2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sizinde bu aralar iştahınızda açılma oldu mu?Benim sürekli canım bişeler yemek istiyo aç olmadığım halde hep bişeler yemek istiyorum

Kızlar bebeği çok aşağıda hissetmeye başladım aniden??
Resmen bikini bölgemin orda pıt pıt atışlar oldu. N’oluyo dedim uzandım. Göbek deliğimin aşağılarında dalgalanmalar hareketler oluyor. Ama bikini bölgeme kadar gidiyor bu.
Normal mi sizce? Benim gibi olan var mı? Doktora sorsam mı yoksa evham mı yapıyorum??

Nst de sancı çıkıp hissetmeyebiliyorsun benim önceki gebeliklerimde 8 aydan sonra sancı çıkıyordu ama ben hiç sancı yasamadim

canım en son kontrolunde bebeğin donmusmuydu bebek döndükten sonra hareketler daha asagida hissediliyor evham yapma hareketler olduğu sürece problem yok hareketler azalirsa doktoruna danismalisin

Bende de oluyor şuan canım çok fazla yer değiştiriyor bebek bu aralar benimde makat tarafıma doğru vuruyor baZen çıkacakmış gibi oluyor ama endişelenme doğum pozisyonunda başları aşağıda olacağı için kasıkta tekme hissetmeyiz

Canim benimki ters duruyo o yuzden tekmeleri hep kasiklarima dogru hissediyorum ayaklari orda oldugu icin. Ama asagi dogru itme degil normal bebe tekmesi.

Bir aydan fazladır boğaz ağrım burun tikanikligim sesim acayip kotu iki gündür öksürük te başladı doktorum bol bol c vitamini al dedi ilac yok dedi gece uyuyunca daha çok oksuruyorum kalkıp oturup öyle oksuruyorum kasiklarim çok ağrıyor çünkü oksurunce birsey olacak diye korkuyorum
Bana ne tavsiye edersiniz hanımlar

Hıçkırık mi acaba ? Bu haftalarda baş aşağı olduğu için hıçkırık da haliyle oralarda hissedilir

Sabah kalkınca aç karnına bir yemek kaşığı bal koy ağzına ama hemen yeme ağzında tut yavaş yavaş boğazını yaka yaka erisin ağzında o öyle yaktıkça boğazındaki mikroplar ölecek öksürük de çabuk geçecek ama balı dolaptan çıkarıp soğuk halde yeme geceden masaya koy sabah yediğinde soğuk olmasın biz hep böyle yaparız canım inşallah sana da iyi gelir

Ay çok teşekkür ederim canım inşallah şifa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…