2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hastaneden çıktık biz bebeğim 40 cm olmuş kg da 1.700 olmuş bi masallahinizi aliriz. Doguma 8 haftamız var
Maşallah canım Rabbim nazarlardan korusun inşallah zamanı geldiğinde sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah

Kızlar dogum yaptim ben
Bebekler kuvezde.iyi demis dr saglik durumlarina.narkozun etkisi geçmedi daha tam.nolur dua edin sag salim çıkalım .900 küsür doğmuş bebekler
Allah şifa versin güç kuvvet versin canım çabuk ayaklan da bebeklerinle ilgilen inşallah , bebeklerine de Rabbim şifa versin sağlık sıhhat versin çabucak toparlansınlar inşallah

Beni merak eden, bebeğim ve benim için dua eden herkestan Allah razı olsun. Bebeğimde hiçbir ilerleme olmadığı gibi kötüleşme var. Bugün doktor yaşam şansı %2-3 dedi. İstanbul'a sevk etmek istiyoruz ama durumu çok kritik olduğu için durumu sabitlenmeden karşı hastane kabul etmiyor. Hergün dua ediyorum her geçen gün ağırlığı dahada fazla hissediliyor. Yaşayan evladıma ölenden daha çok üzülüyorum çocuğum ümitsizce yaŞam savaşı veriyor. Allah onunla beraber olsun, ona sağlıklı ömür versin inş Hersey sizin için güzel olsun

umudunuzu yitirmeyin cnm,dualara devam

Allahtan ümit kesilmez çok dua ediyoruz Rabbim duyuyo geri çevirmesin inşallah bebeğini sana bağışlasın birbirinize kan olun can olun inşallah elden gelen sadece dua etmek kendni üzme Rabbim size güç kuvvet versin geçsin gitsin bu günler

Inşallah sag salim alırsın kucağına.Allah bos bırakmasın kucaklarımızı

Canim allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin evladini bagislasin sana....

Ümidini kaybetme cnm ama tabi yaşadıklarını sadece tahmin edebiliriz. Allah ikinizede güç, kuvvet versin.

Kızlar dogum yaptim ben
Bebekler kuvezde.iyi demis dr saglik durumlarina.narkozun etkisi geçmedi daha tam.nolur dua edin sag salim çıkalım .900 küsür doğmuş bebekler
Canım Allah sağlık versin ikisinide sana bağışlasın inşallah. Iyi olmanıza çok sevindim. Dualarımızdasın her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…