2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dua etmekten başka elden birşey gelmiyor canım bizim hep akımızdasın Allah'ım evladını sana bağışlasın inşallah.

Kızlar dogum yaptim ben
Bebekler kuvezde.iyi demis dr saglik durumlarina.narkozun etkisi geçmedi daha tam.nolur dua edin sag salim çıkalım .900 küsür doğmuş bebekler
Geçmiş olsun kuzum sağlıkla çıkarsınız umarım hastaneden, bebekler de bi an önce toparlar. Dualarımız sizinle.

Inşallah toparlar canım, Allah yardımcınız olsun en çok da bebeğine yardımcı olsun güçlenip toparlansın. Dualarımız sizinle, hep aklımızdasınız.

Canim ne desek boş .Acını ,endiseni hafifletemeyiz .Ancak dua edebiliriz .Rabbim merhametiyle muamele eder insallah bebeğini sana bagislar .O mucize gerçekleşir insallah .Allah dayanma gücü versin minicik bedenine .

Allah'ım ne desem şimdi canım benim Allah'tan umut kesilmez Rabbim bu mübarek aylarda bunca anne adayının sesini duysun yavrunu sana bağışlasın inşallah dua etmekten başka elimizden hiç bir şey gelmiyor maalesef , Allah tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah

Dualarim seninle canin Allah yardimcin olsun insallah yasar bebisin

Canim benim rabbim sana guc kuvcet versin inşallah. Sınavlar karşısında o anki hayrı biz bilemeyiz ama rabbim ileriyi sonu herşeyi bilir.bu yasadiklarindada bir hayır vardır canım.umarim bebisinin gelişimi sağlıkla iyiye gider.hakkinizda en güzelini nasip etsin Allahim.

Zaten acliga hic dayanamiyorum 6da acikip uyaniyorum ustune uzun saatler bekleyip surekli kan verince vucudum dayanmadi .Insallah sorun cikmaz da rahatlarim .
Canım geçmiş olsun açlığın üzerine bide şeker yüklemesi ağır gelmiştir, bende kötü olmuştum. Tekrar yaşamazsın umarım.

Canım geçmiş olsun açlığın üzerine bide şeker yüklemesi ağır gelmiştir, bende kötü olmuştum. Tekrar yaşamazsın umarım.
Sagol kuzum. Aynen oyle oldu midem bulaniyor aklima geldikce .Normalde caydaki sekerden bile tiksinirim.

Kızlar dogum yaptim ben
Bebekler kuvezde.iyi demis dr saglik durumlarina.narkozun etkisi geçmedi daha tam.nolur dua edin sag salim çıkalım .900 küsür doğmuş bebekler
Allah yardımcınız olsun canım maşallah kiloları çok iyi
İnşallah sağ salim çıkarsınız hastaneden
Rabbim bebislerini sana bağışlasın dualarimdasiniz..

Kızlar dogum yaptim ben
Gozun aydin cnm ins bebislerinde sende iyi olun hemencik..
laiyka cnm Allahtan umit kesilmez, bir anda bakarsin toparlamaya baslar ins olede olur,hakkinizda en hayirlisi ne ise o olsun duaciyiz sizlere...

Allah büyük kuzum Rabbimin mucizesi yeter herşey ondan İnşallah Rabbim sana bağışlar dualarımız sizinle İnşallah

Z Zelichka insallah en kısa zamanda kucağına alırsın canım iğne çok büyük avantajın oldu. Sen iyilesmene bak sütüne ihtiyaçları olcak. Haberdar et bizi mutlaka.
laiyka yüzdeler falan çok önemli değil canım dr bildiğini söyler ama çok farklı sonuçlar çıkar bol bol dua et minigin inşallah tutunur size...

Kızlar hastaneden çıktık biz bebeğim 40 cm olmuş kg da 1.700 olmuş bi masallahinizi aliriz. Doguma 8 haftamız var
Maşallah canım
Kızlar dogum yaptim ben
Allahım evlatlarını sana bağışlasın canım iğneleri vuruldular inşallah güzelce gelişip sağlıkla çıkarsınız hastaneden ..
Canım Dualarimiz seninle Allahım yardimciniz olsun inşallah iyiye gider hersey

Kızlar iki gündür çok fena çatı ağrım var ya temizlik yaptigimdan beri. Ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum merdiveni çıkmam yarım saat sürüyor. Neyseki dinlenirken tekmeler dışında ağrım yok yoksa çoktan acile gitmiştim...

fatma_sibel maşallah minigine tombul nasıl da büyümüş... 28+0 da benimki de 1250 idi ama haftasıyla uyumluydu kilosu... Şimdi kaç olmuştu acaba merak ediyorum. 2 kiloyu geçse rahatlicam biraz. Sen 28. Haftalarda ölçülmüş muydun hic? Belki o şekilde kiyaslayip tahmin edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…