2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim görümcem portbebe gibi tamamen yatabilen bir baston kullanıyor canım

Cok teşekkür ederim canım.sen hastaneye yattığından beri üzülüyordum.doktor bugün alacak ama ne zaman bilmiyorum.2.doz sabah9da yapıldı.

Gunaydin biz doktora gider teyzeleri dua edin .Off cok aciktim ama şekere bakilcak
Hadi hayırlı haberlerle gel canım , eğer sabrede bilirsen bugünlük sıkıntı çekeceksin bir kaç saatlik yani ama edemezsen aynı işlem bir kaç güne yine tekrarlanacak bugün bitirmeye bak canım Allah güç kuvvet versin inşallah

Ben de 6 dan once uyandim aciktim diye .Oglus cok kotu vuruyor insallah usg de uyumaz.

Canim once doktorla goruscem o ne derse artik isteyecektir herhalde .Babamda seker var bunu duyunca kesin ister .
Şeker anadan geçiyor diye biliyorum canım ama yine de ailede birinde varsa mutlaka 75 Gr glukoz yapılacak

Allah kolaylık versin canım , ustaya da ikramlik vermek lazım şimdi arada çay molası öğlen yemek molası :) istersen öğleni dışardan soyle kendin yapmakla uğraşma

Bu bebeğimde girmedim canım ama ilk gebeliğimden hatırlıyorum 32.haftadan sonra giriliyordu galiba artı girmeden mutlaka çikolata ve ya tatlı meyve suyu falan içmek gerek ki bebek uyumuş olmasın ama bebeğin kalp sesiyle ben huzur buluyordum kendimi resmen yoga yapiyormuş gibi gevşemiş hissediyordum ağzım kulaklarımda gözlerim kapalı kalp atışı dinlemek çok zevkliydi :) sen şımarmayacaksın da kim şımaracak karnında dünyalara bedel mucizeler taşıyorsun maşallah istediğin kadar şımarmak nazlanmak hakkın

Nasılsın canım bebeğin nasıl her şey yolunda mı ?

Anladım canım aklımda olsun allahın izniyle bebeklerimiz zamanında gelsin inşallah

Z Zelichka cnm hayirli haberlerini bekliyoruz ins ciger ignesi yapilmis Allahin izniyle korkma, stress yapma ins sancin vs de olmaz, dualarimiz seninle...

laiyka siz de umarim iyisinizdir, meleginden gelecek hayirli haberleri bekliyoruz ins..

1 kiloya yakın ikisi de.insallah bir şey olmaz.
Canim Allah yardımcın olsun dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruz
Maşallah 30 haftalık olmuşsun canım belki dediğin gibi ikiz gebelik diye erken başlandı daha temkinli olmak için normalde 32.haftada başlanıyor 31 de alanlar da oluyor

Canımmm nasılsın ? Aklım hep sende bebeğin nasıl umarım iyisinizdir güzel haberlerini dört gözle bekliyorum

Dun eşim bana diyor ağustosta olucak dimi doğum diye bende ne ağustosu temmuz dediğimde yuzu bem beyaz kesildi bi cocuğa bakmak zorken inkinciye bu kadar az zaman kaldığnı duyduğunda kücük capli şok gecirdi ce daha hiç bir şey alamadık.

Kizlar kan tahlillerim yeni bitti .Yanlis hesaplamışlar saati :)
Hem dogum iznine cikma tarihimi hesaplattim hem de dogum seklini .Ilk normali dusunelim olmazsa sezeryana aliriz seni dedi .Sonra olmaz dedim durumu anlattim .Sukur anlayisla karşıladı sezeryanla aliriz hocam sen kafana takip stres yapma dedi .Cok sevindim.
Bebisimin de yuzunu gördük kuzum cok yorgundu acliktan hic hareket etmiyordu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…