- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #32.701
Aynını 799 tl ye gormuştum baska sayfada ay fiyatlar hep değişiyor anlamıyorum kiKızlar Instagram'da onur bebe diye bir sayfada bebek arabası gördüm çok beğendim üstelik bu bir önceki modelinden daha farkliymis 2li takım halinde fiyatı 895 TL renkleri de var fikir olur ve belki almak isteyen olur diye fotosunu atayim da bakın
Evet canim.ben diger iki hamileligimdede bu sekilde olmustum.kusmak ozellikle sarı su çok kötü daha onceki hamileliklerimde ben bogazimi tahriş etmiştim kusmaktan oturarak uyumustum gece yutkunamiyordum hiç unutmam bu gebeligimde hiç sorun yasamadim çok şükür
Çok şükür seninde geçmiş canım ama insanı çok zorluyor öyle olmasi
Şuan bebişlerin kilosu göz önünde dimiiiiBen de bu son ayda 2 kg aldım canım umarım böyle devam etmez gerçi en fazla 5 kg a daha kabulüm ama fazlası beni çok zorlar
Son ayda alınan tüm kilo bebeklerin oluyor cnm
Evet bende çok oluyor benim şu an da ayaklarım çok sis
Kaç kilo aldığın hangisine gire hesaplaniyo cnm 75 mi yoksa 81 mi
Çok almışsın deyip duruyo anlamadım ki. En son ayın 7sinde gitmiştim. Haftaya kontrole gideceğim yine ölçer bakalım yorumunu ne olacak. Sağlık ocağındaki hemşire çok çok iyi diyo. Bilmiyorum gebelikte alınan normal kilo 12 15 arasıysa bizm aldığımıza nasıl fazla diyolar ilginç :)Çok iyi canım doktorun yorum yapıyor mu
Canim cinsiyet farkı varmı yinede aynimi oldu ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar demisler anne gibi kimse olmuyor maalesef boşver kimseye kızma esinin ailesi sonucta ama hayatın gercegi bu maalesefEvet canim.ben diger iki hamileligimdede bu sekilde olmustum.
5 er kilo da o hamilelikkerimde vermistim.
bunda daha fazla verdim.belki babami yeni kaybetmistim.onunda üzüntüsü olabilir.bakima muhtactim.
annem olmadigi icin kvalidemi cagirdim.oda on gun zor durdu.sen iyisin iyisin dedi cekip gitti.
cok zor gunler gecirdim allah biliyor.kimseye kizgin degilim ama unutulmuyor bazi seyler..sunu ogrendim ki rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin.
Var cjnsuyet farki ama şöyle. Ilk hamileligimde 5 verdim ama okadar agir gecirmedim.ikincisinde agir gecirdim.bu da digerkerinden daga agir oldu.bizde biraz genetiklik var bu konuda.annemde hamileliklerini cok zor gecirmis.ablalarimda oyle.olsun hiç onemli degil.sukurler olsun gecti ya.rabbim dermansiz dert vermesin kimselere.esim yanımdaydı saolsunCanim cinsiyet farkı varmı yinede aynimi oldu ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar demisler anne gibi kimse olmuyor maalesef boşver kimseye kızma esinin ailesi sonucta ama hayatın gercegi bu maalesefesin yanında olsun her açıdan önemli olan o boşver
evet bende duydum baktim ama birsey almadım bi arkadaşım hep çocuğunun ürünlerini sattıKızlar kilo muhabbetinden farklı birşey yazacağım ama işinize yarayabilir.
Bizim memlekette çok yaygın olmasa da yurtdışında bebek - çocuk eşyalarında ikinci el alım satımı çok yaygınmış. Ben de Tr'de araştırınca tutumluanne diye bir site ve uygulama bulmuştum. Oradan deneme amaçlı ikinci el marka bir gebe elbisesi aldım, bugun elime ulaştı, sapasağlam tertemiz ve normalinin 10'da 1 fiyatına.
Beşik, bebek arabası, çocuk kıyafeti, beslenme malzemeleri akla ne gelirse bulunabiliyor. Bazı ürünler hiç kullanılmamış, etiketli falan oluyor hatta. Çok fazla alışveriş yaptığımız bu dönemlerde bakmanızı öneririm. Ben çocuk büyüdükçe de oradan alışveriş yaparım diye düşünüyorum.
Bir de benim bugün birden karnım şişti sanki. Bugün sabahtan beri karnım iyice gerildi, ve hazımla gazla falan ilgili olmadığını düşünüyorum. Sizlerde de böyle ani değişim oldu mu hiç ? 27. haftanın ortasındayım.
Ürünler sürekli değişiyor, arada bakmakta fayda var.evet bende duydum baktim ama birsey almadım bi arkadaşım hep çocuğunun ürünlerini sattı
İnstgramdan baktım gönderisi takip ettiği sayı çok az onu mu diyorsun?Kızlar kilo muhabbetinden farklı birşey yazacağım ama işinize yarayabilir.
Bizim memlekette çok yaygın olmasa da yurtdışında bebek - çocuk eşyalarında ikinci el alım satımı çok yaygınmış. Ben de Tr'de araştırınca tutumluanne diye bir site ve uygulama bulmuştum. Oradan deneme amaçlı ikinci el marka bir gebe elbisesi aldım, bugun elime ulaştı, sapasağlam tertemiz ve normalinin 10'da 1 fiyatına.
