2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sen şartlama kendini rahat ol yine, inşallah vaktinde sağlıkla gelsin kuzular. Bende birazdan gidip doğum raporumu yazdıracağım. Hastane çantasına perşembe başlarım bende.
Saol cnm biliyorum ama işte insan görene kadar rahat edemiyor. Neyseki ikisinide iyi gördü doktor. Suları, rahim ağzıda iyi. Biraz ufak benimkiler 1250 biri diğer 1350 ama olabilir dedi doktor. Pazartesi kan uyuşmazlığı iğnesi ve kan sayımı için hastaneye gidicem onun haricinde gene fazla hareket etme dedi.

Iyihaftalar kızlar ben daha bebegime alış veriş yapmadım çevredekiler de erken diyor ama ben kasık ağrısından zor yürüyorum artık aliyim diyorum siz ne dersiniz?
bence almalisin. Bende senin gibiyim suam kasiklarim cok agriyo yuremiyorum. Ama ben cinsiyeti belli olunca almaya baslamistim. şimdi iyi ki de almisim diyorum çünkü şimdi öyle dolaşamam. Ufak tefek eksikler kaldi. Daha fazla ağırlaşmadan almaya başla canım

Afilim92 gecmis olsun cnm, nazara meyilli bir bunyen var sanirim cnm bende oyleyim,yildizin dusuk diyorlar, sende bol bol oku evden cikmadan kendini hamilelere 2 kat nazar degermis birde..
Sagol canim .Mavi spor giymistim 3 kisi ayakkabin ne guzel dedi ben küt burktum .Insanlar ne kadar inceliyor ya ben kimsenin giyim kusamina bakmam bile.

Ben de 32 de ayrılacağım belki de daha erken .Arkadasim 5 hafta çalışabilir raporu aldi 1 2 hafta sonra pisman oldu erken cikmak istedi ama alamadi yeniden rapor .
Benim doktorum 32 de gel rapor yazalım dedi peki çalışamayacağımı karar verirsem nasıl olacak diye sordum tekrar gelirsin raporu bozarız dedi :) nasıl oluyor bilmiyorum ama değiştirilebiliyor demek ki

ama şöyle bir durum varmış gebeliğinde kim takip ettiyse doğumunu o yaptırıyormuş.diğer doktorlar ilgilenmiyor diyorlar bir rivayete göre

Arada bir özele gitmekteki amaç o zaten. Bu şekilde özeldeki doktorunda da kaydın olacak. Ben düzenli olarak devlette takip oluyorum ama özelde de arada bir gittiğim bir doktorum var. Doğumu devlette yapmayı düşünüyorum ama bi aksilik olur doğumum doktorumun olmadığı zamana denk gelir vs o zaman özeldeki doktora gidecem beni hiç tanımayan birilerinin eline düşmemek için.

Kızlar inanılmaz yoruluyorum. Çalışmıyorum tamam ama ailemin yanına gittim şehir dışına 15 gün kadar kaldım, alışverişdi oydu buydu yoldu derken yordu. Geldim 3 gün sonra şehir dışından bi arkadaşım ve eşi geldi. Bebek doğduktan sonra gelemeyiz deyip yıllık izinlerinde geldiler, 5 gün onlarla ilgilendim. Onlar gitti 2 gün sonea kayınvalidem ve görümcemlerim geldi. 12 gün kadar kayınvalidem kaldı. O gitti tam dinleneyim dedim. Şimdi 1 mayıs tatil diye haftasonu annemler ve kardeşim eşi vs. gelmek istiyor. Misafiri çok severim, üst üste olduğuna mıdır hamilelikten midir tam emin değilim ağır geldi. İster istemez yemekti temizlikti ayakta kalıyorum sürekli.

Ooo canim masallah allah gelensiz gidensiz etmesinde gelen ayaginimi surumuss pesi pesine gelmis hepsi

Ay canım maşallah diyelim misafir iyidir berekettir bende çok severim, geçen banada 30 kişi geldi aynı gün kuzenler annem yardım etti ama insan ayakta kalmaktan yoruluyo. Gelenlerde bişeler yapsın arada yatmasınlar :))) zaten misafir gelince insan yoruluyo bide hamilesin iki kat yorulmuşsundr neyseki annenler fazla bişe yaptırmazlar dikkat et kendine

Sagol canim .Benim 2 3 aydir suregelen bir kalca agrim var batma seklinde .Zaman zaman cok siddetleniyor .Simdi ayagim burkulurken zorlayinca yine batmalar basladi .Eve gelince egilip ayakkabimi cikaramadim .
Ya kalca bel agrisi hep oluyor bende. Biraz zorlayinca dha beter oluyor. Aman yuruyemiyorum. Oturamiyorum. Uzaninca bir saat falan geciyor. Birde kizim surekli kucagima cikmak istiyor. Bazen iwte oyun oynayarak kafasini karistirsam da bazen mecburen kucagima almak zorunda kaliyorum. O zaman cok agriyor belim.

Duyuyormu ne kizim haraketbedince ben de hep babasina gostermek istiyorum. Hemen susuyo yaramaz kiz))))
U ne

Ooo canim masallah allah gelensiz gidensiz etmesinde gelen ayaginimi surumuss pesi pesine gelmis hepsi

Amin kızlar allah gelensiz gidensiz bırakmasın zaten misafiri çok severim.
Şehir dışında olunca hem yatılı hem uzun sürüyor misafirlikler hamilelikle birleşince insan yoruluyor haliyle.
Annemler gelince bişey yaptırmaz ama onlar gelmeden yine bi temizlik yemek yapmam lazım yavaş yavaş yaparım artık cumaya kadar :)

Allah kolaylik versin canim iki gun once bizde koyde bebek gormesi yaptik kv yapti. Kizima daha yas yarim ama koca tarafim hic gormedi))) onun icin konum konsu geldi iste cok is yapmasam da tum gunu ayak uste cok yoruldum. Ve her kes gittikden sonra yine de bi suru is kaldi. Sabah her kes ise gitti evde yavas yavas bi suru temizlik. Hayladadevam ediyor. Her gun az az yapiyorum

Kizlar bulantisi kusmasi geri gelen var mi? Son 1-2 haftadir durumlar fena bende. Bugun gene ofiste rezil oldum apar topar isten ciktim.

Kizlar bulantisi kusmasi geri gelen var mi? Son 1-2 haftadir durumlar fena bende. Bugun gene ofiste rezil oldum apar topar isten ciktim.
Ya midem yaniyor hep benim. Ne yersem yaniyorum. Nasil bas etsem. İlk hamilelikde bikmistim zaten hic gitmez saniyordum. Dogumdan hemen sonra yok oldu simdi yine basladi bir ay . Bazen bulantim oluyor. Tabi her seyden tiksinmede cabasi.

Evet canım misafir ne yazık ki yorucu oluyor öncesi sonrası bitmiyor.
Gerçi ben kayınvalidem burdayken 10 gün hiç oturamadım desem yeridir, şimdi diğer misafirler günü birlikler, annemlerin gelmesi vs çok kolay geliyor bana :)

Ya midem yaniyor hep benim. Ne yersem yaniyorum. Nasil bas etsem. İlk hamilelikde bikmistim zaten hic gitmez saniyordum. Dogumdan hemen sonra yok oldu simdi yine basladi bir ay . Bazen bulantim oluyor. Tabi her seyden tiksinmede cabasi.
Ah bu bebisler neler ediyo. Zaten 5aylik olana kadar elden ayaktan dustum bulanti kusma yuzunden. Ne guzel bitti diyodum 7aylikta tekrar basladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…