2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim sifalar versin inşallah. Sizede dayanma gucu versin.cok zor gunlerin mutlaka ferahlığı vardir

Kızlar sağ el bileğim ve sağ kalçam acaip ağrıyor parol da içmek istemiyorum. Bi tarafım ağrıyacaksa muhakkak sağda oluyor ama anlamadım ki. Hayırlısıyla şu temmuz gelse artık. Havalar da ısınınca rehavet geldi.

Günaydın kızlar hala hastalığı atlatamadım burun tikanik öksürünce kaburgama bişey batıyor burun spreyi kullanıyorum ama pek yaramıyor ise bide doktorum gribal enfeksiyon için ilaç verdi ama oda bitmek üzere bi ilerleme yok.

Ikisinin de ağzından tüp takılı.beyin kanaması geçirene kan veriyorlardı dün.insallah bugün daha iyidir yavrum.enfeksiyon çıkmış bende de.benden gecmis olabilirmiş çocuklara.benim yüzümden mi oldu diyorum hep.enfeksiyonum hamilelik başından beri gecmemisti.hala mantar var

bilekte agrı hamilelik döneminde ödemden dolayı olabiliyormuş,karpal tuner sendromu görülebilirmiş benim de uyuyunca parmaklarım uyuşuyor kaskatı kesiliyor gibi oluyor

Canım o bende de vardı, hatta nasıl bir mikropsa şuana kada r yoğunbakımda üreyen 2. Bebekmiş. Hocalar adını yeni duyuyoruz dedi. Benimkinin göbeğinde katater var ordan damardan besleniyor. Onunda etkisiyle 5 tane antibiyotik kullanıyor şuanda. Sen vajinal doğurmadın senden geçmemiştir sanmıyorum. Sarılığı da oldu fototerapi uyguladılar. Kan taktılar. Kiloları ne olmuş?

Günaydın kızlar dunkı sağ kasık agrım sıddetlenınce soluğu doktor da acıl de aldım rahım açılmış mı dıye muayene oldu acımadı çok şükür kapalıymıs rahım uzunluğuuzunluğum 40mm doktor çok ıyı dedı suyumda ıyıymıs ve bebekte dönmüş ama tekrar donebılırde dedı nst de sancı çıkmadı ama bnm agrım geçmeyınce idrar tahlılı yaptı çok az lokosıt yuksekmıs ılac verdı onada geceıcok zor uyudum şuan agrım hafıfledı ınsallah sıkıntıssıkıntısız geçer kızlar çok korkmuştum

Kızlar aklıma gelmişken dün çocuğu olan arkadaşlarım sıvı geçirmez yatak alezi al mutlaka dediler. Senin yatağına da yatıyor bi şekilde çiş kaka olabiliyor dediler.

iyi aksamlar kizlar sag gogus altinda agrı oluyor benim gibi calisip butun gun masa basinda oturarak calisan anne adaylarinda da oluyormu acaba karnimda biraz buyudu gogus.altina baski yapiyor bazen iskence gibi geliyor
benim çok az oluyor ama zorlamıyor. geçen haftalarda en çok beni ayak şişmesi zorladı. oturduğumuz için hareket alanımız kısıtlı o yüzden bel ağrısı kasık ağrısı oluyor maalesef.

Dinlenerek yap canım fazla yorma kendni eşinde yardım eder inşallah

laiyka Z Zelichka kızlar Allah yardimciniz olsun zor bir imtihandan geciyorsunuz, inşallah bu imtihandan alnınızın akıyla çıkacaksınız ve bebeklerinizle sabrınızın meyvesi olarak ödüllendirileceksiniz inşallah , hepimiz dua ediyoruz sizlere ve bebeklerinize Rabbim kabul etsin inşallah

Z Zelichka canım dua ederken nolur dikkat et senin o bebişlere nekadar ihtiyacın varsa onlarında sana okadar ihtiyacı var. Gözlerim dolu dolu okuyorum yazdıklarınızı Rabbim korktuğuna uğratmasın kalbine ferahlık bol sabır evlatlarına sağlık sıhhat versin minik bedenleri küçücük canlarıyla tutunsunlar hayata inşallah moralini yüksek tut herşey Allahtan biliyorsun Rabbime emanetsiniz bu durumda olan kim varsa Allahım yardım etsin çaresiz bırakmasın dualarım sizinle laiyka

yaşadıklarınız çok zor canım Allah tez zamanda şifa versin,hem sen hem bebeklerin iyi olun onların sanada ihtiyacı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…