2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben iki gecedir kıvranıyorum sancıdan kabızlık yaşıyorum sanırım o yapıyor gece boyunca inliyorum bazen sabah rahatlamış oluyorum gaz heralde oluyor ama bu sabahtan beri iyi değilim korktum erken doğum olmasın diye ama kabızlık büyük ihtimal

Kızlar ben casual cadillac air indirimden 1300 e aldım. Ama bu hafta e bebekte casual cadillac indirimde 1000 liraydı. Güzel bir araba bakabilirsiniz indirim devam ediyorsa.

Bol bol gün kurusu ve incir ye aç karnına bu seni rahatlatacaktır ...

Bol bol kayısı suyu içsen iyi gelir. Saf zeytinyağda beklemiş incirde faydalı. Üzüm kayısıda yiyebilirsin tabi birde bol su.

Benim on gündür var canım, doktor çok fazla yürüyüş yapma ayakta uzun süre kalma, yorulma ve magnezyumunu almaya devam et dedi

Bende bugün kızıma ilk kıyafetlarini alıp acılışı yaptım :))) çok güzel şeyler var şimdilik iki parça aldım ama iki haftaya tamamlarım para olsun yeter ki mothercare dan aldım valla fiyatınada hiç bakmadım ama pahalıymış capitol de eve gelince farkettim hamile olduğumu da anlamıyorlar bol giyiniyorum

Eklentiler

• A7635943-2C7C-436D-9AA1-A032F7F305B8.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 119
  • 43E95924-5370-4004-880E-B714787C8E56.webp
    24 KB · Görüntüleme: 111
Maşallah size canım :) aldıklarında çok güzel güle güle giysin bebeğin :)

Meraba kızlar.doktor son gittiğimiz kontrolde bebeğin hala ters olduğunu söyledi.ne bilim ya hayirlisiyla doner inşallah.
Canım onun için çok erken günde kaç defa dönüyor bebek yeri geniş henüz o yüzden onu kafana takma, benim bi ters oluyor bi düz hatta son bikaç gündür döndüğünü resmen hissediyorum

Allah yardımcın olsun cnm seninde kabızlıkta çok zor bende Bı sefer oldu hemoroıd çıktı hala duruyor

Meraba kızlar.doktor son gittiğimiz kontrolde bebeğin hala ters olduğunu söyledi.ne bilim ya hayirlisiyla doner inşallah.
Canım bence şuan için yönü önemli değil son haftalar önemli. Birde burda bi arkadaş vardı çocuğu son hafta dönmüş bi yöntem söylemişti, akşamları bi saat evde köpekleme yürümek dönmeye yardımcıydı sanırım öyle bişe hatırlıyorum ama kimdi bilemedim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…