2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım doktor ölçmeni istemedmi ihmal etme bende ucuzundan bi alet aldm mecburen
Doktorum ölç vs demedi. Sadece diyet uygulamamı istedi. tatlı yeme dedi. Çayına şeker vs atma dedi. Çay da farklı bir mesele. Nedendir bilmem. Normalde çay içmeyen ben, hamileliğin başından beri çaysız yapamıyorum. Sabah gözümü açıyorum çay demliyorum. İşe bile çay termosumla gidiyorum. dolayısıyla demir eksikliği de çıktı. Demir hapı kullanıyorum. İlk hamileliğimdeki özeni maalesef göstermiyorum.

Kızlar göğüs kalkanı alan vardı sanırım ama kim hatırlamıyorum hangi siteden aldınız?

Ohoo benim 7.2 ye kadar düştü bir ara. İki kere kan nakli yapıldıda en son 8.6 ya çıkartabildik daha da çıkmıyor zaten. Rahat olun yani 10 falan iyi :)
Çok şükür ya korktum açıkçası ama iyi diyorsanız sizin tecrübenizz varmış iyidir :)

bana doktorum kan ilacını artık içme dedi... gyno ferro sanol içiyordum onu da gece yatarken alıyordum

hayatımda gördüğüm en güzel listeleme :))

Bu dönemlerde misafirde hiç çekilmiyor gerçekten. Canim sana niye temizlik yapmak yasak belki daha önce bahsetmişsindir ama ben kaçırmış olabilirim
Canim ilk 3 ay kanamalarim oldu .Simdi de erken dogum riskine karsi yine yasak .Dr um bu kontrolde yine soyledi sen hep dinleneceksin diye .Cunku sikayetlerim cok fazla.Basta kalça batmasi olmak uzere vajinal batma hissi vs .Bir de hamilelerde yuksek tansiyon oluyormus bende tam tersi surekli tansiyonum düşüyor .

Çok şükür ya korktum açıkçası ama iyi diyorsanız sizin tecrübenizz varmış iyidir :)
Ben akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğum için yediklerimle yada kan hapıyla falanda artmıyor kanım. Benim hep düşüktü kanım ikiz olması biraz zorluyor ama yapılabilcek bir şey yok. Siz kan yapan şeyler yemeye dikkat edin ve endişenmeyin. Bir aksilik görse doktor müdahale eder zaten.

Anladim canim zor gercekten hamilelik. Bazıları cok rahat gecirir onlara cok imreniyorum. Benimki de zor geciyo bi evi zor süpüruyorum. İnşallah zamanında sağ sağlim kavuşuruz bebişlere

Haklısın canım cuma günü konuscam doktorumla

Bugün banada misafir geldi, çok zorlamadı beni ama öncesi temizlik toparlanma gerekiyor tabi. Iyi kötü bir şeylerde hazırladım yani birde evim çok sıcak ve ben kısacası bunaldım. Onlar gitti yatıp şimdi ayaklarımı uzatabildim. Allah razı olsun kaynanam yemek yapıp getirmiş en azından eşime hazır olacak.

Salonumun halısını beğenmiyordum yenisini aldık, yün halılarda başta çok tüy çıkarıyor kızlar ilk evlendiğimde heryer hergün tüy oluyordu. Şimdi nasıl başa çıkacam bilmiorm o zaman her gün süpürdüm bitti, ama şimdi hergün süpüremem. Süpürge yoruyor Çocuk doğunca onuda rahatsız edebilir. Var mı bundan kurtulmanın kolay yolu?

Canim yorma kendini madem doktorun dinlenmen lazım dedi kendine dikkat rtmelisin

Yıkatmaya verirsen çok azalır o dökülme canım

yikatinca tüy vermiyor diyorlar ama

Bizim ilkya tecrubesizlik artık sora sora akıl danışa danışa alcaz bişyler burdakilerde sağolsun gerçi ben çoğu şeyi almayacağjm gereksiz gibi geliyor
Öyle oluyor zaten canım sora sora öğreniyoruz ben ilk çocuğumda kadınlar kulübüne üyeydim ama böyle temmuz anneleri falan gibi gruplar var mıydı hiç bilmiyordum ben de etraftan bir kaç sormuştum çoğunlukla internetten araştırmıştım o zaman yarım yamalak hazırlanmıştım ama doğumdan sonra ne kadar eksiğim olduğunu farkettim mesela banyo ürünleri falan almamıştım daha çok mobilya araç gereç ve giyim üzerine odaklanmıştım doğduktan 1 hafta sonra göbeği düşünce o gün ilk yikadik ondan 2-3 gün önce aldık banyo ürünleri falan sarılık var mı diye doktora kontrole gidince ordan dönüşte aldık sonra eldiveni çıkarınca farketmistim tırnakları uzamaya başlamıştı makas falan o zaman aklıma gelmişti o kadar tuhafima gidiyordu ki neden aklıma gelmiyor böyle şeyler diye hiç arkadaşım yoktu ailem yurtdışında bir tek eltim var etrafımda onun da çocuğu yoktu diye bana pek yardımcı olamadı falan yani kısacası tecrübe ederek yaşaya yaşaya öğrendim çoğu şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…