2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende oluyor canım ama hiç sancı yok yani normal bebek hareketi ama taa oraya kadar iniyor

iyi aksamlar kizlar sag gogus altinda agrı oluyor benim gibi calisip butun gun masa basinda oturarak calisan anne adaylarinda da oluyormu acaba karnimda biraz buyudu gogus.altina baski yapiyor bazen iskence gibi geliyor

Canım diğer odamda da yün var benim ama leke tutmuyor silince çıkıyor inşallah buda öyle olur çünkü değiştiremem kullandık artık :/

iyi aksamlar kizlar sag gogus altinda agrı oluyor benim gibi calisip butun gun masa basinda oturarak calisan anne adaylarinda da oluyormu acaba karnimda biraz buyudu gogus.altina baski yapiyor bazen iskence gibi geliyor
O karaciğer canım hamileyken karaciğer şişermiş doğumdan sonra eski haline döner ama şişince de öyle ağrı yapıyor benim ilk hamileliğimde çok ağrı oluyordu hatta son 2 ay ağrıdan sağ tarafta uyuyamıyordum çok zordu şimdikinde arada bir oluyor ama hergun olmuyor şimdilik bakalım nolcak

Canım benm ya olsun atlatmışsın bunda daha bilgilisin artk çıraklık gerıde kaldı :)) bende almaya başlarım artk o ıvır zıvırları yeni dopanın kıyafetten çok onlara ihtiyacı oluyo bide yaz bebişi hepsi malum

Evet çok şükür canım atlattik o günleri :) evet canım hazır daha vakit varken her şeyini azar azar tamamlamaya bak doğumdan sonraya bırakma

Solunum cihazına bağlı ikisi de.biz de aynı şeyi düşündük.tüp mü kanatiyor acaba die.solunumları gelismedigi icin beklenen bir durummuş.cigerlerinden kanama geçiren bebeğim dün gece beyin kanaması da geçirmiş.durumu kritik diyor doktor.Bugün mahvoldum.Allah'ım benim canımı al yeter ki o iyi olsun diyorum.Ordaki annelere bakıyorum bebeklerine dokunuyorlar.korkudan elleyemedim bile.isiktan nöbet geçiriyor die küvezin üstünü örtmüşler.

R
Rabbim acil şifalar versin evlatlarına inşallah sana da sabır versin bol bol dua et kuran oku yapacak başka bişeyin yok dünya imtihan dünyası Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin

Rabbim herkesin evladini bagislasin canimm insaallh bi skntı yasamadan atlatr evinize donersiniz... ve evlatlarinin cani sen varsan var canim sakin ole niyetlerde bulunma annelik icgudusu ama sen olucaksin ki evlatlarinin basinda durcaksin saglm olcaksin zorr evet amaa anneyizzz basarmamiz lazim Allahim tez zmnda bildigimiz bilmedigimiz butun bebisleri saglikli cikarsin insaallah....

Benimde geçen haftaya kadar sağ tarafta ağrı vardı oturmaktan mı oluyordu bilemiyorum ama simdi yok.

Allah yardımcınız olsun canım ben olsam bende dokunamam bir zarar veririm korkusuyla ama sen annesin en önemlisi senin sağlıklı ayakta olman. Dua edip bekleyeceğiz inşallah Allah hepimize hayırlısını versin. Senin için hangisinin hayırlı olduğunu Allah biliyor. Sağlık versin inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…