Beşik, bebek arabası, çocuk kıyafeti, beslenme malzemeleri akla ne gelirse bulunabiliyor. Bazı ürünler hiç kullanılmamış, etiketli falan oluyor hatta. Çok fazla alışveriş yaptığımız bu dönemlerde bakmanızı öneririm. Ben çocuk büyüdükçe de oradan alışveriş yaparım diye düşünüyorum.
Bir de benim bugün birden karnım şişti sanki. Bugün sabahtan beri karnım iyice gerildi, ve hazımla gazla falan ilgili olmadığını düşünüyorum. Sizlerde de böyle ani değişim oldu mu hiç ? 27. haftanın ortasındayım.
Maşallah canım bebeğin alması çok çok iyiBende kilolu hamile kaldım inşallah 10 kiloyu gecmem ben 2.5 alıyorum bebeğim 500 gr
Kuzum inan ki kilolu olmaktansa zayıf olmak daha iyi :)Saol cnm tabi her bunye farkli ben tiroit yuzunden kolay kilo alamiorum, mamalar denedim neler yaptim olmadi ama oglumda son aylar davul gibi oldum, totalde bende 18 aldim, 75 le doguma girmistim valla birde album yapior son aylar ayaklarim ellerim sismisti ayakkabi vs olmuordu terlikle gittim doguma
Şuan bebişlerin kilosu göz önünde dimiiii
Bence de neresi fazla ya gayet iyi her aya 1 kilo şeklinde gidiyoruz işte 1 kilo fazla olsa ne olacak ki onu da mazur görsünler:))Çok almışsın deyip duruyo anlamadım ki. En son ayın 7sinde gitmiştim. Haftaya kontrole gideceğim yine ölçer bakalım yorumunu ne olacak. Sağlık ocağındaki hemşire çok çok iyi diyo. Bilmiyorum gebelikte alınan normal kilo 12 15 arasıysa bizm aldığımıza nasıl fazla diyolar ilginç :)
Ben de hep reklamlarda görüyorum cnm merak ettim şimdi bakacam neler var neler yok teşekkürler bilgilendirdiğin icin.Kızlar kilo muhabbetinden farklı birşey yazacağım ama işinize yarayabilir.
Benim son 4-5 haftadır geri geldi akşam yediymi kusuyorum careyı akşam yemeyni 5-6 gibe yemede buldum.Kizlar bulantisi kusmasi geri gelen var mi? Son 1-2 haftadir durumlar fena bende. Bugun gene ofiste rezil oldum apar topar isten ciktim.
evet baktım şimdi oyun halısı sallanan Ana kucagi ilgimi çekti teşekkür ederim canımÜrünler sürekli değişiyor, arada bakmakta fayda var.
yok o değil sanırım tutumlu anne takipçisi 158Kİnstgramdan baktım gönderisi takip ettiği sayı çok az onu mu diyorsun?
Benimde surekli geri midem bulanir oldu.Benim son 4-5 haftadır geri geldi akşam yediymi kusuyorum careyı akşam yemeyni 5-6 gibe yemede buldum.
Kilo lar konuşulmuş ben nasıl kacırdım bunu şu an rekor kırıcam sanırım 8 kilo aldım, da bu haftadan üsdelik. Dr da bana bi dıyetisyene git dese falan koşa koşa giderim ama yok ile 30 kilo aldırıcak yıne bana.Maşallah canım bebeğin alması çok çok iyi
Kuzum inan ki kilolu olmaktansa zayıf olmak daha iyi :)
Kilo almaya çalışmak zevkli de vermeye çalışmak çok zor her şeyden mahrum kalıyorsun ve yemek yemek gerçekten çok güzel:)
Ayy şu an çok şanslıyız zaten yaz dönemine geldik diye terlik giyeriz hep ayakkabı ile uğraşmayız hiç hem giymesi rahat hem de ayaklar hava alır hep Ohh Misss:))
Bence de neresi fazla ya gayet iyi her aya 1 kilo şeklinde gidiyoruz işte 1 kilo fazla olsa ne olacak ki onu da mazur görsünler:))
Ben de hep reklamlarda görüyorum cnm merak ettim şimdi bakacam neler var neler yok teşekkürler bilgilendirdiğin icin.
Göbek konusuna gelince benimki de birden fırladı:)
Ben acaba istah acıldı da cokmu yıyorum oyuzdenmi diye düşünüyorum, ama dr sordum hamilelikde normal diyıp duruyor neresi normal bunu 26 haftada.Benimde surekli geri midem bulanir oldu.
Ben 3 kg almışım dr um iyi dediGünaydın kizlar..
Kaç kilo aldınız bu zamana kadar ?
Doktorlarıniz kilonuz hakkında bişey diyor mu
bahsettiz siteyi bebek arabsı bakarken baya bi inceledim ama bebek arabası fiyatları bana çok pahalı geldi sonuçta 2. el ve kullanılmış olmasına rağmen 1000 tl civarında fiyatlar vardı ki o fiyatlara zaten ortalama sıfır arabalar alınıyor. hatta kendi kendime bizim ülkemizde ikinci el kültürü oturmadı. bunun mantığı uygun fiyat olmasına rağmen insanlar kullandıkları şeyleri çok pahalıya satıyorlar diye düşünmüştüm.Kızlar kilo muhabbetinden farklı birşey yazacağım ama işinize yarayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?