2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hamile kadınlara ne demeye böyle misafir gelir ki hem de son aylarda..insanlar neden bu kadar anlayışsız oluyor

bende biliyorum tutumluanne yi hiç alışveriş yapmadım ama coğu insan bebek arabası park yatak beşik gibi ihtiyaçlarını ordan gideriyormuş

hamile kadınlara ne demeye böyle misafir gelir ki hem de son aylarda..insanlar neden bu kadar anlayışsız oluyor
Haftaici olmasa zorlanmazdim .Kermes yordu erken geldim neyse ki .5 te cikip 7 ye kadar hic bir isi yapamazdim .Haftaici zaten ev savas alani gibi oluyor .Ee gecen hafta sonu da tatile gittik ailemin yanina .Hayırlısı kinayacak olan varsa temizlesin .Bebeğimden onemli degil.
Neyse ki ikramliklari kermesten aldim.Tek tesellim

Hayır canım rekor bende 16 kilo almışım :)

Onların girmeyecekleri yerlere dokunmazdım ben olsam canım. Örneğin yatak odasında ne işleri var, görmeyiversinler. Yorma kendini

maşallahın var zaten kiloyla ilgili konuşulacak birşey bırakmamışsın doktora :))

Bazıları saçma fiyatlar koyuyor gerçekten ama bazıları çok uyguna geliyor. Bebek arabalarında benim dikkatimi çeken genelde yarı fiyatına olmalarıydı. Dışarıdan düşük kalitede birşey almak yerine oradan iyi bir markanın ikinci eli aynı fiyata alınabilir belki. Ben de arabayı oradan almayı tercih etmedim yine de. Büyük birşey sorun çıkarsa diye cesaret edemedim ama oyuncaklar, giysiler, beşik, oyun halısı, anne çantası vs. alınabilir diye düşünüyorum hala.

Çok almamışsın ki canım hem bak doktorun da normal diyorsa onu dinle bence :)
Ben 3 kg almışım dr um iyi dedi
Maşallah süpersin valla

Rica ederim canım. Ben faydalandım, paylaşmak istedim.
Göbek korkuttu beni

Ben çokmu çok tecrubesizim napcaksam artk
Hayır canım öyle deme adam söylemese ben de ayiramazdim bir birinin aynısı resmen bak 795 TL olanını da atayım çok benziyorlar

Eklentiler

• Screenshot_20180425-150306.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…