2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ya midem yaniyor hep benim. Ne yersem yaniyorum. Nasil bas etsem. İlk hamilelikde bikmistim zaten hic gitmez saniyordum. Dogumdan hemen sonra yok oldu simdi yine basladi bir ay . Bazen bulantim oluyor. Tabi her seyden tiksinmede cabasi.
Rennie tablet var ben onunla rahat ediyorum tavsiye ederim tabi Dr. Danisirsanisz daha iyi olur

Canım kusura bakmada bu kadar insan neden hamile kadına yük yapar kendini.keşke deseydin hiç gelen yabancı yok muş herkes kendi işini yapsın diye bide böyle durumda bile senden beklerler ne diyim allah kolaylık versin hepimize eşim 20 günlük kursa gittin2 gün spnra geliyo inşallah babam demişti geliyim mi yanına diye yok idare ederim ben dedim kaldım tek başıma babam da olsa kabul etmedim bol bol dinlendim işimi istediğim zaman yaptım yemeğimi uğraştıracak şeyler yapmadım hep uzandım yattım bol bol dinlendim çünkü gerçekten insan çok yoruluyo bence gelecek olanları kibarca reddet rahatsızım de ağrılarım var de yada gelene hizmet etme bırak kendi yapsın

Canim benim rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin.arada da olsa kucagina vermiyorlarmi bebegini.

eger verirlerse veya bebegini görmeye gittiğinizde

onunla konus surekli op onu kokla.

senin yanindayiz biz seni burada bekliyoruz.

sen bizim en degerlimizsin.

iyiki rabbim seni bize vermis.

sen guclusun.

cok akillisin.

seni cok seviyorum.

baban seni cok seviyor anneanne dede babaanne teyzeler halalar vb seni cok seviyoruz.

herkes seni cok opuyor vb onu rahatlatici moral verici cumleler kur.umarim iyi gunler hayirli saglikli gunler sizi beklesin

Günaydın kizlar.Ben okula gidiyorum gorevliyim .Kermes var sevinsem mi uzulsem mi bilemedim.Her seyden tatmak istersem
Ayy ilkokulda ne cok severdim kermesleri harcliklarimi biriktirir bi suru ivir zivir sey alirdim annem de hep kizardi. Sabah sabah cocukluguma dondurdun beni.

Ay canım artık bizim misafir ağırlayacak vaktimiz değil inanılmaz agrilarimiz oluyor bol bol dinlen sonra niye dinlenmedim diye uzulursun etrafindakilerde anlayış gostersinler

Oyyyy kuzum ya benim de öyle bir arkadaşım var eşim görevde yine hep yalnız kalıyor elimden geldiğince bırakmamaya çalışıyorum ama benim eşim evde olduğu için zor oluyor bazen üstüne çocuk var hamilelik vs..
İyi yapmışsın canım değişiklik olmuş işte sana da :)
Evet insan özlüyor hamile olduğu günleri
Dogursak dogursak diyoruz sonra da keşke hamileligin tadını çıkarsaydim diyorsun :))))
Rennie tablet var ben onunla rahat ediyorum tavsiye ederim tabi Dr. Danisirsanisz daha iyi olur
Ben de onsuz yaşayamam sanırım
gunaydin kizlarr bugun cok heycanliyim kontrole gidiyoruz insallah allahim iyi haberler aldirsin cok merak ediyorum kuzumu hic iyi beslenemiyorum istahim yok yemek yemiyorum dogal olarakta bebek nasil diye merak ediyorum insallah iyidir kuzum
Günaydın güzel haberlerle gelirsin inşallah

Günaydın kizlar..
Kaç kilo aldınız bu zamana kadar ?
Doktorlarıniz kilonuz hakkında bişey diyor mu

Günaydın kizlar..
Ben yarın 28. Haftayı dolduruyorum 8 kilo aldım. Dr um hiç bakmıyor bile ama sağlık ocağındaki ebe 4 5 alsan daha iyi olurdu dedi bende böyle de çok iyiyim çok güzelim 2 ay sonrasına bakarız ddm kaldı öyle

Gunaydin bal anneler ve baldan tatli bebeler, gece uykusuzluklari basladi,donmek ayri dert, saat basi wc ztn ayri bir olaydi, iyiden iyiye sona geldigimizi hissediyorum, Allahim kolayliklar versin hepimize, bebislere saglicakla kavusalim ins, kuvezdeki bebeklerimizde annelerine en kisa zamanda kavussun ins...

