2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydin dün bebegimin dolabini aldksuan odasi olmicak bikac sene sonra park yataga sigmadigi zaman yapicaz suqn oyle dusunuyorum bizde ona uzun vadede kullanabilicegi bir yatak alalm dedk vivenseden bu modeli aldk ustelik 23 nisana özel bebek ve genc odalarinda indirim vardi. Normalde 5.000 altina nakliye ucreti var 90 lira ama 23 nisandan indiriminden dolayi oda yoktu

Gule gule kullanın canim .Bizim odamiz da 2 hafta sonra gelcek insallah

Herkese mutlu pazarlar kızlar
Gece lavaboya kalktım sonra bir sancı girdi kı oyle böyle değil çok korktum hem erken hem hiç bir şey hazır değil kendim de dahil gaz sancısıymış sanırım yarım saat kıvrandım ama şimdi iyiyim şükür gaz yapıcak bısey de yemedim ama üşütmüşüm sanırım Rabbim kimseye yaşatmasın valla çok korktum

Bende de oluyor zaman zaman. 2 tane doktora sordum. Korkulacak birşey olsa söylerlerdi. İnsan evham yapıyor. 1-2 gün sürüp sonra geçiyor benim. Dün gece yine vardı mesela bende. Ama yine de doktorunuza danışın isterseniz.

Kızlar bebek arabası ne aldinız ve nekadara aldiniz fikir verebilirmsnz bizde sira ona geldide.

casul cadillac air aldık canım , kuzenim kullanıyordu memnundu bende aldım gayet güzel,yeni çıkan modelleri daha şık hatta ben indirimde geçen yılın modelinden almışım..

Modelin tam adi ney canm birde fiyati
İnglesina Trilogy tam adı. Ben 2 sene oldu alalı. 3000 tl civarındaydı. Oğlumda çok rahat kullandım. Ve her yere götürdüm. Sapasağlam duruyor. Bizim gibi gezmeyi seven bir çiftseniz, pusette bebeğin rahatlığını düşünmek kaçınılmaz. Oğlum bu pusetin bağımlısı oldu hatta :) hala onda uyuyor bazen. Kardeşine verecek mi o da başka bir soru.. Bakalım.

Ay Allahım korusun vaktinden önce gelmesinler hepsi zamanında gelsin inşallah

Kızlar bebek arabası ne aldinız ve nekadara aldiniz fikir verebilirmsnz bizde sira ona geldide.
Bende bi kaç gündür onu araştırıyorum çok güzel model buldum pusetiyle beraber instgramda 799 tl diyor bakalım birde burdaki mağazalara bakarız fazla pahalıyada gerek yok bence.

Randevum 27 sınde çok sıddetlı olmadığı ıcın acıle suanlık gıtmedım arada agrıyor ama gecmezse gece yada yarın acıle gozukucem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…