2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ahh hiç sorma bir iştahım arttı benim bir yiyorum kendım gıbı değil haftada nerdeyse yarım kılo alıyorum tam 8 kılo almısım doktoruna cuma gıdıcem bakalım ne dıyecek..... Sizde durum ne
Benim de öyle canım iştahım çok açıldı çok acıkıyorum meyve atıştırmaya çalışıyorum
Ben de bugün itibariyle 7.9 almışım 8 demiyorum ha :)
Merak ediyorum doktorunuz ne diyor
Gebelik haftamda 8.5 ile 11.5 arasında almanız normal diyor

Herşeyin başı sağlık kilomuza asıl bundan sonra dengeli beslenerek devam etmeliyiz ama yemek yemek isteğimi bastıramıyorum ben

Kızlar yeni kontrole gidenler bebeği dönmeyen varmı normal mı nette 32 sonra dönmesi bekleniyor deniliyor ama bazılarının bu haftalarda dönüyormuş normal doğum yapmak ıstıyorum inşallah döner sözde durumlar ne?

Herşeyin başı sağlık kilomuza asıl bundan sonra dengeli beslenerek devam etmeliyiz ama yemek yemek isteğimi bastıramıyorum ben
Evet tabi ki sağlık ama inan ki yine çok almamisiz alınması gereken alındı
Benim kilom fazla diye o kadar takıntı yaptım 5 kg fazla ile hamile kaldım
Risk yoksa her gün yürüyüş yapmak kilo kontrolünü sağlar aslında

Ben hergun yürüyüş yapıyorum canım evde olduğum ıcın sebzede çok pısırıyorum ama hala yavaş yavaş evımı donderıyorum kendım esımde annemde arada destek olsa da evın asıl yükünü bırakmadım yavaş ve gücüm yettıgınce esım hala çok hareketlısın dıyor ama ben eskı ben gıbı yemek yemıyorum orası ayrı sona yaklaşık bence artık meleklerımıze kavusmamıza düz hesap ıkı ay kaldı bu güne bu sekıldesekıldegelmekte büyük başarı bence

Ben de 27. Hafta kontrolunde +8 kilodaydim. Benm doktor tam bir normal dogum sevdalisi oldugu icin hep kiziyo bana. Kilo aldikca dogum zorlascak diye.

Günaydın kizlar..
Kaç kilo aldınız bu zamana kadar ?
Doktorlarıniz kilonuz hakkında bişey diyor mu
Bende 6 kilo aldım 65 tim 71 oldumm almaya üzülmüyorum da sanki hızlı kilo alıyorum dr um daha bişe demedi. Nerdeyse bütün kiloyu 6,7. Ayda aldım ondan önce yoktu kilom. Aslında çok kilo almaktanda korkmuyorum ama kilolu olunca doğum zorlaşıyo ve karnımın çatlamasını istamiyorum yoksa kilolalar gelip geçici veririz inşş

Ay canım artık bizim misafir ağırlayacak vaktimiz değil inanılmaz agrilarimiz oluyor bol bol dinlen sonra niye dinlenmedim diye uzulursun etrafindakilerde anlayış gostersinler
Şehir dışında olunca diyemiyorum canım, ben özlüyorum onlarda özlüyorlar biliyorum, babam zaten çok zor denk getiriyor işler yüzünden, gelmeyeli belki 1 yıl olmuştur. Öyle olunca bahane bulasım gelmiyor. Annemler zaten kendi işlerini yaparlar hatta gelmişken temizlik yaparız cam sileriz falan dediler, ama ben öncesinden yorgunum sanırım psikolojikmidir nedir, kayınvalidem varken hiç oturamadım yorgunlukdan sürekli ağlıyordum şimdi psikolojik olarak ağır geliyor heralde hem istiyorum hem gözümde büyüyor.

Benimde bebis makat gelis cnm, dr doner diyor ama bende tirsiyorum donmesse diye, haftaya cumartesi kismetse kontrolum ins donmustur diyorum ama tekrarda donebilir daha cok var doguma hayirlisi ins hepimiz icin

Canım en azından solunum cihazına bağlı değil, benimkide akciğer kanaması geçirmişti kanama durdurucu ilaç yaptılar, demekki bu beklenen birşeymiş erken doğan bebeklerde. Bende hep dua ediyorum şu solunum cihazından bir kurtulsa diye. 930 gr doğmuştu yavrum 780e düştü, kaşık kadar kıyamam. İlk günlerde ağlamaktan çocuğa bakamıyordum şimdi gün geçtik dahada güçleniyorsun. İnşallah sağlıkla çıkarız hastaneden. Sen sütünü sağmaya bak.

