- 7 Temmuz 2008
- 1.229
- 2.305
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #32.681
Cnm inşallah ailecek daha fazla üzülmeden bu günleri geride bırakacaksınız.Canım en azından solunum cihazına bağlı değil, benimkide akciğer kanaması geçirmişti kanama durdurucu ilaç yaptılar, demekki bu beklenen birşeymiş erken doğan bebeklerde. Bende hep dua ediyorum şu solunum cihazından bir kurtulsa diye. 930 gr doğmuştu yavrum 780e düştü, kaşık kadar kıyamam. İlk günlerde ağlamaktan çocuğa bakamıyordum şimdi gün geçtik dahada güçleniyorsun. İnşallah sağlıkla çıkarız hastaneden. Sen sütünü sağmaya bak.
Benim de 20 haftalikkken bu yana hala donmedi.hayirlisi neyse o olsun insallah.dun bi arkadasla konusuyorduk oda bu haftalarda dogum tapacak.34 te benimki dondu dedi.Kızlar yeni kontrole gidenler bebeği dönmeyen varmı normal mı nette 32 sonra dönmesi bekleniyor deniliyor ama bazılarının bu haftalarda dönüyormuş normal doğum yapmak ıstıyorum inşallah döner sözde durumlar ne?
Ben de bu son ayda 2 kg aldım canım umarım böyle devam etmez gerçi en fazla 5 kg a daha kabulüm ama fazlası beni çok zorlarBende aksine son iki aydır ayda 2.5 kilo alıyorum artık durmuyor :) toplamda 6 kilo oldu evet almamak güzel birsey bebekler aliyorsa Ohh mis valla
Evet bende çok oluyor benim şu an da ayaklarım çok sisbenim de cumaretsi kontrolüm var 9 kilo aldım bakalım ne diyecek dr artık sıcak başladıkca ödemlerde başladı bende sizde de akşamları el ayak şişmeye başlıyor mu ?
Kaç kilo aldığın hangisine gire hesaplaniyo cnm 75 mi yoksa 81 mi81 le hamile kaldim
75 e kadar dustum
Simdi 84 um.
Bende şeker çıktığı için hamurişi tatlı yasak. Sebze protein meyve sadece. Full sağlıklı yani. Bir de ben iştahlı biriyimdir. Porsiyonlarımı büyük tutardım normald ama son haftalarda çok yiyemiyorum hemen doyuyorum. Bebekler mideme baskı mı yapıyorlar bilmiyorum.Çok iyi canım son 2 aydır nasıl koruyorsun aynı kiloyu
Onu bende bilmiuorum işteBen de bu son ayda 2 kg aldım canım umarım böyle devam etmez gerçi en fazla 5 kg a daha kabulüm ama fazlası beni çok zorlar
Son ayda alınan tüm kilo bebeklerin oluyor cnm
Evet bende çok oluyor benim şu an da ayaklarım çok sis
Kaç kilo aldığın hangisine gire hesaplaniyo cnm 75 mi yoksa 81 mi
Sende fazla yorma kendini yalnız kalmaya alışacaklar mecbur :) bizim canımız yok sankiii :)Oyyyy kuzum ya benim de öyle bir arkadaşım var eşim görevde yine hep yalnız kalıyor elimden geldiğince bırakmamaya çalışıyorum ama benim eşim evde olduğu için zor oluyor bazen üstüne çocuk var hamilelik vs..
İyi yapmışsın canım değişiklik olmuş işte sana da :)
Evet insan özlüyor hamile olduğu günleri
Dogursak dogursak diyoruz sonra da keşke hamileligin tadını çıkarsaydim diyorsun :))))
Ben de onsuz yaşayamam sanırım
Günaydın güzel haberlerle gelirsin inşallah
7 kilo aldım ben canımGünaydın kizlar..
Kaç kilo aldınız bu zamana kadar ?
Doktorlarıniz kilonuz hakkında bişey diyor mu
Çok iyi canım sağlıklı beslenmek.Bende şeker çıktığı için hamurişi tatlı yasak. Sebze protein meyve sadece. Full sağlıklı yani. Bir de ben iştahlı biriyimdir. Porsiyonlarımı büyük tutardım normald ama son haftalarda çok yiyemiyorum hemen doyuyorum. Bebekler mideme baskı mı yapıyorlar bilmiyorum.
Evet canım ama bence 81 den hesaplanmali ben de çok kustum ilk aylar ona rağmen aldım iştahım açık olsa ne olurdum şu an tahmin edemiyorum :)))Onu bende bilmiuorum işte
75 ten hesaplarsam 9 kilo almusim.
Aynen canim :))Sende fazla yorma kendini yalnız kalmaya alışacaklar mecbur :) bizim canımız yok sankiii :)
Çok iyi canım doktorun yorum yapıyor mu7 kilo aldım ben canım
Ben baya agir gecirdim ilk 4 ayimi.Çok iyi canım sağlıklı beslenmek.