gunaydin kizlarr bugun cok heycanliyim kontrole gidiyoruz insallah allahim iyi haberler aldirsin cok merak ediyorum kuzumu hic iyi beslenemiyorum istahim yok yemek yemiyorum dogal olarakta bebek nasil diye merak ediyorum insallah iyidir kuzum
Güzel haberlerle gel canımmmm :)

Kızlar dün gece kızımı zor uyuttum ne yapsam uyumak istemiyordu oyun istiyordu hep zor bela saat 2de uyudu yatakla benim bir kavuşmam vardı yastığıma bir sarılışım vardı ki görmeniz lazım tam pozisyon aldım bacak arasına yastık koydum dalcaktim ki içerdeki bıdığı hıçkırık tuttu o hıçkırdığı için umursamaz umursamaz uyuyamadım kalktım odanın içinde karnıma ninni söyledim okşadim falan geçti şükür öyle gönül rahatlığıyla uyuya bildim anca :)

İyi canım çok değil yani manken miyiz biz 4. 5 alalım
Ben de doktorda 9 almış görünüyorum ayakkabı oluyor kıyafet tok karna vs bana sinirda demişti
Hayır dedim 2 kg düş bakalım Gayet iyi almışım Ben de 29mhaftaya girdim bugün itibarıyle 7.9 kg almış görünüyorum ama ödemim var sanırım

günaydın herekse ben de kilo konusunda kendi tecrübelerimi yazayım..ben hamileliğin ilk 3-4 ayında çok hızlı ve çok kilo aldım. bunda hem bulantıların etkisiyle her şeyden tiksinmem sadece tost makarna gibi şeyler yiyebilmem ve mutfağa girip yemek yapamamam hem de başağrılarından dolayı hareketsiz kalmam etkili oldu. bi de hamile kaldığımda kendi kişisel tarhimin en zayıf dönemindeydim baya fittim kendime göre gerçi şu an fitlik ten eser kalmadı. neyse ilerleyen aylarda kendimde gözlediğim şu oldu evde oturup mutfakta zaman geçirip sağlıklı sebze protein ağırlıklı hareketler yaparsam ve yürüyüş ya da hafif egzersizleri her gün yaparsam kilo çok kontrollü alacaktım. tabi bu mümkün olmadı. iş hayatı+hamilelik+mutfakta sağlıklı yemek yapma+spor yapma hespi olmuyormuş en azından ben yapamadım yapanları tebrik ediyorum. vücut geliştirenler bile hep der ya kas yapmak mutfakta başlar diye. mutfakta zaman geçirip uğraşmayınca iş yerinde yemek veya dışarıda yiyince veya evde hızlı olsun diye hep hamurişi pişirince kilo jet hızıyla alınıyor. kendi adıma böyle tecrübe ettim. şimdi artık kesin karar verebilrisem 32 den sonra daha fazla şişmemek için izne ayrılacağım. çünkü eminim ki işe gitmeye devam edersem aynı düzen devam edecek sabahları simitli tostlu kahvaltı öğlen yemekhane yemeği akşam da hızlı bişiler ve hareketsizlik derken kalan son 10-12 haftada bi 10 kg daha alabilirim. tabi ki gebelikte insan biraz daha iştahlı oluyor bebek beslensin diye daha çok yiyor falan ama sanırım işin sırrı kendine zaman ayırmakta. geçenlerde instagramda fitbebek diye bir hesap gördüm baya eski paylaşımlara kadar inceledim. kadın 9 kg almış gebelikte doğumdan çok kısa bir süre sonra vermiş ve dümdüz karına kavuşmuş. ama eski paylaşımlarıı ve web sitesini incelediğimde gördüm ki hemen hemen hergün yüzme yürüyüş vs. derken spor yapmış yediklerini instagramda paylaşmış her gün sebze ağırlıklı protein ağırlıklı öğünler hazırlamış kendine. o bayan çalışıyor mu bilmiyorum ama çalışan bir hmaile bunları nasıl yapsın..sizler de fikirleirnizi paylaşın.. son dönemlere doğru bana artık iyice zor gelmeye başladı sanırım çalışma hayatı

Günaydın kizlar..
Ahh hiç sorma bir iştahım arttı benim bir yiyorum kendım gıbı değil haftada nerdeyse yarım kılo alıyorum tam 8 kılo almısım doktoruna cuma gıdıcem bakalım ne dıyecek..... Sizde durum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…