2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sancim yok geceden beri.2 defa uyudum uyandım.kalp atışları şükür iyi.

2.doz iğneyi de yapmışlar canım Allah sağlıkla kavuştursun, çok iyi.

Kafama bişey takmıyorum cnm neden uyuyamadigimi hiç bilmiyorum sabah 5.30 da dalmışım uykuya 8.30 da kalktım işte ama hala gözlerim çok agriyor.
Canım içtiğin ilaçları içeriğini kontrol et istersen, ne bilim uykusuzluk yapan bir madde vardır belki.. Hastanedesin galiba, rutin kontroller için.

Allah senden razı olsun, ne kadar iyi birisin destek oluyorsunuz birbirinize. Bebeğin ve sen de iyisinizdir umarım.

Evet cnm hastanedeyim bugün kontrolüm var bakalim bebeğimiz nasıl ne kadar olmuş. Çok fazla bi ilaç kullanmıyorum cnm kan sulandırıcı igne hamilelik başından beri, birde böbreğimde kistler cıktı onun için ilaç kullanıyorum.

Böbreğinde kist derken canım.ne gibi belirtileri vardi

Hamilelikte oldu cnm ultrasonda doktor baktı o şekilde gördü 2 ay önce farkettik. 2 taneydi 5 olmuş ufak ufak kistler doğumdan sonra geçer dedi doktorum bol su iç birde tuvaletini tutma demisti.
Çok geçmiş olsun.benim sağ tarafım agriyor.bobrek tarafı.ondan sordum. Rabbim sağlık versin insallah cumlemize

Slm kızlar naslsınız ben iyiyim şükür ama biraz yürüyünce yada ayakta durunca sağ iç bacak kısmında bi ağrı oluyo üç parmak kadar bi alan ayakkabımı bile çıkartamıyorum
Ben seker yuklemesi yaptirdim .Leyla oldum resmen karnimi doyurduktan 1 saat sonra fenalastim acile gittim tekrardan .Eve yeni geldim.acaba magnezyum destegine ihtiyacin olabilir mi bana da verdi bugun dr bacak agrimdan dolayi.

Kızlar hastaneden çıktık biz bebeğim 40 cm olmuş kg da 1.700 olmuş bi masallahinizi aliriz. Doguma 8 haftamız var

Maşallah canım güzel güzel büyüsün

Afilim92 neden fenalaştın canım?

Bu arada benimde 10-12 arası gezen tansiyon, canımı sıkan bişey oldu 15 e fırladı az önce. Umarım böyle bişey yerleşmez sonra kademe kademe düştü 13,5 sonra 12,5
Şu an yemek pişiriyorum ne kadar yorulabilirim derken nabız da hala 125 altına düşmedi.
İnşallah yüksek tansiyon gibi bişey oluşmaz

Kızlar dogum yaptim ben
Bebekler kuvezde.iyi demis dr saglik durumlarina.narkozun etkisi geçmedi daha tam.nolur dua edin sag salim çıkalım .900 küsür doğmuş bebekler
Canim benim Allah bagislasin bebeklerini .Insallah kisa surede toparlanirsiniz .

Kızlar hastaneden çıktık biz bebeğim 40 cm olmuş kg da 1.700 olmuş bi masallahinizi aliriz. Doguma 8 haftamız var
Masallah minnaka .Ayy az kalmis :))
Canim tansiyonum düştü benim de .Yeni kendime geliyorum .Acliga dayanamadim .

Kızlar dogum yaptim ben
Bebekler kuvezde.iyi demis dr saglik durumlarina.narkozun etkisi geçmedi daha tam.nolur dua edin sag salim çıkalım .900 küsür doğmuş bebekler
Allah sağlıkla bebeklerle birlikte hastaneden çıkmayı nasip etsin inşş canım dualarımızdasın, hayırlı olsun yavruların ikisinide sağlıkla büyütürsün inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…