2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Iyiyim benbtoparlad

Cnm sağolasın biz iyiyiz şükür bugünü de atlattık. Bebekleri görmeme izin vermediler bugün.nasipse yarın 2de görücem.
Canim iyi olsunlar da insallah .Sonra bol bol hasret giderirsiniz .Canindan can olan parcani gorememek eminim cok zordur. Ama sonu guzel olacaksa her seye deger .Kendine dikkat et .

Canim iyi olsunlar da insallah .Sonra bol bol hasret giderirsiniz .Canindan can olan parcani gorememek eminim cok zordur. Ama sonu guzel olacaksa her seye deger .Kendine dikkat et .
Eşime onu diyorum ben de.anne oldum mu ben şimdi? görememek çok kötü.Allah sağlık versin insallah bir an önce toparlar ufaklıklar. Dün sesimi duyunca biri gözlerini açtı,diğeri nasıl iç çekti ağladı resmen.Allah yardımcımız olsun.

Oyy yerim ya Rabbim inşallah güç kuvvet versin saglıklı olsunlar da zaman çabuk geçiyor evinize saglıkla dönün inşallah

Ay kıyamam zor olmalı..Allah sağlık versin inşallah en kısa zamanda evinize hep beraber döndüğünüzde mutluluğunuz katlanır.

Bende laiyka 'yı merak ediyorum. Allah'ım inşallah bebeğine bir an önce sağlık versin. Allah'tan ümit kesilmez inşallah iyiye gider durumu

Ay kıyamam yaa inşş en kıse zamanda kavuşup evinize geçersiniz

laiyka da iyidir inşallah bebeği ile sağ sağlim evine döner, Allah şifa versin

İyi akşamlar kızlar , herkes iyidir umarım..

Canım ben hacı şakir granül sabun kullandım 2 kez durulama ile hiç koku kalmadı bilgin olsun.
Annemlerde hep sabun kullanırmış bizde ama leke konusunda nasıl acaba çıkarıyor mudur elde çitilemek istamiyorum uğraşmak zor

Kıyamam size sende laiyka da aklımda sürekli rabbim yavrularinizi sizlere bagislasin inşallah

Meraba kızlar.doktor son gittiğimiz kontrolde bebeğin hala ters olduğunu söyledi.ne bilim ya hayirlisiyla doner inşallah.
Benimkide tersti 2 hafta önce. Haftaya tekrar gideceğim bakalım ne diyecek. Neden ters bu çocuklar anlamıyorum ki bana doktorum normal dedi döner dedi bilmiyorum artk

Başlarda yumuşatıcı tavsiye etmiyorlar cnm ne kdr az kimyasal o kadar iyi. İlerde alerjik bünye olmasın diyeymiş. Ben sabun tozu aldım hacışakir çok az koydum yıkarken ama mis gibi de kokmadı hatta kokmadı. Bir süre sonra ama sıvıya geçerim.

Annemlerde hep sabun kullanırmış bizde ama leke konusunda nasıl acaba çıkarıyor mudur elde çitilemek istamiyorum uğraşmak zor

Zaten ilk 6 ay leke olacağını sanmıyorum. Ek gıdalara geçince önlük de olsa lekeler başlar onda da artık bir gece önceden suya basarım, yani ben öyle yaparım başka bir çözüm bulana kadar. Daha sonra yavaştan dalin gibi biraz daha kokulu leke çıkaran sabunlara geçerim ki ileride deterjan alerjisi oluşmasın. Yani biraz mikroba alıştırmak gibi bir şey. Ama ilk zamanlar granül sabun kullanıcam

İyi olmanıza sevindim canim ama böyle düşünme lütfen, bak hepimiz anneyiz ama bebeğimizi göremiyoruz, daha doğmadılar. Biliyorum seninki çok zor doğdu ama doyamadın ama güçlü ol olumsuz düşünme, arada da olsa görebiliyorsun şükret. Senin yavrularında bizimkiler gibi görmeden büyüyor ki önemli olan büyümesi sağlığına kavuşması. Sağlıkla hastaneden çıkınca hasret giderirsiniz :)

kızlar otururken doğurcak gibi olan varmı ya o derece sıkışıyorum patlıcak gibi karnım kasıklarım aşırı gergin

Evett tabiki anne oldun. Hatta bak yavrularin sesinden bile seni tanimis. İnsallah tez zamanda bu zorluklari asip evinize 4 kisi olarak donersiniz.

kızlar otururken doğurcak gibi olan varmı ya o derece sıkışıyorum patlıcak gibi karnım kasıklarım aşırı gergin
Ben o şekilim canım nedeni ne bilmiyorum ama karnımda davul gibi semsert oluyot sanki damar patlayacak bebek ordan çıkacak gibi acaba oralara baskı mı yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…