- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #32.221
Dua etmekten başka elden birşey gelmiyor canım bizim hep akımızdasın Allah'ım evladını sana bağışlasın inşallah.Beni merak eden, bebeğim ve benim için dua eden herkestan Allah razı olsun. Bebeğimde hiçbir ilerleme olmadığı gibi kötüleşme var. Bugün doktor yaşam şansı %2-3 dedi. İstanbul'a sevk etmek istiyoruz ama durumu çok kritik olduğu için durumu sabitlenmeden karşı hastane kabul etmiyor. Hergün dua ediyorum her geçen gün ağırlığı dahada fazla hissediliyor. Yaşayan evladıma ölenden daha çok üzülüyorum çocuğum ümitsizce yaŞam savaşı veriyor. Allah onunla beraber olsun, ona sağlıklı ömür versin inş Hersey sizin için güzel olsun
Geçmiş olsun kuzum sağlıkla çıkarsınız umarım hastaneden, bebekler de bi an önce toparlar. Dualarımız sizinle.Kızlar dogum yaptim ben
Bebekler kuvezde.iyi demis dr saglik durumlarina.narkozun etkisi geçmedi daha tam.nolur dua edin sag salim çıkalım .900 küsür doğmuş bebekler
Inşallah toparlar canım, Allah yardımcınız olsun en çok da bebeğine yardımcı olsun güçlenip toparlansın. Dualarımız sizinle, hep aklımızdasınız.Beni merak eden, bebeğim ve benim için dua eden herkestan Allah razı olsun. Bebeğimde hiçbir ilerleme olmadığı gibi kötüleşme var. Bugün doktor yaşam şansı %2-3 dedi. İstanbul'a sevk etmek istiyoruz ama durumu çok kritik olduğu için durumu sabitlenmeden karşı hastane kabul etmiyor. Hergün dua ediyorum her geçen gün ağırlığı dahada fazla hissediliyor. Yaşayan evladıma ölenden daha çok üzülüyorum çocuğum ümitsizce yaŞam savaşı veriyor. Allah onunla beraber olsun, ona sağlıklı ömür versin inş Hersey sizin için güzel olsun
Canim ne desek boş .Acını ,endiseni hafifletemeyiz .Ancak dua edebiliriz .Rabbim merhametiyle muamele eder insallah bebeğini sana bagislar .O mucize gerçekleşir insallah .Allah dayanma gücü versin minicik bedenine .Beni merak eden, bebeğim ve benim için dua eden herkestan Allah razı olsun. Bebeğimde hiçbir ilerleme olmadığı gibi kötüleşme var. Bugün doktor yaşam şansı %2-3 dedi. İstanbul'a sevk etmek istiyoruz ama durumu çok kritik olduğu için durumu sabitlenmeden karşı hastane kabul etmiyor. Hergün dua ediyorum her geçen gün ağırlığı dahada fazla hissediliyor. Yaşayan evladıma ölenden daha çok üzülüyorum çocuğum ümitsizce yaŞam savaşı veriyor. Allah onunla beraber olsun, ona sağlıklı ömür versin inş Hersey sizin için güzel olsun
Allah'ım ne desem şimdi canım benim Allah'tan umut kesilmez Rabbim bu mübarek aylarda bunca anne adayının sesini duysun yavrunu sana bağışlasın inşallah dua etmekten başka elimizden hiç bir şey gelmiyor maalesef , Allah tez zamanda yüzünü güldürsün inşallahBeni merak eden, bebeğim ve benim için dua eden herkestan Allah razı olsun. Bebeğimde hiçbir ilerleme olmadığı gibi kötüleşme var. Bugün doktor yaşam şansı %2-3 dedi. İstanbul'a sevk etmek istiyoruz ama durumu çok kritik olduğu için durumu sabitlenmeden karşı hastane kabul etmiyor. Hergün dua ediyorum her geçen gün ağırlığı dahada fazla hissediliyor. Yaşayan evladıma ölenden daha çok üzülüyorum çocuğum ümitsizce yaŞam savaşı veriyor. Allah onunla beraber olsun, ona sağlıklı ömür versin inş Hersey sizin için güzel olsun
Dualarim seninle canin Allah yardimcin olsun insallah yasar bebisinBeni merak eden, bebeğim ve benim için dua eden herkestan Allah razı olsun. Bebeğimde hiçbir ilerleme olmadığı gibi kötüleşme var. Bugün doktor yaşam şansı %2-3 dedi. İstanbul'a sevk etmek istiyoruz ama durumu çok kritik olduğu için durumu sabitlenmeden karşı hastane kabul etmiyor. Hergün dua ediyorum her geçen gün ağırlığı dahada fazla hissediliyor. Yaşayan evladıma ölenden daha çok üzülüyorum çocuğum ümitsizce yaŞam savaşı veriyor. Allah onunla beraber olsun, ona sağlıklı ömür versin inş Hersey sizin için güzel olsun
