz dikkat edeceksin dedi .Ama simdi kremi kullanamiyorum.

Dertsiz basina dert mi ariyon niye gelmesini istiyorsun salla gitsin Dogumu bile haber verme dogurunca soyle .Inegin bakimsiz kalir diye demedik dersin

Dertsiz basina dert mi ariyon niye gelmesini istiyorsun salla gitsin Dogumu bile haber verme dogurunca soyle .Inegin bakimsiz kalir diye demedik dersin
ay zaten senin bu dedigini esimde dedi biliomusun tabi kinayeli bi sekilde "Bayilmiosun anneme zaten gelmesin diosun bunu dedi demi dert oldu" dedi. keske bunu deyip gelmese ama tamamen biz minnet ediomusuzcasina davranio durum bole ama napim gelcemmmm yinede deyisi yokmu gece ruyamdan cikmadi ya dertsz basima valla dert :) cokda kafaya takiorum hamilelikde herseyi benim annem babam yok kucuk yasta kaybetmisim annemi doguma gelcek kimsem yok yani kopuk akrabalar buda boyle yapinca sanki muhtacmisim gbi sinirim bozuluo . keskede gelmese yani kendim yaptm cocugu kendim dogururum :)

Canım ilaçların nerdeyse hepsinde hamilelerde kullanılmaz ya da hamileler doktora danışmadan kullanmasın yazıyor zaten. Kendi doktoruna gitmedin sanırım. Numarası varsa doktoruna bi danış istersen
Sordum canım kullanabilirsin dedi. Inşallah bi problem olmaz.
Ahh kızlar kıyamam size, kayınvalidelerin çoğu aynı sanırım. Artık onlardan gelecek düşünce yardım allahtan gelsin diyorum. Sinir bozmasalar oda yeter.

Burnumda damar catlamisti 2 sene once dr yakmisti.Sonra daha kötü oldu baska dr a gittim o da kremle durdururuz dikkat edeceksin dedi .Ama simdi kremi kullanamiyorum.
Anladım canım çok geçmiş olsun belki hamilelikten sonra tamamen geçmesi için bi çözüm bulursun

Benmde yarn kontrolum var 4 gozle bekliyorumm. Bakalm ne kadar olmuş miniklerimiz

laiyka canım başınız sağolsun rabbim diğer bebeğinize sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler versin inşallah. Dualarımız seninle.

Valla aynı canım bizimkiler 5 6 kardeş eşimi bankamatik kartı olarak görüyor abileri annesi maşallah. Onlar çalışmıcak biz çalışcaz beslicez yüz versem. Ben birkaç kere kayınvalideme para bende oğlunda yok ben yönetiyorum kimse gelip para istemesin sakın yok Ddm. Herkes çalıştığını yesin söyle çocuklarına ddm. Sesi kesildi. Bebek doğunca da annemlerle akrabalarım görcek memleketime gitcem hakeden görür ddm çok isterseniz gelin sevin ddm allah bilir 100 liraya bilet alamazlar ama Sigaraya ayda 500 lira ohhhh.

Esin varken kimseye ihtiyaç duymazsin kafani takma .Eksiklikmis gibi dusunme .Mesela biz esimle anlastik gece o kalcak sadece .Cunku annem kalsa kvalidem de atlar hemen kalcam diye.
Insallah kuzu

laiyka cnm çok üzüldüm ne desek teselli olmaz biliyorum Rabbim sıze sefaatci eylesin ahirette herkesin eli boşken bızım elimizden yavrularımız tutacakmış ben doğurmadan kaybettim aynı değil tabiki bıraz da olsa anlıyorum seni o yüzden dedım Rabbim diğer evladına güç kuvvet versin inşallah saglıkla evinize dönersınız dualarım sizinle

Canım benim çok üzüldüm başın sağolsun Allahim diğer bebeğini sana bağışlasın inşallah , lütfen içinde tutma konuş bizimle çok merak ediyoruz seni Rabbim bol sabırlar versin dayanma gücü versin sana inşallah

aynnen cnm valla golge etmesinler baska sey istemem moduna grdik artik

bnmki agzimi acip A desem aglio alinio sonra ben suclu oluom hc bisey diyemiom valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…