- 20 Haziran 2017
- 484
- 572
- 23
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #31.641
ne kadarda benziolar sigara harici bizdr dugunde bileziklerini kendimjz aldik onlar takti kendisi almis gbi. esimin abisine hayvan satarlar para yagdirirlar oluk oluk bize zirnik yok nie cunku benmki memurmus. ama soran yok dugun kredisi esya kredisi araba kredisi simdi bebis gelcek die arabai satip kredi kaptcaz satmayin diyorlar cok musrifmisiz. ayniymisiz valla cnm okadsr benziolarki annesine bu kadsr benzemese yuzu valla evlatlik derm bnde esime :)Aynı model bende de var merak etme. İneği yok ama hiçbişeyi dr yok hayatta insan hiçbişey mi birikyirmez evlatlarım okucak evlencek diye. Ha bide günde 1 paket sigarası var. Eşim haftasonu gidelim dedi tmm ddm gittik haber vermeyelim dedi tmm ddm annesi kapıyı açar açmaz niye aramadan geldiniz de ben yün yıkamıştım da bilmem ne ddm gidelim bari annen yün yıkamış ddm yok işte ondan değil yıkamazdım da bilsem. Zaten 5 kuruşları yok maaşlarını da en sevdikleri oğluna veriyorlar kredisine benim düğünümde bile zırnıkları yok ayıp olmasın diye biz bilezik aldık onlar almış gibi taktılar. Şimdi de en küçük torunları geliyor sigara içeceğine 2 yelek bati örse razıyım. Zerre fikir düşünce görgü medeniyet yok. Eşim bu aileden nasıl olmuş bilmiyorum. Kendileri de zaten eşimle dalga geçiyor anne sen bunu nerden aldın falan diyorlar. Benim aileme o kadar zıtlar ki utanıyorum bazen hepsinden. Ayy bak benim de geçen haftaki bastırdığım sinirim aklıma geldi sen yazınca
AdaisyLove @Efsane anne @nevesta81 Afilim92
Arkadaşlar merhaba. Dualarınız ve destekleriniz için çok tesekkürler. Rabbim bu acıları size yaşatmasın inşallah.pazar günü bebeğimizin birini kaybettik. Diğer bebeğimiz hala küvezde ve durumu çok kritik, herkes keşke 27 haftayı bir doldursaydı diyor. Buraya girip yazı yazmak istemiyorum çünkü hepiniz annesiniz, sizin üzülüp bebeklerinizin etkileneceği hiçbirşeyi istemem. Size negatif etki vermek istemiyorum. Siz güzel şeylerden konuşun. Sevgiler size
Burnumda damar catlamisti 2 sene once dr yakmisti.Sonra daha kötü oldu baska dr a gittim o da kremle durdururuz dikkat edeceksin dedi .Ama simdi kremi kullanamiyorum.Sağol canım bi doktoruma sorayım o zaman ona göre kullanmaya başlıyayım. Hiç nefes alamıyorum çünkü. Sana da geçmiş olsun neden sürekli kanaman oluyor normalmiymiş
Bende ıhlamur bol meyve limon vs tüketiyorum canım ama çok işe yaramadı özellikle halsizlik çok etkiliyor şu an beni sürekli uyuyasım var.
Dertsiz basina dert mi ariyon niye gelmesini istiyorsun salla gitsin Dogumu bile haber verme dogurunca soyle .Inegin bakimsiz kalir diye demedik dersinkizlar dun bir postada ben çıldırdım.
bi kac kez kurtaj oldum ozamanlar kayinvalidem yanima gelmedi uzakti baktigi hayvanlar vardı ve inegi dogum yapcakti onu tercih etti (ilk inege tercih edilisim inek kadsr olamadim benim bebis dusuodu o doguruyordu daha degerliydi tabi:))
simdilerde yine inek dogum yapmak uzereymis bende dun sakayla karisik iyi bari benden once doguruyor cakismayiz anne dedim kinayeli. senden once dogursa nolcak senin zamanina en verimli zamani geliyor sut veriyor kim sagacak demesin mi bana iyice sinirlerm tepeme firladi. anne ben alinmam gelme sen inegi sağ dedim yok yok yinede gelirim napalim artik dedi sanki minnet ediyormjs gbi dunden beri icime dert oldu nasil sinir oluyorum. birde yün temizlemis bilmem ne cocuga dosek yatak yapcakmis bana yaptiklarini bile kullanmiyorum yorganlardan beyaz beyaz killar cikiyor ben cocuguma hic kullanmam. bide trip atiyor esime ben biseyini yapamicakmiyim ben kafama koydum yatagini yapcam olcu verin bana diye. daha igne almadi durumlarida yok cok gormuyorum da patladm sinirden valla buraya dokeyim icimi dedim
ay zaten senin bu dedigini esimde dedi biliomusun tabi kinayeli bi sekilde "Bayilmiosun anneme zaten gelmesin diosun bunu dedi demi dert oldu" dedi. keske bunu deyip gelmese ama tamamen biz minnet ediomusuzcasina davranio durum bole ama napim gelcemmmm yinede deyisi yokmu gece ruyamdan cikmadi ya dertsz basima valla dert :) cokda kafaya takiorum hamilelikde herseyi benim annem babam yok kucuk yasta kaybetmisim annemi doguma gelcek kimsem yok yani kopuk akrabalar buda boyle yapinca sanki muhtacmisim gbi sinirim bozuluo . keskede gelmese yani kendim yaptm cocugu kendim dogururum :)Dertsiz basina dert mi ariyon niye gelmesini istiyorsun salla gitsin Dogumu bile haber verme dogurunca soyle .Inegin bakimsiz kalir diye demedik dersin
Sordum canım kullanabilirsin dedi. Inşallah bi problem olmaz.Canım ilaçların nerdeyse hepsinde hamilelerde kullanılmaz ya da hamileler doktora danışmadan kullanmasın yazıyor zaten. Kendi doktoruna gitmedin sanırım. Numarası varsa doktoruna bi danış istersen
kizlar dun bir postada ben çıldırdım.
