2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet yine bana söylemişti sanirim.
Ama benimki yerinden okadar memnunlu hiç dönmuyo. Artık dönmezse başından geçenlerin dediklerini yapacağız.rabbim sağlıkla kucaklarimiza almamızı nasip etsin. Hayırlısı neyse o olsun

Aslında benim bebeğim 8 gün önden gittiği için 30 haftalık olduk biz bu doğumu etkiler mi emin olamadığımdan değiştirmedim :)
önden gitmesi bebeğin kilosunun boyunun iyi gittigini gösteriyor yine doğum tarihi için sat baz alınıyor

Merhaba hanımlar hepinize hayırlı pazarlar diliyorum
Magnezyuma bu haftalardami başlıyoruz benim pek kramplarim yoktu dün gece karnıma kramp girmesiyle uyandım onceki hamileliklerimdende hatırlayamadım magnezyum için geçmi kaldım acaba

Gule gule giysin minnos. Dun avmde gezinirken mothercaree girdim bi uzun kollu bodyye 99tlyi gorunce kosarak sadik yarim waikikiye gittim de kendime geldim.

Aslında benim bebeğim 8 gün önden gittiği için 30 haftalık olduk biz bu doğumu etkiler mi emin olamadığımdan değiştirmedim :)
Benim bebeğim gecen aylarda 1 hafta ondeydi .Su an tam uyumlu .Bir sure sonra normale dönüyor doğum tarihini etkilemiyor galiba .Dr a ozellikle sordum normal tarihi soyluyor.

Gule gule giysin minnos. Dun avmde gezinirken mothercaree girdim bi uzun kollu bodyye 99tlyi gorunce kosarak sadik yarim waikikiye gittim de kendime geldim.
Ben de bir cift çorabın 20 tl olduğunu gorunce ayni tepkiyi verip çıkmıştım. Uzun sureli kullanilacak seylerde paraya acimam ama boyle 3 5 ay gidecek seylere uçuk bedeller odemek bana gore değil.

Kizlar unibaby nin deterjanina baktim anti alerjik ama kokusu cok agir yumusaticisi da oyle .Dalinin yumusutacisina baktim o da kokuyor .Direk kokusuz ürün mu alsam bilemedim .Cunku islek bir caddede oturuyorum ve hijyenik olmadığı icin balkona çamaşır asmiyorum odada kurutuyorum .Iyi havalandiriyorum ancak o kokunun çamaşırda kalacağını düşünüyorum .

Aynen valla iki parça 220₺ tuttu banada çok geldi bi daha girermiyim bilmiyorum, eşim bişeler almadan çıkmaz avm den bende uyuzluğuna zorla aldım fiyatınada bakmadım amazçok güzeller. Ama waikikinin bebek ürünleri çok güzelmiş herkes öyle söylüyo, gereksiz yere kazınlanmaya değmez

Deterjana daha karar veremedim ama kesinlikle dalinin yumuşatıcısını alıcam ben bayılıyorum o kokuyo bizim ailenin daimi bebek kokusudur iki kere durulamada bi zararı olcağını sanmıyorum ama bilemedim

Ben ogluma mamas papas in mylo modelini kullanmistim 5 sene once cokta memnun kalmistim. Simdi yine mamas papas in ocarro sunu begendim indirimde 3100 e ana kucagiyla beraber ama yinede o kadar acilmasammi diyorum. Casual in modellerii internetten begendim ama yakindan bakmak istiyorum

Deterjana daha karar veremedim ama kesinlikle dalinin yumuşatıcısını alıcam ben bayılıyorum o kokuyo bizim ailenin daimi bebek kokusudur iki kere durulamada bi zararı olcağını sanmıyorum ama bilemedim
Galiba ilk etapta kokusuz bir urun tercih edecegim friendly olabilir .Biraz daha arastirayim .En azindan hastane cantami hazirlayayim artik .

Çok zor canım ya ben ameliyat olmuştum çok önceden kabızlığımda düzelmişti ama bu aralar çokta katı yedim hep dışarıdan mahvoldum resmen
Bı başladı mı devamı geliyor sanırım ya benim kabızlık problemim yok ama işte ınş sıkıntısız atlatırız bunları da Rabbim şifa versin

önden gitmesi bebeğin kilosunun boyunun iyi gittigini gösteriyor yine doğum tarihi için sat baz alınıyor

Benim bebeğim gecen aylarda 1 hafta ondeydi .Su an tam uyumlu .Bir sure sonra normale dönüyor doğum tarihini etkilemiyor galiba .Dr a ozellikle sordum normal tarihi soyluyor.

Oyy masaAllah cnm dogumu etkilermi benimde pek bilgim yok valla saglikla 1 hafta onde olmasi cok sorun degildir bence saglikla gelsinlerde yeterki
Önde gitmesi sorun değil doktorumda aynı şeyi söyledi kızlar iyi beslendiğini gösterir dedi ama benimki 10.haftalardan beri önde, erken döllenme olabilir mi sorusunu düşündürüyor o yüzden belki erken doğar ondan emin olamıyoruz çünkü :)

İyi akşamlar kızlar , herkes iyidir umarım..

Canım ben hacı şakir granül sabun kullandım 2 kez durulama ile hiç koku kalmadı bilgin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…