2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dün gördüm bebeklerimi şükür iyiler.taburcu oldums bugün götürmedi eşim sıkıntı olmasın die. Simdi yanlarında Allah yardımcımız olsun.nasip olursa yarın tekrar göreceğim.
allahim insallah kuzularinida alip eve geldigin gunleride tez zamanda gostersin canm benim allaha emanet olun

Amin canim sagol,panik etme canim Allah nasib kismet eylesin insallah alirsin. Ya ben ilk kizimin alis verisini 34 haftalik iken etmistim. Allah saglikla kucagina almayi nasib etsin. Kalani hikaye.)))

Bakarım canım çok saol ya hem bebek rahat etsın hem hafıf olsun derken şaşırdım kaldım :)

Aman canım dikkat et kendine oku bol bol

Çikolata kistiniz gecınce mı hamıle kaldınız geçmeden mi hamile kaldınız

Kızlar Ateş'im bugün ciğerlerinden kanama geçirmiş.tedaviye olumlu tepki verdi demis dr ama içim hiç rahat değil.Bize dua eder misiniz bir etkisi olmasın bebeğime
Etmezmiyiz Allahım acıl şifalar versin Rabbim en kısa zamanda sapasağlam eve donmenizi nasıp etsın

Ah canim gecmis olsun. Cok dikkat et. Ben biraz kendimi zorlayinca belim bi agriyor ki yuruyemiyorum. Aksiyorum.

Kizlar bel agriniz varmi. Ya bazen aksiyorum yururken. Dogru duzgun yiruyemiyorum. Bir de bebeklerin hareketi disardan seyr ediyormusunuz.? Bazen birilerinin yaninda hareket ediyor. Kpederin yaninda zor gizliyorum sezer diye utaniyorum))).

Ah canim gecmis olsun. Cok dikkat et. Ben biraz kendimi zorlayinca belim bi agriyor ki yuruyemiyorum. Aksiyorum.
Sagol canim .Benim 2 3 aydir suregelen bir kalca agrim var batma seklinde .Zaman zaman cok siddetleniyor .Simdi ayagim burkulurken zorlayinca yine batmalar basladi .Eve gelince egilip ayakkabimi cikaramadim .

Kizlar bel agriniz varmi. Ya bazen aksiyorum yururken. Dogru duzgun yiruyemiyorum. Bir de bebeklerin hareketi disardan seyr ediyormusunuz.? Bazen birilerinin yaninda hareket ediyor. Kpederin yaninda zor gizliyorum sezer diye utaniyorum))).
Canim 3-4 güne kadar ağrım yoktu ama artık var bel bacak kasik agrilarim var bugün doktor normal dedi hastaneden çıkınca eksikleri almak için dolaştım şimdi yuruyemiyorum heryerim agriyor
Ben hareket edince eşime göstermek istiyorum o bakınca hareket etmiyor ama tabi dışarıdan görülebiliyor

Cnm rabbim saglicakla eve gectiginiz gunleri gostersin, hemen duzelsin ates melegide, sutunu mutlaka kisa aralarla sag canim kesilmesin sagdikca cogalir
Kızlar Ateş'im bugün ciğerlerinden kanama geçirmiş.tedaviye olumlu tepki verdi demis dr ama içim hiç rahat değil.Bize dua eder misiniz bir etkisi olmasın bebeğime

Afilim92 gecmis olsun cnm, nazara meyilli bir bunyen var sanirim cnm bende oyleyim,yildizin dusuk diyorlar, sende bol bol oku evden cikmadan kendini hamilelere 2 kat nazar degermis birde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…