Rabbim sağlıkla sıhhatle evinize gitmenizi nasip etsin Allahim.Kızlar dogum yaptim ben
Bebekler kuvezde.iyi demis dr saglik durumlarina.narkozun etkisi geçmedi daha tam.nolur dua edin sag salim çıkalım .900 küsür doğmuş bebekler
Canim benim rabbim sana guc kuvcet versin inşallah. Sınavlar karşısında o anki hayrı biz bilemeyiz ama rabbim ileriyi sonu herşeyi bilir.bu yasadiklarindada bir hayır vardır canım.umarim bebisinin gelişimi sağlıkla iyiye gider.hakkinizda en güzelini nasip etsin Allahim.Beni merak eden, bebeğim ve benim için dua eden herkestan Allah razı olsun. Bebeğimde hiçbir ilerleme olmadığı gibi kötüleşme var. Bugün doktor yaşam şansı %2-3 dedi. İstanbul'a sevk etmek istiyoruz ama durumu çok kritik olduğu için durumu sabitlenmeden karşı hastane kabul etmiyor. Hergün dua ediyorum her geçen gün ağırlığı dahada fazla hissediliyor. Yaşayan evladıma ölenden daha çok üzülüyorum çocuğum ümitsizce yaŞam savaşı veriyor. Allah onunla beraber olsun, ona sağlıklı ömür versin inş Hersey sizin için güzel olsun
Zaten acliga hic dayanamiyorum 6da acikip uyaniyorum ustune uzun saatler bekleyip surekli kan verince vucudum dayanmadi .Insallah sorun cikmaz da rahatlarim .Niye böyle oldun ki şeker yüklemesi mi çarptı?
Canım geçmiş olsun açlığın üzerine bide şeker yüklemesi ağır gelmiştir, bende kötü olmuştum. Tekrar yaşamazsın umarım.Zaten acliga hic dayanamiyorum 6da acikip uyaniyorum ustune uzun saatler bekleyip surekli kan verince vucudum dayanmadi .Insallah sorun cikmaz da rahatlarim .
Sagol kuzum. Aynen oyle oldu midem bulaniyor aklima geldikce .Normalde caydaki sekerden bile tiksinirim.Canım geçmiş olsun açlığın üzerine bide şeker yüklemesi ağır gelmiştir, bende kötü olmuştum. Tekrar yaşamazsın umarım.
Allah yardımcınız olsun canım maşallah kiloları çok iyiKızlar dogum yaptim ben
Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım tez zamanda.Kızlar dogum yaptim ben
Dualarımız seninle en kısa zamanda bebklerinle evine gitmek nasip olur inşallah canmKızlar dogum yaptim ben
Gozun aydin cnm ins bebislerinde sende iyi olun hemencik..Kızlar dogum yaptim ben
Allah büyük kuzum Rabbimin mucizesi yeter herşey ondan İnşallah Rabbim sana bağışlar dualarımız sizinle İnşallahBeni merak eden, bebeğim ve benim için dua eden herkestan Allah razı olsun. Bebeğimde hiçbir ilerleme olmadığı gibi kötüleşme var. Bugün doktor yaşam şansı %2-3 dedi. İstanbul'a sevk etmek istiyoruz ama durumu çok kritik olduğu için durumu sabitlenmeden karşı hastane kabul etmiyor. Hergün dua ediyorum her geçen gün ağırlığı dahada fazla hissediliyor. Yaşayan evladıma ölenden daha çok üzülüyorum çocuğum ümitsizce yaŞam savaşı veriyor. Allah onunla beraber olsun, ona sağlıklı ömür versin inş Hersey sizin için güzel olsun
Maşallah canımKızlar hastaneden çıktık biz bebeğim 40 cm olmuş kg da 1.700 olmuş bi masallahinizi aliriz. Doguma 8 haftamız var
Allahım evlatlarını sana bağışlasın canım iğneleri vuruldular inşallah güzelce gelişip sağlıkla çıkarsınız hastaneden ..Kızlar dogum yaptim ben
Canım Dualarimiz seninle Allahım yardimciniz olsun inşallah iyiye gider herseyBeni merak eden, bebeğim ve benim için dua eden herkestan Allah razı olsun. Bebeğimde hiçbir ilerleme olmadığı gibi kötüleşme var. Bugün doktor yaşam şansı %2-3 dedi. İstanbul'a sevk etmek istiyoruz ama durumu çok kritik olduğu için durumu sabitlenmeden karşı hastane kabul etmiyor. Hergün dua ediyorum her geçen gün ağırlığı dahada fazla hissediliyor. Yaşayan evladıma ölenden daha çok üzülüyorum çocuğum ümitsizce yaŞam savaşı veriyor. Allah onunla beraber olsun, ona sağlıklı ömür versin inş Hersey sizin için güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?