- 3 Haziran 2009
- 1.800
- 1.527
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #32.581
Baş etme yöntemi bulursan benide bilgilendir canım uykumdan uyandırıyor beni mide yanması rennie şurup içiyorum ama etki etmiyor artık o da. Ne yicemi bilmiyorum artık soğuk su içiyorum o iyi geliyor normal su içince midem bulanıyor bu seferYa midem yaniyor hep benim. Ne yersem yaniyorum. Nasil bas etsem. İlk hamilelikde bikmistim zaten hic gitmez saniyordum. Dogumdan hemen sonra yok oldu simdi yine basladi bir ay . Bazen bulantim oluyor. Tabi her seyden tiksinmede cabasi.
Evet biraz ağır ama ici beşik gibi rahat geniş bir de biz de çok beğenmistik , evet aynen canim alinacaklar hiç bitmez :)Cnm eksikler hiç bitmez al al bitmez hele kiz çocuğu ise,benimde lazım olcak şeyler eksik banyo küveti bakım çantası v.s ama sıkıntı yapmıyorum cnm hal olur onlar. Arabaya gelince bizde beğendik arabayı hemde geniş bi araba tek sıkıntısı biraz ağır ama olsun yapicak bisey yok. :)
Ben ben ben dün gece ne var ne yok çıkardım bu sabahta aynı midem çok kötüydüKizlar bulantisi kusmasi geri gelen var mi? Son 1-2 haftadir durumlar fena bende. Bugun gene ofiste rezil oldum apar topar isten ciktim.
Mide yanması bendede felaket aç tok farketmiyo hep yanıyo nasıl saçlı bebek olcak bunlar :)))Baş etme yöntemi bulursan benide bilgilendir canım uykumdan uyandırıyor beni mide yanması rennie şurup içiyorum ama etki etmiyor artık o da. Ne yicemi bilmiyorum artık soğuk su içiyorum o iyi geliyor normal su içince midem bulanıyor bu sefer
Allahimmm oglunu size bagislasin insallah canim sanaa bolll dua edioruz ...Beni düşünen soran dua eden herkese teşekkürler. Bebeğim hala solunum cihazına bağlı, makina soluk veriyor. Günde 1 ml anne sütü vermeye başladılar. İstanbul'a sevk için durumunu uygun bulmuyorlar. Beklemedeyiz, dua ediyorum. Neyseki hastane bebeğim küçük diye birde diğer bebeğimi kaybettiğm için heralde günde 2 kez alıyor beni ve konuşuyorum dokunuyorum ona. İlk başlarda ağlamaktan konuşamıyordum eşim cenaze işlemlerini halletti geldi daha güçlü hissettim şimdi daha güçlü konuşuyorum oğlumla. Dokunmak bile çok güzel keşke solunum cihazından ayrılsada kucağıma alsam.
Beni düşünen soran dua eden herkese teşekkürler. Bebeğim hala solunum cihazına bağlı, makina soluk veriyor. Günde 1 ml anne sütü vermeye başladılar. İstanbul'a sevk için durumunu uygun bulmuyorlar. Beklemedeyiz, dua ediyorum. Neyseki hastane bebeğim küçük diye birde diğer bebeğimi kaybettiğm için heralde günde 2 kez alıyor beni ve konuşuyorum dokunuyorum ona. İlk başlarda ağlamaktan konuşamıyordum eşim cenaze işlemlerini halletti geldi daha güçlü hissettim şimdi daha güçlü konuşuyorum oğlumla. Dokunmak bile çok güzel keşke solunum cihazından ayrılsada kucağıma alsam.
O günlerde gelecektir canım merak etme, solunum cihazından ayrılıp kucağında evine götüreceksin oğlunu hayırlısıyla.Beni düşünen soran dua eden herkese teşekkürler. Bebeğim hala solunum cihazına bağlı, makina soluk veriyor. Günde 1 ml anne sütü vermeye başladılar. İstanbul'a sevk için durumunu uygun bulmuyorlar. Beklemedeyiz, dua ediyorum. Neyseki hastane bebeğim küçük diye birde diğer bebeğimi kaybettiğm için heralde günde 2 kez alıyor beni ve konuşuyorum dokunuyorum ona. İlk başlarda ağlamaktan konuşamıyordum eşim cenaze işlemlerini halletti geldi daha güçlü hissettim şimdi daha güçlü konuşuyorum oğlumla. Dokunmak bile çok güzel keşke solunum cihazından ayrılsada kucağıma alsam.
Canım rabbim tez zamanda sağlıkla toparlanmasını nasip etsin yavrunun. DualarımızdasınBeni düşünen soran dua eden herkese teşekkürler. Bebeğim hala solunum cihazına bağlı, makina soluk veriyor. Günde 1 ml anne sütü vermeye başladılar. İstanbul'a sevk için durumunu uygun bulmuyorlar. Beklemedeyiz, dua ediyorum. Neyseki hastane bebeğim küçük diye birde diğer bebeğimi kaybettiğm için heralde günde 2 kez alıyor beni ve konuşuyorum dokunuyorum ona. İlk başlarda ağlamaktan konuşamıyordum eşim cenaze işlemlerini halletti geldi daha güçlü hissettim şimdi daha güçlü konuşuyorum oğlumla. Dokunmak bile çok güzel keşke solunum cihazından ayrılsada kucağıma alsam.
