2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm inşallah ailecek daha fazla üzülmeden bu günleri geride bırakacaksınız.

Benim de 20 haftalikkken bu yana hala donmedi.hayirlisi neyse o olsun insallah.dun bi arkadasla konusuyorduk oda bu haftalarda dogum tapacak.34 te benimki dondu dedi.

Bende aksine son iki aydır ayda 2.5 kilo alıyorum artık durmuyor :) toplamda 6 kilo oldu evet almamak güzel birsey bebekler aliyorsa Ohh mis valla
Ben de bu son ayda 2 kg aldım canım umarım böyle devam etmez gerçi en fazla 5 kg a daha kabulüm ama fazlası beni çok zorlar
Son ayda alınan tüm kilo bebeklerin oluyor cnm
benim de cumaretsi kontrolüm var 9 kilo aldım bakalım ne diyecek dr artık sıcak başladıkca ödemlerde başladı bende sizde de akşamları el ayak şişmeye başlıyor mu ?
Evet bende çok oluyor benim şu an da ayaklarım çok sis
81 le hamile kaldim
75 e kadar dustum
Simdi 84 um.
Kaç kilo aldığın hangisine gire hesaplaniyo cnm 75 mi yoksa 81 mi

Çok iyi canım son 2 aydır nasıl koruyorsun aynı kiloyu
Bende şeker çıktığı için hamurişi tatlı yasak. Sebze protein meyve sadece. Full sağlıklı yani. Bir de ben iştahlı biriyimdir. Porsiyonlarımı büyük tutardım normald ama son haftalarda çok yiyemiyorum hemen doyuyorum. Bebekler mideme baskı mı yapıyorlar bilmiyorum.

Onu bende bilmiuorum işte
75 ten hesaplarsam 9 kilo almusim.

Sende fazla yorma kendini yalnız kalmaya alışacaklar mecbur :) bizim canımız yok sankiii :)

Çok iyi canım sağlıklı beslenmek.
Ben de hamur işi çok nadir yiyorum tatlı olarak yediğim iki şey var onları da hafif sanıyordum ama onlar kg yapıyor sanırım
Çünkü ekmeği de bir tek kahvaltıda yiyorum pirinç hiç yemiyorum neredeyse makarna da aynı şekilde
Evet mideni sıkıştırıyor olabilirler benmki öyle yapıyor bazen hiç bişey yiyemiyorum
Onu bende bilmiuorum işte
75 ten hesaplarsam 9 kilo almusim.
Evet canım ama bence 81 den hesaplanmali ben de çok kustum ilk aylar ona rağmen aldım iştahım açık olsa ne olurdum şu an tahmin edemiyorum :)))
Sende fazla yorma kendini yalnız kalmaya alışacaklar mecbur :) bizim canımız yok sankiii :)
Aynen canim :))
Hareket etmek hareketsiz kalmaktan iyi bence yoksa çok hantal oluruz :))

Ben baya agir gecirdim ilk 4 ayimi.
Agzima 2 ay su dahi hic bisey almadim.gozlerimi acamiyordum.surekli mide bulantilarimdan yatiyordum.bos mide de sari su kusuyordum surekli.gunde 5 6 ...kez kusuyordum.herseyden tiksinmistim.kendimden dahi.

rabbime sukurler olsunki gecti.hala kalintilari ara ara devam ediyor.olsun bu gunlerime sukurler olsun

Ay bu hafta hareket etmekten canım çıktı zaten . şuan kıymetlimi devirdim yatıyorum hakettim ben bunu :))

Canm ya bayağı kötü geçmiş çok şükür geçmiş ama ..
Yolun dörtte 3unu tamamladık kalanı da hayırlısıyla bitiririz inşallah bebisleri kucağa alınca hepsi unutuluyor inan ki
Ay bu hafta hareket etmekten canım çıktı zaten . şuan kıymetlimi devirdim yatıyorum hakettim ben bunu :))
Aynen kuzum Ohh hakettin tadını çıkar dinlen tv telefon keyfi yap :)

Maşallah sana canım çok güzel görünüyorsun..♡♡♡
Aaa ciddi misin bende de tam tersi oldu ilk gebelikte 27.haftaya kadar 20 kg almıştım
37 artı 6da doğum yaptım o güne kadar da 10 kg aldm
Ama son ay almamıştım öyle hatırlıyorum mecalim kalmamıştı zaten çok agirlasmistim

Bende kilolu hamile kaldım inşallah 10 kiloyu gecmem ben 2.5 alıyorum bebeğim 500 gr

kusmak ozellikle sarı su çok kötü daha onceki hamileliklerimde ben bogazimi tahriş etmiştim kusmaktan oturarak uyumustum gece yutkunamiyordum hiç unutmam bu gebeligimde hiç sorun yasamadim çok şükür
Çok şükür seninde geçmiş canım ama insanı çok zorluyor öyle olmasi

Saol cnm tabi her bunye farkli ben tiroit yuzunden kolay kilo alamiorum, mamalar denedim neler yaptim olmadi ama oglumda son aylar davul gibi oldum, totalde bende 18 aldim, 75 le doguma girmistim valla birde album yapior son aylar ayaklarim ellerim sismisti ayakkabi vs olmuordu terlikle gittim doguma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…