2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle yapıyorum cnm çok teşekkür ederim sende yat uyu dinlen cnm bende biraz uyumaya calisicam bugün doktor randevum var dinç olmam lazım.

Hayirli olsun canim. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin. Hosgeldin.

Ah canim cok uzuldum. Her gun aklimda oluyorsun. Hep sana dua ediyorum. Bawin sagolsun canim. Allah ikinci bebeginin acisini yasatmasin. İnsallah onu da kucagina alip evine goturursun. Allah size bagiwlasin.insallah.canim uzulme o bi melek. Allahin cennetinde. Sen bizi uzmuyorsun. Bir birimize destek olucaz tabikide.

Günaydın hayırlı sabahlar güzel anneler ...

Yorgunluktan ölüyorum 2gün iş yaptım belim kopuyo yatakta dönemiyorum bile ne önerirsiniz ?

Z Zelichka nasılsın ? Evde misin ben konuyu pek takip edemedim doktorlar ne diyor? İnşallah bu dönemi sağlıkla atlatırsınız duam sizinle

@laiyka inşallah bebeğin iyidir Allaha emanetsiniz sizde.

Gunaydin biz doktora gider teyzeleri dua edin .Off cok aciktim ama şekere bakilcak
Hadi hayırlısı olsun canım şeker yüklemesi mi olacak yoksa açlık tokluk şekerinin bakılacak

Kızlar Ben de bu aralar aşırı bir yorgunluk var uyuyup uyandım Ona rağmen hala Ayaklarım ağrıyor ne yapacağım bilmiyorum geçmeyecek mi acaba bugün kitap fuarına da gitmek istiyordum Oysa ki

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah. Sık dişini canım, Bende kalktım atıştırıyorum midem kazındı yemesem bulantı oluyo :/
Ben de 6 dan once uyandim aciktim diye .Oglus cok kotu vuruyor insallah usg de uyumaz.
Canim once doktorla goruscem o ne derse artik isteyecektir herhalde .Babamda seker var bunu duyunca kesin ister .

D dehaaa canım sonucun ne çıktı? Benim negatif çıktı yine de koruyucu iğne yaptılar, iğne 460 liraymış SGK bir kısmını karşıladı 60 lira verdik iğneye
Sonucta sorun yokmus yinede yaptr dediler ama hastane bir igne icin bide yats yaptirip yats parasida aliodu yaptrmadm baska yere yaptrcam

Canım ben bebek doğsun ilk kontrolünden sonra 40ı çıkmadan köyüme gideceğim. Sadece köyde evde kalırım bi müddet 4 ayı atlatana kadar hassas birde öptürmem onun dışında çok hassas davranmayı düşünmüyorum. 6 aylık bebekleriyle kampa giden var arkadaşlarım. Sen nasıl alıştırırsan öyle olıyor.

Sagol kuzum 1.kani verdim icecegi de ictim 1 saat sonra randevum. Insallah bebegim hareket eder .
Size de kolay gelsin dikkat et yorulma 15 dk ayaktaysan 5 dk otur dinlen

Günaydın kızlar inşallah gün güzel geçer hepimiz ve özellikle Z Zelichka için. Durumundan bizide haberdar et canım.
Ben dün ilk kez nst ye alındım çok erken olduğunu düşünüyorum ama demek ki ikiz olunca bu tarz durumlarda hep temkinli oluyorlar. Neyseki nst de birşey çıkmadı yani kasılma yada sancı yok dedi doktor.
Siz hiç girdiniz mi? Bizde kimseden duymadım sanırım .
Gece 2 de doktordan döndüm sersem gibiyim. O derece yorgunum ki evden 5. Kattan inil ekmek almaya üşendim az önce online yemeksepetinden simit söyledim. Kendimden utanıyorum resmen şımardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…