2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynını 799 tl ye gormuştum baska sayfada ay fiyatlar hep değişiyor anlamıyorum ki

Evet canim.ben diger iki hamileligimdede bu sekilde olmustum.
5 er kilo da o hamilelikkerimde vermistim.
bunda daha fazla verdim.belki babami yeni kaybetmistim.onunda üzüntüsü olabilir.bakima muhtactim.
annem olmadigi icin kvalidemi cagirdim.oda on gun zor durdu.sen iyisin iyisin dedi cekip gitti.
cok zor gunler gecirdim allah biliyor.kimseye kizgin degilim ama unutulmuyor bazi seyler..sunu ogrendim ki rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin.

Şuan bebişlerin kilosu göz önünde dimiiii

Çok iyi canım doktorun yorum yapıyor mu
Çok almışsın deyip duruyo anlamadım ki. En son ayın 7sinde gitmiştim. Haftaya kontrole gideceğim yine ölçer bakalım yorumunu ne olacak. Sağlık ocağındaki hemşire çok çok iyi diyo. Bilmiyorum gebelikte alınan normal kilo 12 15 arasıysa bizm aldığımıza nasıl fazla diyolar ilginç :)

Canim cinsiyet farkı varmı yinede aynimi oldu ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar demisler anne gibi kimse olmuyor maalesef boşver kimseye kızma esinin ailesi sonucta ama hayatın gercegi bu maalesef esin yanında olsun her açıdan önemli olan o boşver

Kızlar kilo muhabbetinden farklı birşey yazacağım ama işinize yarayabilir.
Bizim memlekette çok yaygın olmasa da yurtdışında bebek - çocuk eşyalarında ikinci el alım satımı çok yaygınmış. Ben de Tr'de araştırınca tutumluanne diye bir site ve uygulama bulmuştum. Oradan deneme amaçlı ikinci el marka bir gebe elbisesi aldım, bugun elime ulaştı, sapasağlam tertemiz ve normalinin 10'da 1 fiyatına.
Beşik, bebek arabası, çocuk kıyafeti, beslenme malzemeleri akla ne gelirse bulunabiliyor. Bazı ürünler hiç kullanılmamış, etiketli falan oluyor hatta. Çok fazla alışveriş yaptığımız bu dönemlerde bakmanızı öneririm. Ben çocuk büyüdükçe de oradan alışveriş yaparım diye düşünüyorum.

Bir de benim bugün birden karnım şişti sanki. Bugün sabahtan beri karnım iyice gerildi, ve hazımla gazla falan ilgili olmadığını düşünüyorum. Sizlerde de böyle ani değişim oldu mu hiç ? 27. haftanın ortasındayım.

Var cjnsuyet farki ama şöyle. Ilk hamileligimde 5 verdim ama okadar agir gecirmedim.ikincisinde agir gecirdim.bu da digerkerinden daga agir oldu.bizde biraz genetiklik var bu konuda.annemde hamileliklerini cok zor gecirmis.ablalarimda oyle.olsun hiç onemli degil.sukurler olsun gecti ya.rabbim dermansiz dert vermesin kimselere.esim yanımdaydı saolsun

evet bende duydum baktim ama birsey almadım bi arkadaşım hep çocuğunun ürünlerini sattı

İnstgramdan baktım gönderisi takip ettiği sayı çok az onu mu diyorsun?

Bende kilolu hamile kaldım inşallah 10 kiloyu gecmem ben 2.5 alıyorum bebeğim 500 gr
Maşallah canım bebeğin alması çok çok iyi
Kuzum inan ki kilolu olmaktansa zayıf olmak daha iyi :)
Kilo almaya çalışmak zevkli de vermeye çalışmak çok zor her şeyden mahrum kalıyorsun ve yemek yemek gerçekten çok güzel:)
Ayy şu an çok şanslıyız zaten yaz dönemine geldik diye terlik giyeriz hep ayakkabı ile uğraşmayız hiç hem giymesi rahat hem de ayaklar hava alır hep Ohh Misss:))
Şuan bebişlerin kilosu göz önünde dimiiii

Bence de neresi fazla ya gayet iyi her aya 1 kilo şeklinde gidiyoruz işte 1 kilo fazla olsa ne olacak ki onu da mazur görsünler:))
Ben de hep reklamlarda görüyorum cnm merak ettim şimdi bakacam neler var neler yok teşekkürler bilgilendirdiğin icin.
Göbek konusuna gelince benimki de birden fırladı:)

Kilo lar konuşulmuş ben nasıl kacırdım bunu şu an rekor kırıcam sanırım 8 kilo aldım, da bu haftadan üsdelik. Dr da bana bi dıyetisyene git dese falan koşa koşa giderim ama yok ile 30 kilo aldırıcak yıne bana.

Sohbetinize katilamiyorum gelecek olan esimin akrabalari ve kv olunca cok gerildim .Temizlik yapmam yasak üstün köru toparlasam o da icime sinmeyecek .Kalça ağrımdan dolayi egilemiyorum süpürge iptal .Mutfak ve yatak odam kaldi .Derleyip toparlarsam geriye dinlenmek icin 2 saat kalcak .

bahsettiz siteyi bebek arabsı bakarken baya bi inceledim ama bebek arabası fiyatları bana çok pahalı geldi sonuçta 2. el ve kullanılmış olmasına rağmen 1000 tl civarında fiyatlar vardı ki o fiyatlara zaten ortalama sıfır arabalar alınıyor. hatta kendi kendime bizim ülkemizde ikinci el kültürü oturmadı. bunun mantığı uygun fiyat olmasına rağmen insanlar kullandıkları şeyleri çok pahalıya satıyorlar diye düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…