2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben seker yuklemesi yaptirdim .Leyla oldum resmen karnimi doyurduktan 1 saat sonra fenalastim acile gittim tekrardan .Eve yeni geldim.acaba magnezyum destegine ihtiyacin olabilir mi bana da verdi bugun dr bacak agrimdan dolayi.
Magnezyumu kullanıyorum 2aydır falan dra sorucam baklm

laiyka cnm Allahtan ümit kesilmez eğer ol derse olur ınş hakkınızda en hayırlısı olsun aklım hep sizde dualarım sizinle

Z Zelichka cnm sende doğum yapmışsın Rabbim sıze bağışlasın ınş saglıkla sıhhatle evinize dönün allah yar ve yardımcınız olsun

laiyka canim Rabbim bebegine şifa versin. İnşallah düzelir Allah tan ümit kesilmez. Senin çok güzel bir kalbin var. Burda yazdiklarindan belli cok iyisin. Rabbim evladini sana bağışlasın

Teşekkür ederim cnm, ben 27. Haftada kontrole gitmistim o zaman 1 105 gr di bence seninkinin kilosu 28. Haftada iyi hemen hemen 2 kg yakindir seninki de cnm, zaten bu aylarda çabuk buyuyorlar. Kontrolün ne zaman senin ?

Şaka maka sabah uykularım hepten kaçtı yaa bu aylarda uykuszuluk normal mi acaba? 10 a kadar uyumayı özledim

Şaka maka sabah uykularım hepten kaçtı yaa bu aylarda uykuszuluk normal mi acaba? 10 a kadar uyumayı özledim
Evet son aylarda uykusuzluk problemi oluyor bebislerimiz bizi doğduktan sonra uykusuz kalmaya sık uyanmaya alistiriyor :)

Canım seni çok iyi anlıyorum iki hafta önce bana da oldu.üç gün çok kötüydü.paytak yürüyodum.sonra bir haftada azalarak bitti.senin de öyle olur canım.sonuç ta oradaki kemikler yumuşayıp birbirinden ayrılıyormuş

Teşekkür ederim cnm, ben 27. Haftada kontrole gitmistim o zaman 1 105 gr di bence seninkinin kilosu 28. Haftada iyi hemen hemen 2 kg yakindir seninki de cnm, zaten bu aylarda çabuk buyuyorlar. Kontrolün ne zaman senin ?
32+0 da yani 9 mayista gidicem bı daha. O zaman seninki civarıdır benimki de bir problem yoksa inşallah. Erken doğduğunda kuvozden çıkarmak için 2 kiloyu bekliyorlar diye biliyorum bir de kendi kendine nefes alabilmesi tabii. Allah herkese zamanında nasıp etsin.

Kızlar garıp bır agrım var kasıklarımda boyle bacaklarımın ıc tarafında rahme kadar nasıl agrıyor hanı çok kosarsınızda ağrır ya aynen öyle .. Telaş yapmak istemiyorum ama sızce neden olabılır

9 mayısa kadar seninki 2 kg olur cnm problem olmaz içini rahat tut, Benim şimdi 30 nisanda kontrolüm var doktor 1 hafta sonrasına çağırdı. O zamana kadar 1.900 olur diye düşünüyorum tahminim.

Kızlar dogum yaptim ben
Bebekler kuvezde.iyi demis dr saglik durumlarina.narkozun etkisi geçmedi daha tam.nolur dua edin sag salim çıkalım .900 küsür doğmuş bebekler

Allah sağ sağlim kucağına almak nasip etsin canım seninde ,cümlemizinde

Benim de aynı canım bişey yoktur inşallah. Bol bol dinlen mümkün oldukça ağrı veren hareketleri yapma.

Günaydın kızlar

Çok fazla okuyamadım umarım herkes iyidir

Bizde badana tam gaz devam bugün annemler gelmedi eşim var o duruyo ustanın yanında salonu bitirecek inşallah az kaldı dün çok yorulmuşum ayakta dolaşmaktan bugün oturmayı düşünüyorum inşallah bakalım

Herkese güzel bir pazar günü diliyorum

Ayakta kalma canım badana boya dedin mi kadın rengi seçer buraya bu renk oraya o renk diye komutları verir arada bir nasıl yapıldığına bakar o kadar gerisi erkeğin işi :) benim eşim yapacak boyayı beraber gidip hangi odaya hangi renk olcak onu seçicez ben boya kokusu pek solumak istemiyorum diye mutfakta falan otururum büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…