2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam arkadaşlar birşey sormak istiyorum genel olarak.aslında kafam karıştı birşey danışmak istiyorum.ben küçük bir şehirde yaşıyorum 6 aydır özele gidiyordum çikolata kistim için baya şeyler denedik nisanda artık salmıştım kendi halima kendiliğimden hamile kaldım.sorum şu ben şimdi yine özele gidiyorum malum özelde doğum ücretleri bizim burda normal doğum 750 sezeryan 1500.ama duyduğuma göre özel para almak için sezeryan yapıyormuş.kafam karıştı devlette mi bundan sonra kontrollerimi yaptırsam.bana fikir verin lütfen.benim kendi doktorum çikolata kisti olduğu için bana taa en baştan beri sezeryan diyordu.ben ilk çocuğumunormal yapmıştım

Tek elle açılıp kapanabiliyor cnm biraz ağır ama sen bu markanın daha hafifini araştır istersen cnm. Istanbul da oturuyorsan sarachaneden araba modeli bakabilirsin cnm arkadaşım ordan kraftin arabasını 670 tl ye almıştı çift yonluydu sanirim.

Olgun duruyorum yok
Deliye vuruyorum yok
Üzülüyorum yok
Sinirleniyorum yok
Korkuyorum yok
Destek alıyorum topiklerde yok
Eğleniyorum yok
Sallamıyorum yok
Ağlıyorum yok
Kafayı yiyorum yok
Oyalanıyorumyok
Gidiyorum

Dün gördüm bebeklerimi şükür iyiler.taburcu oldums bugün götürmedi eşim sıkıntı olmasın die. Simdi yanlarında Allah yardımcımız olsun.nasip olursa yarın tekrar göreceğim.
Masallah kuzulara en kisa zamanda toparlayip eve birlikte donersiniz insallah

Cnm eksikler hiç bitmez al al bitmez hele kiz çocuğu ise, benimde lazım olcak şeyler eksik banyo küveti bakım çantası v.s ama sıkıntı yapmıyorum cnm hal olur onlar. Arabaya gelince bizde beğendik arabayı hemde geniş bi araba tek sıkıntısı biraz ağır ama olsun yapicak bisey yok. :)

Canım bence düzenli olarak devlette takip olup arada bir özele gidebilirsin doğuma yakın da duruma göre memnuniyetine göre nerde doğum yapmak istediğine karar verebilirsin

Kızlar Ateş'im bugün ciğerlerinden kanama geçirmiş.tedaviye olumlu tepki verdi demis dr ama içim hiç rahat değil.Bize dua eder misiniz bir etkisi olmasın bebeğime

Dualarımız sizinle. Doktorlar olumlu konuşuyorsa olumlu düşünmek lazım. Zor biliyorum. Ama yoğun bakımda çalışan doktorların nasıl bebeklere baktıklarını, her şeyleriyle nasıl ilgilendiklerini gördüm. Bence için rahat olsun. Minik bunları da atlatır Allahı'n izniyle.

Kızlar gece deprem oldu beşik gibi sallandık dua edin tekrarı olmasın eşim asker genelde yalnız kalıyorum fazla korkmamaya çalışıyorum ama aklıma geliyor sürekli
Canim benim cok geçmiş olsun korkmamaya çalış geçen hafta da burda oldu sallandık biraz korktum ama unutmaya çalıştım
Bir daha olmaz inşallah yakınında kimse yok mu yanında kalsın

Canım bence düzenli olarak devlette takip olup arada bir özele gidebilirsin doğuma yakın da duruma göre memnuniyetine göre nerde doğum yapmak istediğine karar verebilirsin
ama şöyle bir durum varmış gebeliğinde kim takip ettiyse doğumunu o yaptırıyormuş.diğer doktorlar ilgilenmiyor diyorlar bir rivayete göre

kızlar bi sorum olacak yardımcı olun bana. bi pijama takımı var alt üst olanında m beden oluyor şuan bana.ve alt üst olanı doğumdan sonra kullanıcam için m yeterli die düşündüm.fakat aynı ürünün elbise geceliğinde l beden kalmış. bunu doğumdan önce ve sonra hastanede giyicem için yani en kilolu halimle giyicem için l almam mantıklı olurmu sizce?

Ben 1 beden buyuk aldim rahat rahat giyerim diye .Vucuduma yapışmasın .

Kızlar okulda ayağımı burktum düz yolda spor ayakkabiyla .Aklim cıktı yine kirdim diye .Neyse ki bir sey olmadi .Ama o an fevri davrandığım için kalcam zorlandi .Cok kotu kramplar giriyor .Gecen sene 19 mayista kırmıştım. Bu sefer resmen nazar değdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…