2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar bizim de bugün doktor randevumuz var, yavrumu özledim inşallah büyümüştür zıpırım.

Merhaba canım ayaklılardan fazla almayın diyorlar boyu cabuk büyüyor diye. Ayaksız da al bir kaç tane derim. Ben tek altlardan ve patiklilerden de aldım 0-3 ay...sanırım takımlarınki ile beraber 14-15 tane vardır.
Yakınlarına soruyorum yeterli diyorlar sen bilirsin yine de.

Canım benim iş yerim edirne'de. Çalışmaya gelmiştim tam istanbul'a geleceğim gün doğurdum. Bu yüzden hala edirnedeyiz
Yaa bak bunu bilmiyordum. Trakya üni. Hastanesinde misiniz yoksa özelde mi orada da 2 tane özel var zaten.
Ne desek boş olacağı varmış hep dua ediyorum size. Gece yatarken bile inan siz aklımdasınız. Benimde yarına çıkacağımın garantisi yok. Allah hepimize bağışlasın evlatlarımızı.

Bende 13 kilo aldım canım yalnız değilsin. Ikiz olması pek birşey değiştirmiyor bence çok aldım.

Hep dua ediyorum sana da,bizimle ayni durumda olanlara da .Ne zor bekleyişler.Allah sonumuzu güzel eylesin.

Çok iyi canım son 2 aydır nasıl koruyorsun aynı kiloyu

anladım cnm öyle de olabilir bezden sızdırma falan yapar ,yedek olabilir

cok sukur allahima canm cok sasirdim ama bebisim 1.250 gr olmus allaha cok sukur simdide nst ye girecem sancim oldugu ic8n hafif hafif yada ben oyle saniyorum bilmiyorm ama ona bakilacak
Yerim Yerim o tosuncugu annesi nasılnasıl da büyümüş maşallah inşallah bızde cuma günü güzel kılo almış oluruz :) bakalım nstnasıl cıkıcakcıkıcak haberdar et bizide :)

Özellerden bi tanesinde erkek kardeşim hemşir canım benim kızkardeşimde il sağlıkta, laiyka ya da yazdım az önce hemşeriymişiz meğer.
Bende 13 kilo aldım canım yalnız değilsin. Ikiz olması pek birşey değiştirmiyor bence çok aldım.

Tekiz :) ama 13 kilo bende

Hep dua ediyorum sana da,bizimle ayni durumda olanlara da .Ne zor bekleyişler.Allah sonumuzu güzel eylesin.

Amin inşallah hepimizin en çok da acil şifa bekleyenlerin canım Allah yardımcınız olsun

bende yeni gittim kontrole ama nst yapmadılar sen kendin mi istedin
yok canm ben istemedim ben sanki bebek oynadikca acilmaoluyo gibi altta aci hissediyodum iki kerede sancilandim diyince doktorum istedi bi bakalim agrin varmi diye dedi yoksa 30ncu haftadan sonra nst ye baslaniliyo

Ayy ilkokulda ne cok severdim kermesleri harcliklarimi biriktirir bi suru ivir zivir sey alirdim annem de hep kizardi. Sabah sabah cocukluguma dondurdun beni.
Aksam caya misafir gelcek ikramliklarimi burdan aldim cok iyi denk geldi

benim de cumaretsi kontrolüm var 9 kilo aldım bakalım ne diyecek dr artık sıcak başladıkca ödemlerde başladı bende sizde de akşamları el ayak şişmeye başlıyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…