bi kac kez kurtaj oldum ozamanlar kayinvalidem yanima gelmedi uzakti baktigi hayvanlar vardı ve inegi dogum yapcakti onu tercih etti (ilk inege tercih edilisim inek kadsr olamadim benim bebis dusuodu o doguruyordu daha degerliydi tabi:))
simdilerde yine inek dogum yapmak uzereymis bende dun sakayla karisik iyi bari benden once doguruyor cakismayiz anne dedim kinayeli. senden once dogursa nolcak senin zamanina en verimli zamani geliyor sut veriyor kim sagacak demesin mi bana iyice sinirlerm tepeme firladi. anne ben alinmam gelme sen inegi sağ dedim yok yok yinede gelirim napalim artik dedi sanki minnet ediyormjs gbi dunden beri icime dert oldu nasil sinir oluyorum. birde yün temizlemis bilmem ne cocuga dosek yatak yapcakmis bana yaptiklarini bile kullanmiyorum yorganlardan beyaz beyaz killar cikiyor ben cocuguma hic kullanmam. bide trip atiyor esime ben biseyini yapamicakmiyim ben kafama koydum yatagini yapcam olcu verin bana diye. daha igne almadi durumlarida yok cok gormuyorum da patladm sinirden valla buraya dokeyim icimi dedim
Ahh kızlar kıyamam size, kayınvalidelerin çoğu aynı sanırım. Artık onlardan gelecek düşünce yardım allahtan gelsin diyorum. Sinir bozmasalar oda yeter.Aynı model bende de var merak etme. İneği yok ama hiçbişeyi dr yok hayatta insan hiçbişey mi birikyirmez evlatlarım okucak evlencek diye. Ha bide günde 1 paket sigarası var. Eşim haftasonu gidelim dedi tmm ddm gittik haber vermeyelim dedi tmm ddm annesi kapıyı açar açmaz niye aramadan geldiniz de ben yün yıkamıştım da bilmem ne ddm gidelim bari annen yün yıkamış ddm yok işte ondan değil yıkamazdım da bilsem. Zaten 5 kuruşları yok maaşlarını da en sevdikleri oğluna veriyorlar kredisine benim düğünümde bile zırnıkları yok ayıp olmasın diye biz bilezik aldık onlar almış gibi taktılar. Şimdi de en küçük torunları geliyor sigara içeceğine 2 yelek bati örse razıyım. Zerre fikir düşünce görgü medeniyet yok. Eşim bu aileden nasıl olmuş bilmiyorum. Kendileri de zaten eşimle dalga geçiyor anne sen bunu nerden aldın falan diyorlar. Benim aileme o kadar zıtlar ki utanıyorum bazen hepsinden. Ayy bak benim de geçen haftaki bastırdığım sinirim aklıma geldi sen yazınca
Anladım canım çok geçmiş olsun belki hamilelikten sonra tamamen geçmesi için bi çözüm bulursunBurnumda damar catlamisti 2 sene once dr yakmisti.Sonra daha kötü oldu baska dr a gittim o da kremle durdururuz dikkat edeceksin dedi .Ama simdi kremi kullanamiyorum.
Benmde yarn kontrolum var 4 gozle bekliyorumm. Bakalm ne kadar olmuş miniklerimizGünaydın kızlar ..
