2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

RYSA takip ediyomuşum zaten :)) sen hangisini aldın canım?

Birde bunun puseti de takılıyo arabaya heralde. Diğerlerinde varmıydı böyle bişy acsba dikkat etmedm hiç

Kızlar hemoglabınım 10.9 dan 10.2 düşmüş ıkı ayda ve günde bir defa kan ılacı kullanıyordum kan ılacını ıkıye cıkarcaz da sizde de kan dusmesı varmı

Biz de doktordan geldik büyümüşüz teyzeleri..bir maşallahınızı alırız
1280 gr. Kilosu iyi dedi doktorum, şeker testini de yaptırmıyacağımı söyledim, tamam dedi.

Zaten karbonhidratı az alıyorum, kilo alımımı da kontrol ediyorum 2 ayda 3 kilo almışım
Allah can sağlığı versin hepimize..

RYSA takip ediyomuşum zaten :)) sen hangisini aldın canım?

Birde bunun puseti de takılıyo arabaya heralde. Diğerlerinde varmıydı böyle bişy acsba dikkat etmedm hiç
Ben almadım canım ilk çocuğumdan kalma araba var diye bu sayfadan beşik bakmıştım araba görünce de atayım dedim :) yok canım hepsinde takılmıyor puset takılan arabalar çok güzel benim de hep dikkatimi çekti hem fiyatı da öyle uçuk değil bu özelliklere göre makul fiyatlı bende olmasaydı ben bunun gibi araba alırdım büyük ihtimalle

Kızlarr gebelik şekeri olanlar her gün açlık tokluk şekerinizi ölçüyomusunuz kaç çıkıyo

Kızlarr gebelik şekeri olanlar her gün açlık tokluk şekerinizi ölçüyomusunuz kaç çıkıyo
Ben ölçmüyorum. Ve büyük suçluluk duyuyorum Ölçme aletim yok zaten. Bir laboratuvara gitmem lazım. Çok aksattım. Cumartesi gidip kan verip baktıracağım.

insaların özeline saygı göstermeyenleri anlamakta zorlanıyorum
Ben kesinlikle musade etmem ama kv nin bir defasinda su nevresimleri koyayim diye izinsiz girmesinden ötürü diken üstünde duruyorum .Simdi de besigi nereye kurcaksiniz diye bahane eder filan .

Ben ölçmüyorum. Ve büyük suçluluk duyuyorum Ölçme aletim yok zaten. Bir laboratuvara gitmem lazım. Çok aksattım. Cumartesi gidip kan verip baktıracağım.
Canım doktor ölçmeni istemedmi ihmal etme bende ucuzundan bi alet aldm mecburen

Bu dönemlerde misafirde hiç çekilmiyor gerçekten. Canim sana niye temizlik yapmak yasak belki daha önce bahsetmişsindir ama ben kaçırmış olabilirim

Kızlar hemoglabınım 10.9 dan 10.2 düşmüş ıkı ayda ve günde bir defa kan ılacı kullanıyordum kan ılacını ıkıye cıkarcaz da sizde de kan dusmesı varmı
Benim başlangıçta 14 tü şimdi 12 ye düştü bende gynoferron hergün kullanıyorum.

Evde aletle 4 gün her öğünden sonra ölçtüm ama artık ölçmüyorum. Yediklerine dikkat ettipim sürece sınırı geçmiyor çünkü. Pazartesi ama gene açlık tokluk istedi hastaneye gidip yaptırıcam kontrol amaçlı.

Ohoo benim 7.2 ye kadar düştü bir ara. İki kere kan nakli yapıldıda en son 8.6 ya çıkartabildik daha da çıkmıyor zaten. Rahat olun yani 10 falan iyi :)

Bizim ilkya tecrubesizlik artık sora sora akıl danışa danışa alcaz bişyler burdakilerde sağolsun gerçi ben çoğu şeyi almayacağjm gereksiz gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…