2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah evladınızı size bağışlasın. İnşallah tez zamanda çok daha iyi olur canım.. Elinizden geleni yapıyorsunuz Allah'ım tez zamanda yüzünüzü güldürsün.

Rica ederim canim faydalanmana sevindim.Keske makas da düzgün ciksaydi .Belki yolun tekrar duser o zaman degistirirsin tek onin icin gitme

Insallah o da olur .O karninda seni nasil duyup anlıyorsa simdi daha iyi anliyor emin ol .Sen hep pozitif enerji ver bebegine ki o guclensin .Bir gun kucağında uyuyacak ve hic kopmayacaksınız kuzum benim .Hep duamdasin

Canim benim cok geçmiş olsun korkmamaya çalış geçen hafta da burda oldu sallandık biraz korktum ama unutmaya çalıştım
Bir daha olmaz inşallah yakınında kimse yok mu yanında kalsın
Yok canım aileme çok uzaktayım burda arkadaslar var birlikte kalırız eşler gittğnde artk şimdi dua ederek yatıyorum artk yorucu bi gündü nikah şahidiydim hamile hamile salındım şöyle ilk kez :)) bu gunlerimi çok özleyeceğim ben anladım :)

Iyyy ben .Canim sabah kahvaltıdan once atinca sikayetlerim azaldi .Kabizlik ve karin agrisi yapıyordu bende .Aslinda dr um degistirdi ama fazla fazla almistim atmaya kiyamadim iciyorum hala .
Bana da yeni verdi yarın başlıcam hemoroid sorunum olduğu için endişeliyim bakalım ne olacak, teşekkürler kızlar
Ben üç gün önce başladım gyneferona pembe bir hap. Öncesinde feramat kapsül kullaniyordum. Mide bulantim var ama onunla alakalı değil 10 gündür falan var bulantim. Kabızlık da yapmadı.

Iyyy ben .Canim sabah kahvaltıdan once atinca sikayetlerim azaldi .Kabizlik ve karin agrisi yapıyordu bende .Aslinda dr um degistirdi ama fazla fazla almistim atmaya kiyamadim iciyorum hala .

Hadi ya,ferrumu biliyorum kabizlik yaparsa bi deneyelim dedi doktor ama hemoroid sorunum olduğu için korkuyorum
Bünyeden bünyeye değişebilir de canım bende kabızlık yaptı ekstradan ilaç kullanmaya başlamıştım. Belki sende yapmaz. Doktorun dediği gibi bir deneyin en iyisi.

Hep aklımdasın bebeğin nasıl oldu die merak ettim.biz de küvezdeyiz.bugün yavrumun biri 2 kez kanama geçirmiş.elimden birşey gelmiyor.Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.Ağlamaktan dua etmekten başka birşey yapamıyorum.bir kere dokundum dokunmaya bile korkuyorum

Yaa ikinize de kıyamam, çok zor günler geçiriyorsunuz farkındayım. Ama sonu güzel olur umarım.

İnternette bir araştır canım ben çok öyle mucize bebeğe denk geldim 21 haftalıkken doğup da şu an kaç yaşına gelen çocuklar var seninki de onlardan biri olacak inşallah her yolu deneyeceksiniz mutlaka bebeğiniz de sizden güç alacak senden ve babasından ses cihazı iyi olmuş anne karnındayken sürekli babasıyla seni duyduğu için şimdi yine duyması rahatlatacaktır onu sakın umutsuzluğa kapılma canım o Allah'ımın mucizelerinden biri , inşallah yakın zamanda güzel haberlerini alırız heyecanla bekliyoruz dualarım hep sizinle Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah bolca sabır versin güç kuvvet versin

Cnm ins dualarimiz hep size,Allahim Z Zelichka ve sana evlatlariniza kavusmayi nasib etsin..

laiyka Allahım yüzünüze baksın bu evladınızı size bağışlasın inşallah yazdıkların içimi yaktı anne ve bebek arasındaki bağ okadar güçlü ki inşallah sesinden, senden, kokundan güç alır tabi birde babası.. Rabbim guzel gunler gormeyı nasip etsin sakın umudunu yitirme elbet bu gunlerde geçecek feraha ulaşmanızı ve bizi müjdelemeni 4 gözle bekliyorum yavrun Rabbime emanet♡

canım benim Allahım kucağınız boş döndürmesin ordan , evlatlarını sana bağışlasın imtihanın guzel sonuçlansın inşallah dualarımız sizinle kokusunu içine çek bol bol sende konuş birbirinize okadar ihtiyacınız var ki Kurban olduğum Allah ayrı düşürmesin

laiyka Allah size bağışlasın yavrunuzu ve sağlıkla inşallah. Şimdi istanbulda degil misiniz? Istanbula gelemedik demişsin.

Z Zelichka Allah tekrarını yaşatmasın canım evlatlarını sağ salim evine götür inşallah.

Günaydın kizlar.Ben okula gidiyorum gorevliyim .Kermes var sevinsem mi uzulsem mi bilemedim.Her seyden tatmak istersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…