Yarın güzel mi güzel bir prensesle buluşmam var
Zaman nasıl da geçiyor geçmiyor diyordum ama bir önceki kontrolun üstünden 3 hafta geçmiş bile
29.haftanin içine de girmişim az kaldı az
Çok merak ediyorum kaç kg oldu boyu vs nasıl Ee bir de her gittiğimde 4 boyutlu görüyoruz çok hoşuma gidiyor
Güzel haberler alacağımız bir gün olur inşallah
Ayy hadi bakalım çok heyecanlıBenmde yarn kontrolum var 4 gozle bekliyorumm. Bakalm ne kadar olmuş miniklerimiz
Valla aynı canım bizimkiler 5 6 kardeş eşimi bankamatik kartı olarak görüyor abileri annesi maşallah. Onlar çalışmıcak biz çalışcaz beslicez yüz versem. Ben birkaç kere kayınvalideme para bende oğlunda yok ben yönetiyorum kimse gelip para istemesin sakın yok Ddm. Herkes çalıştığını yesin söyle çocuklarına ddm. Sesi kesildi. Bebek doğunca da annemlerle akrabalarım görcek memleketime gitcem hakeden görür ddm çok isterseniz gelin sevin ddm allah bilir 100 liraya bilet alamazlar ama Sigaraya ayda 500 lira ohhhh.ne kadarda benziolar sigara harici bizdr dugunde bileziklerini kendimjz aldik onlar takti kendisi almis gbi. esimin abisine hayvan satarlar para yagdirirlar oluk oluk bize zirnik yok nie cunku benmki memurmus. ama soran yok dugun kredisi esya kredisi araba kredisi simdi bebis gelcek die arabai satip kredi kaptcaz satmayin diyorlar cok musrifmisiz. ayniymisiz valla cnm okadsr benziolarki annesine bu kadsr benzemese yuzu valla evlatlik derm bnde esime :)
Esin varken kimseye ihtiyaç duymazsin kafani takma .Eksiklikmis gibi dusunme .Mesela biz esimle anlastik gece o kalcak sadece .Cunku annem kalsa kvalidem de atlar hemen kalcam diye.ay zaten senin bu dedigini esimde dedi biliomusun tabi kinayeli bi sekilde "Bayilmiosun anneme zaten gelmesin diosun bunu dedi demi dert oldu" dedi. keske bunu deyip gelmese ama tamamen biz minnet ediomusuzcasina davranio durum bole ama napim gelcemmmm yinede deyisi yokmu gece ruyamdan cikmadi ya dertsz basima valla dert :) cokda kafaya takiorum hamilelikde herseyi benim annem babam yok kucuk yasta kaybetmisim annemi doguma gelcek kimsem yok yani kopuk akrabalar buda boyle yapinca sanki muhtacmisim gbi sinirim bozuluo . keskede gelmese yani kendim yaptm cocugu kendim dogururum :)
Insallah kuzuSordum canım kullanabilirsin dedi. Inşallah bi problem olmaz.
Ahh kızlar kıyamam size, kayınvalidelerin çoğu aynı sanırım. Artık onlardan gelecek düşünce yardım allahtan gelsin diyorum. Sinir bozmasalar oda yeter.
Anladım canım çok geçmiş olsun belki hamilelikten sonra tamamen geçmesi için bi çözüm bulursun
Canım benim çok üzüldüm başın sağolsun Allahim diğer bebeğini sana bağışlasın inşallah , lütfen içinde tutma konuş bizimle çok merak ediyoruz seni Rabbim bol sabırlar versin dayanma gücü versin sana inşallahAdaisyLove @Efsane anne @nevesta81 Afilim92
Arkadaşlar merhaba. Dualarınız ve destekleriniz için çok tesekkürler. Rabbim bu acıları size yaşatmasın inşallah.pazar günü bebeğimizin birini kaybettik. Diğer bebeğimiz hala küvezde ve durumu çok kritik, herkes keşke 27 haftayı bir doldursaydı diyor. Buraya girip yazı yazmak istemiyorum çünkü hepiniz annesiniz, sizin üzülüp bebeklerinizin etkileneceği hiçbirşeyi istemem. Size negatif etki vermek istemiyorum. Siz güzel şeylerden konuşun. Sevgiler size
Evet canm belkide ayni gun olur dogum:)Ayy hadi bakalım çok heyecanlı
Doğum zamanlarımız da yakınmış
aynnen cnm valla golge etmesinler baska sey istemem moduna grdik artikSordum canım kullanabilirsin dedi. Inşallah bi problem olmaz.
Ahh kızlar kıyamam size, kayınvalidelerin çoğu aynı sanırım. Artık onlardan gelecek düşünce yardım allahtan gelsin diyorum. Sinir bozmasalar oda yeter.
Anladım canım çok geçmiş olsun belki hamilelikten sonra tamamen geçmesi için bi çözüm bulursun
bnmki agzimi acip A desem aglio alinio sonra ben suclu oluom hc bisey diyemiom valla :)Valla aynı canım bizimkiler 5 6 kardeş eşimi bankamatik kartı olarak görüyor abileri annesi maşallah. Onlar çalışmıcak biz çalışcaz beslicez yüz versem. Ben birkaç kere kayınvalideme para bende oğlunda yok ben yönetiyorum kimse gelip para istemesin sakın yok Ddm. Herkes çalıştığını yesin söyle çocuklarına ddm. Sesi kesildi. Bebek doğunca da annemlerle akrabalarım görcek memleketime gitcem hakeden görür ddm çok isterseniz gelin sevin ddm allah bilir 100 liraya bilet alamazlar ama Sigaraya ayda 500 lira ohhhh.
Hadi bakalım benimki sezeryan olacağı için tarih aşağı yukarı belli haziran sonu temmuz başı:)Evet canm belkide ayni gun olur dogum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?