Canim benim Rabbim evladını sana bagislasin inşallah tez zamanda kucağına aldığın günleri de göreceksinBeni düşünen soran dua eden herkese teşekkürler. Bebeğim hala solunum cihazına bağlı, makina soluk veriyor. Günde 1 ml anne sütü vermeye başladılar. İstanbul'a sevk için durumunu uygun bulmuyorlar. Beklemedeyiz, dua ediyorum. Neyseki hastane bebeğim küçük diye birde diğer bebeğimi kaybettiğm için heralde günde 2 kez alıyor beni ve konuşuyorum dokunuyorum ona. İlk başlarda ağlamaktan konuşamıyordum eşim cenaze işlemlerini halletti geldi daha güçlü hissettim şimdi daha güçlü konuşuyorum oğlumla. Dokunmak bile çok güzel keşke solunum cihazından ayrılsada kucağıma alsam.
Rabbim sana ve bebeğine güç kuvvet versin ins. Bir an önce bebeğini kucağına alırsın ve mutlu mutlu evinize dönersiniz cnm.Beni düşünen soran dua eden herkese teşekkürler. Bebeğim hala solunum cihazına bağlı, makina soluk veriyor. Günde 1 ml anne sütü vermeye başladılar. İstanbul'a sevk için durumunu uygun bulmuyorlar. Beklemedeyiz, dua ediyorum. Neyseki hastane bebeğim küçük diye birde diğer bebeğimi kaybettiğm için heralde günde 2 kez alıyor beni ve konuşuyorum dokunuyorum ona. İlk başlarda ağlamaktan konuşamıyordum eşim cenaze işlemlerini halletti geldi daha güçlü hissettim şimdi daha güçlü konuşuyorum oğlumla. Dokunmak bile çok güzel keşke solunum cihazından ayrılsada kucağıma alsam.
Beni düşünen soran dua eden herkese teşekkürler. Bebeğim hala solunum cihazına bağlı, makina soluk veriyor. Günde 1 ml anne sütü vermeye başladılar. İstanbul'a sevk için durumunu uygun bulmuyorlar. Beklemedeyiz, dua ediyorum. Neyseki hastane bebeğim küçük diye birde diğer bebeğimi kaybettiğm için heralde günde 2 kez alıyor beni ve konuşuyorum dokunuyorum ona. İlk başlarda ağlamaktan konuşamıyordum eşim cenaze işlemlerini halletti geldi daha güçlü hissettim şimdi daha güçlü konuşuyorum oğlumla. Dokunmak bile çok güzel keşke solunum cihazından ayrılsada kucağıma alsam.
Allah'ım tez zamanda kavuştursun sizi , inşallah en kısa zamanda aslan parçası sapa sağlam olup sana ve babasına kavuşur ,lütfen güçlü olmaya çalış oğlun da senden güç alsın bir birinize destek olun , Rabbim acılı günleri geride bıraksın mutlu günler nasip etsin sizlere her daim dualarimdasin hep seni düşünüyorum evde eşimle hep senden bahsediyorum , senden güzel haberler bekliyorum canım Allah'a emanet olun emanete ihanet etmeyen bir tek O varBeni düşünen soran dua eden herkese teşekkürler. Bebeğim hala solunum cihazına bağlı, makina soluk veriyor. Günde 1 ml anne sütü vermeye başladılar. İstanbul'a sevk için durumunu uygun bulmuyorlar. Beklemedeyiz, dua ediyorum. Neyseki hastane bebeğim küçük diye birde diğer bebeğimi kaybettiğm için heralde günde 2 kez alıyor beni ve konuşuyorum dokunuyorum ona. İlk başlarda ağlamaktan konuşamıyordum eşim cenaze işlemlerini halletti geldi daha güçlü hissettim şimdi daha güçlü konuşuyorum oğlumla. Dokunmak bile çok güzel keşke solunum cihazından ayrılsada kucağıma alsam.
Allah'ım tez zamanda kavuştursun sizi , inşallah en kısa zamanda aslan parçası sapa sağlam olup sana ve babasına kavuşur ,lütfen güçlü olmaya çalış oğlun da senden güç alsın bir birinize destek olun , Rabbim acılı günleri geride bıraksın mutlu günler nasip etsin sizlere her daim dualarimdasin hep seni düşünüyorum evde eşimle hep senden bahsediyorum , senden güzel haberler bekliyorum canım Allah'a emanet olun emanete ihanet etmeyen bir tek O var
Ben üç gün önce başladım gyneferona pembe bir hap. Öncesinde feramat kapsül kullaniyordum. Mide bulantim var ama onunla alakalı değil 10 gündür falan var bulantim. Kabızlık da yapmadı.Gynoferon demir hapı kullanan var mı, kabızlıktan korkuyorum ve mide bulantısı yapıyor mi
Iyyy ben .Canim sabah kahvaltıdan once atinca sikayetlerim azaldi .Kabizlik ve karin agrisi yapıyordu bende .Aslinda dr um degistirdi ama fazla fazla almistim atmaya kiyamadim iciyorum hala .Gynoferon demir hapı kullanan var mı, kabızlıktan korkuyorum ve mide bulantısı yapıyor mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?