Ben de hamur işi çok nadir yiyorum tatlı olarak yediğim iki şey var onları da hafif sanıyordum ama onlar kg yapıyor sanırım
Çünkü ekmeği de bir tek kahvaltıda yiyorum pirinç hiç yemiyorum neredeyse makarna da aynı şekilde
Evet mideni sıkıştırıyor olabilirler benmki öyle yapıyor bazen hiç bişey yiyemiyorum
Evet canım ama bence 81 den hesaplanmali ben de çok kustum ilk aylar ona rağmen aldım iştahım açık olsa ne olurdum şu an tahmin edemiyorum :)))
Aynen canim :))
Hareket etmek hareketsiz kalmaktan iyi bence yoksa çok hantal oluruz :))
Ay bu hafta hareket etmekten canım çıktı zaten . şuan kıymetlimi devirdim yatıyorum hakettim ben bunu :))Çok iyi canım sağlıklı beslenmek.
Ben de hamur işi çok nadir yiyorum tatlı olarak yediğim iki şey var onları da hafif sanıyordum ama onlar kg yapıyor sanırım
Çünkü ekmeği de bir tek kahvaltıda yiyorum pirinç hiç yemiyorum neredeyse makarna da aynı şekilde
Evet mideni sıkıştırıyor olabilirler benmki öyle yapıyor bazen hiç bişey yiyemiyorum
Evet canım ama bence 81 den hesaplanmali ben de çok kustum ilk aylar ona rağmen aldım iştahım açık olsa ne olurdum şu an tahmin edemiyorum :)))
Aynen canim :))
Hareket etmek hareketsiz kalmaktan iyi bence yoksa çok hantal oluruz :))
Canm ya bayağı kötü geçmiş çok şükür geçmiş ama ..Ben baya agir gecirdim ilk 4 ayimi.
Agzima 2 ay su dahi hic bisey almadim.gozlerimi acamiyordum.surekli mide bulantilarimdan yatiyordum.bos mide de sari su kusuyordum surekli.gunde 5 6 ...kez kusuyordum.herseyden tiksinmistim.kendimden dahi.
rabbime sukurler olsunki gecti.hala kalintilari ara ara devam ediyor.olsun bu gunlerime sukurler olsun
Aynen kuzum Ohh hakettin tadını çıkar dinlen tv telefon keyfi yap :)Ay bu hafta hareket etmekten canım çıktı zaten . şuan kıymetlimi devirdim yatıyorum hakettim ben bunu :))
AdaisyLove cnm benm dr hic kilomu bile sormadi,sanirim zayifim ve uzunum diye umursamiyor, benn 60 la kaldim hamile suan 64 falanim ama asil kiloyu son 2 ayda falan almistim ilk hamileligimde.. Bu fotide 23 nisandan son halim bu sekil...Eki Görüntüle 2140315
Canm ya bayağı kötü geçmiş çok şükür geçmiş ama ..
Yolun dörtte 3unu tamamladık kalanı da hayırlısıyla bitiririz inşallah bebisleri kucağa alınca hepsi unutuluyor inan ki
Cok cok sukur hemde.rabbim kimselerin sagligini elinden almasin.herkese rabbim saglik versin
Aynen kuzum Ohh hakettin tadını çıkar dinlen tv telefon keyfi yap :)
Bende kilolu hamile kaldım inşallah 10 kiloyu gecmem ben 2.5 alıyorum bebeğim 500 grBen de bu son ayda 2 kg aldım canım umarım böyle devam etmez gerçi en fazla 5 kg a daha kabulüm ama fazlası beni çok zorlar
Son ayda alınan tüm kilo bebeklerin oluyor cnm
Evet bende çok oluyor benim şu an da ayaklarım çok sis
Kaç kilo aldığın hangisine gire hesaplaniyo cnm 75 mi yoksa 81 mi
kusmak ozellikle sarı su çok kötü daha onceki hamileliklerimde ben bogazimi tahriş etmiştim kusmaktan oturarak uyumustum gece yutkunamiyordum hiç unutmam bu gebeligimde hiç sorun yasamadim çok şükürBen baya agir gecirdim ilk 4 ayimi.
Agzima 2 ay su dahi hic bisey almadim.gozlerimi acamiyordum.surekli mide bulantilarimdan yatiyordum.bos mide de sari su kusuyordum surekli.gunde 5 6 ...kez kusuyordum.herseyden tiksinmistim.kendimden dahi.
rabbime sukurler olsunki gecti.hala kalintilari ara ara devam ediyor.olsun bu gunlerime sukurler olsun
Saol cnm tabi her bunye farkli ben tiroit yuzunden kolay kilo alamiorum, mamalar denedim neler yaptim olmadi ama oglumda son aylar davul gibi oldum, totalde bende 18 aldim, 75 le doguma girmistim valla birde album yapior son aylar ayaklarim ellerim sismisti ayakkabi vs olmuordu terlikle gittim dogumaMaşallah sana canım çok güzel görünüyorsun..♡♡♡
Aaa ciddi misin bende de tam tersi oldu ilk gebelikte 27.haftaya kadar 20 kg almıştım
37 artı 6da doğum yaptım o güne kadar da 10 kg aldm
Ama son ay almamıştım öyle hatırlıyorum mecalim kalmamıştı zaten çok agirlasmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?