- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #32.621
Ben geçenlerde kermesteydim yemedigim kalmadı dünyayı yedim eve de ayrıca aldımGünaydın kizlar.Ben okula gidiyorum gorevliyim .Kermes var sevinsem mi uzulsem mi bilemedim.Her seyden tatmak istersem
Rennie tablet var ben onunla rahat ediyorum tavsiye ederim tabi Dr. Danisirsanisz daha iyi olurYa midem yaniyor hep benim. Ne yersem yaniyorum. Nasil bas etsem. İlk hamilelikde bikmistim zaten hic gitmez saniyordum. Dogumdan hemen sonra yok oldu simdi yine basladi bir ay . Bazen bulantim oluyor. Tabi her seyden tiksinmede cabasi.
Canım kusura bakmada bu kadar insan neden hamile kadına yük yapar kendini.keşke deseydin hiç gelen yabancı yok muş herkes kendi işini yapsın diye bide böyle durumda bile senden beklerler ne diyim allah kolaylık versin hepimize eşim 20 günlük kursa gittin2 gün spnra geliyo inşallah babam demişti geliyim mi yanına diye yok idare ederim ben dedim kaldım tek başıma babam da olsa kabul etmedim bol bol dinlendim işimi istediğim zaman yaptım yemeğimi uğraştıracak şeyler yapmadım hep uzandım yattım bol bol dinlendim çünkü gerçekten insan çok yoruluyo bence gelecek olanları kibarca reddet rahatsızım de ağrılarım var de yada gelene hizmet etme bırak kendi yapsınKızlar inanılmaz yoruluyorum. Çalışmıyorum tamam ama ailemin yanına gittim şehir dışına 15 gün kadar kaldım, alışverişdi oydu buydu yoldu derken yordu. Geldim 3 gün sonra şehir dışından bi arkadaşım ve eşi geldi. Bebek doğduktan sonra gelemeyiz deyip yıllık izinlerinde geldiler, 5 gün onlarla ilgilendim. Onlar gitti 2 gün sonea kayınvalidem ve görümcemlerim geldi. 12 gün kadar kayınvalidem kaldı. O gitti tam dinleneyim dedim. Şimdi 1 mayıs tatil diye haftasonu annemler ve kardeşim eşi vs. gelmek istiyor. Misafiri çok severim, üst üste olduğuna mıdır hamilelikten midir tam emin değilim ağır geldi. İster istemez yemekti temizlikti ayakta kalıyorum sürekli.
Benim sonum da oyle görünüyorBen geçenlerde kermesteydim yemedigim kalmadı dünyayı yedim eve de ayrıca aldım
Canim benim rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin.arada da olsa kucagina vermiyorlarmi bebegini.Doktorumuz bugün göğsüne mendil koy getir senin kokunu hissetsin dedi, birde ses kayıt cihazı aldık konuşacağız eşimle o sürekli dinleyecek. İnşallah güzel haberler alırız yavrumdan, çok küçük çok erken doğdu, durumu kritik yavrumın bir umut işte, çırpınıyoruz
Aynen canım benimde öyle aç tok fark etmiyor hep yanıyor bu gidişle doğduklarında direkt toplıcaz saçlarınıMide yanması bendede felaket aç tok farketmiyo hep yanıyo nasıl saçlı bebek olcak bunlar :)))
Ayy ilkokulda ne cok severdim kermesleri harcliklarimi biriktirir bi suru ivir zivir sey alirdim annem de hep kizardi. Sabah sabah cocukluguma dondurdun beni.Günaydın kizlar.Ben okula gidiyorum gorevliyim .Kermes var sevinsem mi uzulsem mi bilemedim.Her seyden tatmak istersem
Ay canım artık bizim misafir ağırlayacak vaktimiz değil inanılmaz agrilarimiz oluyor bol bol dinlen sonra niye dinlenmedim diye uzulursun etrafindakilerde anlayış gostersinlerKızlar inanılmaz yoruluyorum. Çalışmıyorum tamam ama ailemin yanına gittim şehir dışına 15 gün kadar kaldım, alışverişdi oydu buydu yoldu derken yordu. Geldim 3 gün sonra şehir dışından bi arkadaşım ve eşi geldi. Bebek doğduktan sonra gelemeyiz deyip yıllık izinlerinde geldiler, 5 gün onlarla ilgilendim. Onlar gitti 2 gün sonea kayınvalidem ve görümcemlerim geldi. 12 gün kadar kayınvalidem kaldı. O gitti tam dinleneyim dedim. Şimdi 1 mayıs tatil diye haftasonu annemler ve kardeşim eşi vs. gelmek istiyor. Misafiri çok severim, üst üste olduğuna mıdır hamilelikten midir tam emin değilim ağır geldi. İster istemez yemekti temizlikti ayakta kalıyorum sürekli.
Oyyyy kuzum ya benim de öyle bir arkadaşım var eşim görevde yine hep yalnız kalıyor elimden geldiğince bırakmamaya çalışıyorum ama benim eşim evde olduğu için zor oluyor bazen üstüne çocuk var hamilelik vs..Yok canım aileme çok uzaktayım burda arkadaslar var birlikte kalırız eşler gittğnde artk şimdi dua ederek yatıyorum artk yorucu bi gündü nikah şahidiydim hamile hamile salındım şöyle ilk kez :)) bu gunlerimi çok özleyeceğim ben anladım :)
Ben de onsuz yaşayamam sanırımRennie tablet var ben onunla rahat ediyorum tavsiye ederim tabi Dr. Danisirsanisz daha iyi olur
Günaydın güzel haberlerle gelirsin inşallahgunaydin kizlarr bugun cok heycanliyim kontrole gidiyoruz insallah allahim iyi haberler aldirsin cok merak ediyorum kuzumu hic iyi beslenemiyorum istahim yok yemek yemiyorum dogal olarakta bebek nasil diye merak ediyorum insallah iyidir kuzum
Ben yarın 28. Haftayı dolduruyorum 8 kilo aldım. Dr um hiç bakmıyor bile ama sağlık ocağındaki ebe 4 5 alsan daha iyi olurdu dedi bende böyle de çok iyiyim çok güzelim 2 ay sonrasına bakarız ddm kaldı öyleGünaydın kizlar..
Kaç kilo aldınız bu zamana kadar ?
Doktorlarıniz kilonuz hakkında bişey diyor mu
Güzel haberlerle gel canımmmm :)gunaydin kizlarr bugun cok heycanliyim kontrole gidiyoruz insallah allahim iyi haberler aldirsin cok merak ediyorum kuzumu hic iyi beslenemiyorum istahim yok yemek yemiyorum dogal olarakta bebek nasil diye merak ediyorum insallah iyidir kuzum
Benımde cuma randevum var bnde coooook sabırsızım :)Günaydın kızlar bende sağlık ocağına geldim şimdi tahlillerim ve takibim için. Cuma da oğluşumla randevumuz var çok heyecanlanıyorum resmen küçük sevgilimi göreceğim diye. :)
İyi canım çok değil yani manken miyiz biz 4. 5 alalımBen yarın 28. Haftayı dolduruyorum 8 kilo aldım. Dr um hiç bakmıyor bile ama sağlık ocağındaki ebe 4 5 alsan daha iyi olurdu dedi bende böyle de çok iyiyim çok güzelim 2 ay sonrasına bakarız ddm kaldı öyle
Ahh hiç sorma bir iştahım arttı benim bir yiyorum kendım gıbı değil haftada nerdeyse yarım kılo alıyorumGünaydın kizlar..
Kaç kilo aldınız bu zamana kadar ?
Doktorlarıniz kilonuz hakkında bişey diyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?