Canım benim iş yerim edirne'de. Çalışmaya gelmiştim tam istanbul'a geleceğim gün doğurdum. Bu yüzden hala edirnedeyiz

günaydın güzel anneler;
bizimde dün kontrolümüz vardı doktor ilk defa bebeğimin kilosunu söyledi 1680 gr. kanım çok düşmüş kan şurubu verdi. kan ilacı kullanıyordum ama yeterli gelmedi demekki. 4 mayıs da 32. haftam için rapor alıcam. 5 hafta daha çalışıp bebeğimle daha çok vakit geçirmek istiyorum. Birde isim konusunu çözüme kavuşturduk. kızımın adını nasipse eğer nesibe nehir koyacağız.

Çok iyi canım ben de hep hareket halindeyim evde yardımcı olan yok malesef eşimin işleri çok yoğun çok yorgun geliyor
Evde de kızım var mecbur kalkıp yapıyorum gün içinde hep hareket halindeyim ayaktayim hep yani bu yüzden de ayaklarım çok şişiyor davul gibi şu an 3 gün sonra da kızımın doğum günü onun içinde hazırlığa başladım çok yorucu anlayacağın akşam a yürüyecek halim kalmıyor
Ben de 27. Hafta kontrolunde +8 kilodaydim. Benm doktor tam bir normal dogum sevdalisi oldugu icin hep kiziyo bana. Kilo aldikca dogum zorlascak diye.
8 kılo çok değil ki canım zaten önümüzde 2 ay falan kaldı daha ne kadar alırsın ki son ay kilo alınmıyor zaten
Gayet iyisin canım çok almamışsın az bir zamanımız kaldı daha ne kadar alırız bilmiyorum ama son ay alınmadığını biliyorum

Kızlar Instagram'da onur bebe diye bir sayfada bebek arabası gördüm çok beğendim üstelik bu bir önceki modelinden daha farkliymis 2li takım halinde fiyatı 895 TL renkleri de var fikir olur ve belki almak isteyen olur diye fotosunu atayim da bakın

Eklentiler

• Screenshot_20180425-111101.webp
    9 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20180425-111053.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20180425-111038.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20180425-111032.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 43
kızlar bebeklerinize kaç tane ayaklı alt aldınız, ben iki tane ayaksız 0-3 ay almışım bunun dışında 2 tane zıbın takımının ayaklısı var ekstra ayaklı almalı mıyım yoksa artık 3- 6 aylık ayaklı penye alt mı alayım

Günaydın kizlar..
Kaç kilo aldınız bu zamana kadar ?
Doktorlarıniz kilonuz hakkında bişey diyor mu
6 kilo aldım ben. Ama son 2 aydır aynı kilom. Bizim ailede kadınlar hep çılgın kilo alıkları için hamileliklerinde benim durum garip gelmeye başladı. Dün doktora sordum güldü. Daha iyi dedi bebekler kilo almışlar neyseki. Alsak bir dert almasak başka takıyoruz

Ayaklı çok alma canım zaten yaz sıcağı doğacaklar sıcaklayinca çıkarırsın çorabı usuyunce giydirirsin hem hızlı büyüyecekleri için ayaklı bir müddet sonra küçük gelecek ama ayaksız küçük olsa da sorun değil biraz yukarı da kaldirirsin kısa pantolon gibi durur

Ne guzel canim yardimci olanin var benm hic kimsede yok tek basima is guc camasir bulasik cocuk yemek

Merhaba kızlar... güzel birgün olsun inşallah...

laiyka Z Zelichka kızlar Rabbim şifa versin inşallah bir an önce sağlıkla çıkın hastaneden.... hergün dualarımdasınız ikinizde... ikinizden de güzel haberler bekliyoruz hepimiz...

kilo demişsiniz sanırım en çok ben aldım 13 kilo... doktor karbonhidratlı herşeyi yasakladı ama ben yine de dayanamıyorum napiim veririm Rabbim nasip ederse

evet yaz olacağı için emin olamamıştım ,aynen dediğin doğru,ilk etapta bunlar yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…